Cok yikilicam. Daha on aylik evliyiz basima gelmeyen kalmadi. Bu kiz olayi, annesi, dusuk... Ben bunlari hak etmedim. Facebook olayini soylemistim inkar ediyor bakmadim diyor. Dogru cevap alamadim ki hic. Kiz fuar zamani buraya geldiginde aramizin en kotu oldugu donemde yine bu konuyu konustugumuzda biz bosansak bile onunla evlenmem. Herkesin bir yeri var. O diger adamla beraber olmayi secti, benim icin sadece arkadas artik dedi. Diger adam da kizin patronuydu ve esimin ailecek tanismis oldugu biri. Onun eskisiyle beraber olmayi gurur yapar. Erkeklerde boyle bi olay var ya. Buna da bozuldum mesela. Belki bana mantikli aciklama yapmaya calisiyo ama onunla beraber olmasinin sebebi sadece artik onu diil beni seviyo olmasiydi. Yani kisaca burda yazdigim her seyi, mesajlari karistirmak disinda, ona soyledim. O da karsilik olarak ben bi sey yapmadim, gorusmedim ilk zamanlar, is yapmadim, yanina gitmedim, aldatmadim diyip durdu. Evet bunlar dogru ama aklindan atamadi ki facebooka falan bakti ve aramiz bozulunca ilk firsatta gorusmeye basladi. Konusmak falan ise yaramiyo. Anca benim ne kadar ciddi oldugumu gorunce belki kafasina dank eder ama o zaman is isten gecmis olur.