- 23 Temmuz 2014
- 5.359
- 17.587
- 498
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence de değil.bence değil.yer ayırtmayı düşünmesi bile çok fena bir durum benim için.
Konu sahibi.Haksızsın benim gözümde ve bu evliliği bu şekilde bitiriyorsun.Sende diğer kız paranoya derecesinde kronik vaka olmuş.Kendine gel bence.Eşinin diğer kızla birşeyi olmasa bile senle inatlaşmak,seni kızdırmek için ilk silahı o olacaktır.Selam kizlar
Daha onceki konularimda esimin eski kiz arkadasiyla hala gorusmesinden bahsetmistim. Tekrar kisaca ozetliyeyim. Birkac sene once yurtdisinda bir fuarda yabanci bir kizla tanisiyor ve is yapmaya basliyorlar. Bir sure bir seyler yasiyorlar, detay tam bilmiyorum ama esim evlenmek isteyecek kadar ciddiymis. Sonra kiz baskasiyla beraber olmaya basliyir ama is iliskisi ve arkadaslik devam ediyor. Kiz dugunumuze bile gelmisti. Cok kavgalar ettik. Hep bir sey hissetsem seni tanistirmam, dugune gelmez, is yapiyorum dedi durdu. Ilk birkac ay engel oldum, gorusmedi fakat biz bir ara bosanacak kadar kotu olduk. Kavgalar sirasinda o konu acildiginda is yaparsan bosanirim diyince inadina gorusmeye basladi. Ortak taniyanlar, esimin arkadaslari biz bi sey olmadigini biliyoruz, ustune gitme dediler hep. Bu arada gorusmeye basladiktan sonra mesajlarini kontrol etmeye basladim. Bir kere konusmasina denk geldim, hep is konusmuslar. Ay sonu esim fuar icin yurtdisina gidecek iki haftaligina. Ve o kizin da gidecegini soyledi. Ben esimin ozellikle cagirdigini dusundum. Esimin yurtdisindaki ortagiyla paylastim derdimi. Cunku o da kizi taniyor. Bana whatsapp konusmalarini gondermis. Kizi bu ortak cagirmis gercekten. Bugun de whatsapptan konustuklarini biliyorum. Aksam bakacagim. Oyle bir durumdayim ki bir kanit bulsam bu izdiraptan kurtulacagim diye sevinecegim resmen. Surekli aklimda esim bu kiza asik, kiz bir razi olsa ona gidecek dusuncesi. Kizin esimi istedigini dusunmuyorum asla. Yani bastan cikartir falan diye bir korkum yok. Benimkinin onu kafasindan atamadigini, bu yuzden hayatinda tuttugunu dusunuyorum. Ama herkes biten bitti, seni seviyor, para kazaniyir sonucta, iliskisini kesmesi icin bir sebep yok diyor. Su ana kadar yakalayabildigim tek sey gorusmedigi aylarda facebooktan kizin sayfasina cok fazla kez bakmis olmasi ki esim meraklidir insanlarin hayatinda ne olup bittigine. Erkek arkadaslarina, hatta benim sayfama bile bakar. Baska ufak tefek seyler de var beni rahatsiz eden ama elle tutulur bir sey yok. Mesela bosanmanin konusuldugu zamanlarda bir ara evi terk ettim. O gun kizin yasadigi sehre bilet ayirtmis. Ama gitmedi. O ara tekrar baristik. Sorsam is icin gidiyordum diyecek. Kizi o kadar istese hazir evi de terk etmisim, barismak istesem bile hicbir sey onu tutamazdi diye dusunuyorum. Akisina mi birakayim ne yapayim? Bu gece bakayim mi mesajlara? Boyle de kendimi cok zavalli hissediyorum.
sonra ne olduBu gozler sevdigi kadının baska adamla iliskisi olmasina rağmen, kızın tırnağı kırılsa tek bi mesajiyla tum isini gucunu bırakıp ona kosan adamlar gördü. Kız biraz yakın davransa adam herseyini bırakıp kıza kosacakti evini, çoluğunu çocuğunu. Onu gordukten sonra bendr bi guven sorunu olustu. onunla alakasi var mi bilemem ama Sanki kız bi adım atsa esiniz kosacak kız mesafeli durdugu icin esiniz yaklasmaya Korkuyor gibi geldi.
