- 15 Mart 2015
- 616
- 366
- 53
Bundan sonra daha dikkatli olun sonuçta eşiniz onunla aldatmıyor sizi paranoyak olmayın kendinize ve evliliğinize zarar verirsiniz eşinizle sürekli güzel zamanlar geçirin o günler unutulsunOfff onun icin cok gec iste. Son zamanlarda hic acmiyorum da cok kavga ettim onceden.
Hangi dunyada yasiyorsunuz..evli oldugunu bilipte iliski yuruten bircok insan tanidim.yani bu imkansiz degil.Esim evli oldugu muddetce kiz asla adim atmaz ki. Kadinlik gururu denen bi sey var, hangimiz evli adama yesil isik yakariz?
E napiyim hicbi sey yokmus gibi de davranamiyirum. Eve geldi. Bu arada bi firsat bulsam mesajlara bakicam.Bu tutumunu devam ettirirsen sadece eşeğin aklına karpuz kabuğu getirmiş olursun nitekim bunu da başarmak üzeresin
Burda aldatma yok iste. Ya da henuz yok. Olsa zaten konu acmam ki.Benim başıma da geldi benî aldatırsan bende seni aldatırım dedim. O günden beri rahatım kimseye bakmıyor bile.
Bu konuyu konuşsanız direkt olarak.Burda aldatma yok iste. Ya da henuz yok. Olsa zaten konu acmam ki.
Esin falan umrumda değil ben sana üzülüyorum çünkü içinde bu şüphe olacak hep.bu çok berbat bir duygu.bir şekilde yenmeye çalış.E napiyim hicbi sey yokmus gibi de davranamiyirum. Eve geldi. Bu arada bi firsat bulsam mesajlara bakicam.
Aynen eski sevgili dedigimiz zat birakin aramayi sokagimizdan bile gecmemeli.Öyle eski sevgili ile dost olmak bize ters
bence esin kıza karşı hala beklenti içinde ama kız akıllı biri belli ki onu istemiyor.
seninle boşanma durumunda o şehre nasıl bilet ayırtir bunun mantığı nedir biri açıklasin
Kosa kosa gidecek diyorsunuz ya, ben bundan emin olamiyorum iste. Olaylarin icinde oldugum icin. Nereden belli mesela?Surekli "acaba onu dusunuyir mu, aldatir mi, birlikte neler yapacaklar acaba, vs" boyle evlilik olur mu? Insanin en guvendigi kisi kocasi degilse bitmeli o evlilik. Bana gore kiz mesafeli olabilir ama olmasa esiniz kosa kosa gidecek, belli. Boyle biriyle evli kalma israri neden? Illa aldatmasini mi bekleyeceksiniz?
Burda aldatma yok iste. Ya da henuz yok. Olsa zaten konu acmam ki.[/QUOTE
Bizde de aldatma olmadı ama olma ihtimalînin önüne geçmek için söyledim. Kız arkadaşları çoktu hani olurda beni aldatırsan bende sana aynısını yaparım demiştim. Şuan kız arkadaşı hiç yok işte.
Ben sizi anladim. Ben de ayni seyleri dusunuyorum. Zaten normal insanlar boyle dusunur. Ben diyorum ki esim boyle dusunmuyor cunku ona gore rahatsiz olunacak bir durum yoksa karsisindakinin ne hissettigi onemli diil. Genel olarak herkese karsi boyle. Ya da bilmiyorum belki ben inemli diilim.
Kosa kosa gidecek diyorsunuz ya, ben bundan emin olamiyorum iste. Olaylarin icinde oldugum icin. Nereden belli mesela?
Kosa kosa gidecek diyorsunuz ya, ben bundan emin olamiyorum iste. Olaylarin icinde oldugum icin. Nereden belli mesela?
Herkes neden koşa koşa gidecek deyip duruyor anlayamadım..
Görüşme yok , mesajlar resmi, eşine ilgili..
Çıkarın kafanızdan bu düşünceleri.
Olsa şimdiye kadar olurdu.. Elli defa soylerek kotu enerji yayıyorsunuz . Eşinize de bu konuyu artık hiç açmayın.
Sessizce takip edin edecekseniz. Kimseyi de buna dahil etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?