Boyle bir bakis acisini esimin ortagi kiz soyledi bana. Aslinda ilk basta benim tavrim bu degildi. Dedigim gibi evlenmeden birlikte yemek bile yedik. Hic sorun yoktu benim icin. Kapi disari cikmayan, bir erkekle bir kadinin sadece arkadas olabilecegini dusunemeyen bir insan da degilim. Benim tavrim dugun oncesinde basladi. Kiz dugune gelmek istemis esim de gelme dememis. Ok. Ben zaten gelecegini tahmin ediyodum, boyke bir olasilik oldugunu soylemisti esim. Ve inanin hic rahatsiz olmadigim icin garip bi tepki vermedim. Kesinlestiginde esim kizla konustugu seyleri ben mesajlarini gormeden soyleseydi, yani sevgilisiyle ayrilmislar, dugune gelmek istedi davet ettim, hatta morali bozuktur diye once gel dedim deseydi hic sorun yapmazdim. Ama bana seni cok sevmis onceden gelip yardim etmek istiyo doye yalan soyledi. Beni manipule etmeye calisti. Bu su demek, aslinda senin rahatsiz olacagin bir durum var, bunun farkindayim ve olayi masum gostermeye calisiyorum. Ben bu yalanini yuzune vurunca isler inada binmeye basladi. Beni aptal yerine koydugu icin dugunde onu istemedim o da inat yapti cagirdi ve sonra bu inatlasmalar devam etti, devam ettikce altinda bi sebep aradim ve asik olduguyla ilgili saplanti yaptim. Bu sabahki konusma tarzimi en basta kavga ettigim siralarda yapsaydim bu kadar buyumeyecekti aslinda olaylar. Ama onun tavri da yanlisti. Dedigim gibi ben dobrayim, onun gibi yalana manipuleye basvurmam. Bir insan bir kere yalan soyluyorsa da bir daha guvenmem. Ben onun yerinde olsam acik oynardim, bu senin de dugunun, rahatsiz olabilirsin sana birakiyorum karari derdim. Su an dedigim gibi kavga etmiycem, gelecegini biliyordum, sorun etmedim ama iki hafta beraber olacaksaniz da ben olsam seni de goturup iki tarafi dengelerdim. Sen isini yap, ben de mutlu olayim dedim.Konu sahibi.Haksızsın benim gözümde ve bu evliliği bu şekilde bitiriyorsun.Sende diğer kız paranoya derecesinde kronik vaka olmuş.Kendine gel bence.Eşinin diğer kızla birşeyi olmasa bile senle inatlaşmak,seni kızdırmek için ilk silahı o olacaktır.
Hayatının evliliğinin merkezine kızı koymuş,bu durumu eşe dosta arkadaşa yansıtmış,hem kendi gururunu,hem eşinin erkeklik onurunu,hem evlilik müessesesini zedelemişsin.Her zaman söylüyorum her insanın hayatında bir geçmişi vardır her insan hayatında birilerini çok sever kavuşamaz.Ama biter.Türk filmindeki gibi bir kez sevmiyor insan.Ya da unutulmayan kadın isimli dizi film çevirmiyoruz.Eşin değil ama sen saplantı haline getirmişsin.Eşin sana karşı soğumuş,inatlaşmaya başlamış.Sen böyle davrandıkça,eşin sadece keşke evlenmeseydim,keşke öbürü için uğraşsaydım diye düşünür.Kıza gelelim.Kız bu çocuğu deli gibi sevseydi düğüne gelmez.Bu kadar mide olmaz herhalde.Kız kendine bu kötülüğü yapmaz.Olmamış bekarken istememiş evli adamımı isteyecek.
Bazıları işi bıraksın demiş.O kadar basit değil.Herşey para değil iş hayatında.Bi emek bi çaba bi harcanmışlık var.Bu koca başka işte bulsa,sen başka bir saplantı konusu bulacaksın.Çünkü fevri,alttan almayan,anlayışsız ve dünya senin çevrende dönüyor sanıyorsun.Bana kırılma ama benim şu konundan,diğer konulardan gördüğüm dış fikir bu.
Evlilik fedakarlıktır.Bazen sabretmektir.Bazen görmezden gelmektir.Bazen aptalı oynamaktır.Bir erkeği bu şekilde elinde tutamazsın.Canım isteyince terkedeyim,canım isteyince geri döneyim,boşanma mevzusu gündemde sıcaklığını korusun....ne için oratada olmayan bir hayal için.Sen kocanı bu kızla bastın mı? Sen kocanın aşk mesajlarını telefonunu mu yakaladın.Biri bi yerde sarmaş dolaşmı görmüş.
Herşeyi geçtim.Madem kocanın kıza aşık olduğunu,kız istese seni bırakıp ona gideceğini düşünüyorsun o zaman ne diye bu uğraş.Neden soluğu adliyede almıyorsun.Kocan ona aşıksa,senin itirazlarınla mı aşkından vazgeçecek.
Hahahah bir kere denemek icin ben de bulusucam eski erkek arkadasimla dedim de ne sinirlendi.eşin senin eskiv arkadaşınla buluşmana,iş yapmans,hattta yurt dışına iş için olsa yanına gitmesine aa olabilir dermi. bir sorsanıza
adamda ki rahatlık ortada..eşin senin eskiv arkadaşınla buluşmana,iş yapmans,hattta yurt dışına iş için olsa yanına gitmesine aa olabilir dermi. bir sorsanıza
Peki siz olsaniz su durumda ne yapardiniz?Konu sahibi.Haksızsın benim gözümde ve bu evliliği bu şekilde bitiriyorsun.Sende diğer kız paranoya derecesinde kronik vaka olmuş.Kendine gel bence.Eşinin diğer kızla birşeyi olmasa bile senle inatlaşmak,seni kızdırmek için ilk silahı o olacaktır.
Hayatının evliliğinin merkezine kızı koymuş,bu durumu eşe dosta arkadaşa yansıtmış,hem kendi gururunu,hem eşinin erkeklik onurunu,hem evlilik müessesesini zedelemişsin.Her zaman söylüyorum her insanın hayatında bir geçmişi vardır her insan hayatında birilerini çok sever kavuşamaz.Ama biter.Türk filmindeki gibi bir kez sevmiyor insan.Ya da unutulmayan kadın isimli dizi film çevirmiyoruz.Eşin değil ama sen saplantı haline getirmişsin.Eşin sana karşı soğumuş,inatlaşmaya başlamış.Sen böyle davrandıkça,eşin sadece keşke evlenmeseydim,keşke öbürü için uğraşsaydım diye düşünür.Kıza gelelim.Kız bu çocuğu deli gibi sevseydi düğüne gelmez.Bu kadar mide olmaz herhalde.Kız kendine bu kötülüğü yapmaz.Olmamış bekarken istememiş evli adamımı isteyecek.
Bazıları işi bıraksın demiş.O kadar basit değil.Herşey para değil iş hayatında.Bi emek bi çaba bi harcanmışlık var.Bu koca başka işte bulsa,sen başka bir saplantı konusu bulacaksın.Çünkü fevri,alttan almayan,anlayışsız ve dünya senin çevrende dönüyor sanıyorsun.Bana kırılma ama benim şu konundan,diğer konulardan gördüğüm dış fikir bu.
Evlilik fedakarlıktır.Bazen sabretmektir.Bazen görmezden gelmektir.Bazen aptalı oynamaktır.Bir erkeği bu şekilde elinde tutamazsın.Canım isteyince terkedeyim,canım isteyince geri döneyim,boşanma mevzusu gündemde sıcaklığını korusun....ne için oratada olmayan bir hayal için.Sen kocanı bu kızla bastın mı? Sen kocanın aşk mesajlarını telefonunu mu yakaladın.Biri bi yerde sarmaş dolaşmı görmüş.
Herşeyi geçtim.Madem kocanın kıza aşık olduğunu,kız istese seni bırakıp ona gideceğini düşünüyorsun o zaman ne diye bu uğraş.Neden soluğu adliyede almıyorsun.Kocan ona aşıksa,senin itirazlarınla mı aşkından vazgeçecek.
buluş sende.Hahahah bir kere denemek icin ben de bulusucam eski erkek arkadasimla dedim de ne sinirlendi.
Esim evli oldugu muddetce kiz asla adim atmaz ki. Kadinlik gururu denen bi sey var, hangimiz evli adama yesil isik yakariz?
Su da var asla esimi savunmak icin soylemiyorum, bence yanlis davraniyor ve benim kafamda bir insan degil, hicbi zaman da olmayacak ve uyumlu degiliz ama inanilmaz rahat ve dusuncesiz bir adam. Bir komsumuz var, kiz, onunla da o kadar samimi ve rahat ki tavirlari aralarinda bir seyler oldugunu dusundugum olmustur. Boyle bir sey yokmus tabi de nerde nasil davranacagini nasil mesafe koyacagini dusunemiyor. Kotu niyetli olmasa da flortoz bi adam. Ben de aksine inanilmaz kontrolluyum. Onun normal davranislarini ben ancak birinden hoslanip flort ettigimde yaparim. Kendimi avutmaya kandirmaya calistigim icin soylemiyorum bunlari. Gozlemlediklerim bunlar ve bi insan degismez. Eger cok hizli evlenmeseydik sanirim ben bu adamla yapamam diyip bitirebilirdim ya da evlenmeden rahatsiz oldugum seyleri soyleyip dikkat edip etmedigine bakardim. Evlilik icinde tanidim ve nasil olsa evliyiz diyip degismek icin caba sarfetmeye gerek gormedi.adamda ki rahatlık ortada..
iyi tahammül ediyor konu sahibi.
kısaca ona hak bu sana değil. çifte standartınızı yiyeyim erkek milletininHahahah bir kere denemek icin ben de bulusucam eski erkek arkadasimla dedim de ne sinirlendi.
Kizi az biraz tanidigim icin soyluyorum. Oyle bi kiz oldugunu dusunmuyorum. Kiz evlenmek mutlu olmak istiyo, normal bi kiz, esimi de eskiden istememis, simdi de bi sey degistigini sanmiyorum.ya bu lafınıza siz inanıyomusunuz..nedemek hangimiz evli adama yeşil ışık yakarız...dünya bunlarla dolu.
Kizi az biraz tanidigim icin soyluyorum. Oyle bi kiz oldugunu dusunmuyorum. Kiz evlenmek mutlu olmak istiyo, normal bi kiz, esimi de eskiden istememis, simdi de bi sey degistigini sanmiyorum.