O korkunc iki haftaya az kaldi

Evet ben de oyle algiladim o zaman. Ben senin gozlerinde o isigi gormustum ne demek yani. Tamam sonra da bana asik olup vakit gecirmeden evlenmek istedigini yazmis ama kiz o an evet ben de ayni seyleri hissediyodum sana hata yaptik dese cidden ne olacakti? O zamandan bu zamana 10 ay gecti. Alsin iste aradigi firsat gitsin kizin gozlerindeki isiga baksin istiyosa ne diyim

kimseyi değiştiremezsin ki.
ancak firenleyebilirsin.
ya boşanacaksın yada hastalıklı şekilde devam edeceksin.

Kizi az biraz tanidigim icin soyluyorum. Oyle bi kiz oldugunu dusunmuyorum. Kiz evlenmek mutlu olmak istiyo, normal bi kiz, esimi de eskiden istememis, simdi de bi sey degistigini sanmiyorum.
zaten kız istemiş olsa eşin koşa koşa gidecek gibi duruyor.
eski konularını da az çok okudum adam çok laçka şekilde yapıyor bunu.
amacım seni üzmek yada kırmak değil üzgünüm..

yazdığın kadar basit olmadığının farkındasın bence.
öyle olmuş olsaydı sürekli aynı konuları konuşuyor olmazdık.

Sadece ilk 3 sayfayı okudum ama benim fikrim şu nasıl kadınlık gırıru denen bişey varsa erkeğin de gururu var hangi adam evlenmeyi düşündüğü bir kız bi başkasıyla görüşmeye başladıktan sonra onunla tekrar bir araya gelmeyi düşünür. Aklında kalmış olabilir takıntı haline gelmiş olabilir bunlara bişey diyemem ama birdaha birlikte olabileceklerini yada eşinin bu tarz birşey düşündüğünü zannetmiyorum. Sen evham yapıyorsun erkekler genel olarak düz mantık insanlar bişey isteseydi zaten ayrkldıkları dönemden sonra adım atardı vesveselerinizi bir köşeye bırakın. adamı da sürekli bu kız meselesi yüzünden sıkıştırıp zor durumda bırakmayın adamın yapacağı yoksa bile bana güvenmiyor diye bişey yapmaya teşvik etmiş olursun

Baslarim onun takintisina evlenmeseydi o zaman

Bir kere soyle bi laf etti. Kiz sevgilisyle fuara geldiginde beraber kaldiklari odanin parasini odedim, tekrar onunla olur muyum hic? Bunu daha argo kelimlerle soyledi de ben yumusatiyorum su an. Erkeklik gururu dediginiz boyle bi sey heralde.

Bir kere soyle bi laf etti. Kiz sevgilisyle fuara geldiginde beraber kaldiklari odanin parasini odedim, tekrar onunla olur muyum hic? Bunu daha argo kelimlerle soyledi de ben yumusatiyorum su an. Erkeklik gururu dediginiz boyle bi sey heralde.
Tam da böyle birşey kendinize hayatı zindan etmeyin onunla mı gidecek onu mu seviyor diye biraz kendinize güvenin

keşke birazcık empatik olsa eşiniz.siz yapsanız boşarmış.Çok bencil.Allah yardımcınız olsun..bunun için yani ortada kesin birşey olmadğı için boşanın da denmez elbette...

ya o kiz tamamiyle hayatindan cikacak, isini gucunu farkli bir sekilde yurutecek esin, yada senin icin esinle evli olmaya devam ettigin surece hicbir zaman rahat etmeyecek.

get over it (kuruntu yapip durma) demek isterdim, ama sanki esin buna izin vermiyor gibi? ne kotu ne kotu ne kotu bir durum. ornek vermek istiyorum izninle. esimle ilk tanistigimiz donemlerde bana eski iliskilerinden bahsederdi ara ara (muhabbette birbirimizi tanima amacli eskilerden ornek verirdik ara ara). bu kizlardan birine karsi bir zaafi oldugunu hissettim. hayat bu ya, o kizin ablasini taniyordum gayette severdim. kizi bana overek oyle bir anlatti ki, gozumde saaaahane bir kiz hayal ettim. birazda ozguvenimle alakali herhalde rahatligim, girdim netten arayip arastirdim kim oldugunu neler yaptigini evlenmis barklanmis iki cocuk annesi olmus (allah mesut etsin). sohbetin birinde esim (ozaman sevgilim) yine bu kizdan ornek verince cok keskin ve cok sert bir dille uyardim onu, eskilerin eskide kaldigini, bende durup dinlenip exlerimi anlatmadigimi, ex olduklarina gore zaten demekki yeterince onemsemeyip bitirebildigime gore, gecipte yeni tanistigim kisinin karsisinda onlari anmak istemedigimi, ayrica bahsettigi bayanin iki cocuk sahibi oldugunu, ve gercekten onunla nicin evlenmedigini anladigimi (boyu posu olmadigi gibi bi havasida yokmus, nesine buyuuuk bi ask yasadinki) diyerek utandirip, konusunu birdaha acmamasini rica ettim. ve acmadi, acamadi.
Siz sanki fazla taviz vermissiniz esinize? Dugununuzde isi ne mesela?

Güzelim bak aynı düz mantıkla gidiyorsun.Evlilik dümdüz bir yol değildir.Bazen keskin virajlar,bazen u dönüşler bazen yokuşlar çıkmaz sokaklar vardır.Bu düğün dün mü oldu.Bitmedi mi düğün meselesi sen orda takılıp kalmışsın.Bazen yalan söylemek değil de,insan karşısındakinin tepkisinden korktuğu için gerçeği gizlemek zorund kalabiliyor.
Ya sen bir insanla yuva kuruyorsun.Ailenden istemiş birşeyler yaşamışsınız sevmiş sevilmişsniz gelinliğini giymişsin düğün olacak kim ki o şu bu.Erken gelmiş geç gelmiş,gelmiş gelmemiş.Hee kocanın hataları yok mu.Var elbet.Ama sen onun hatalarını kapatacak veya hata yapmasını tetikleyecek öyle davranışlar sergiliyorsun ki,haklıyken haksız duruma düşmek diye birşey oluyor.Eer sana sevgilisiyle ayrılmış erken çağırıdm şu bu deseydi emin ol sen sorun yapacaktın.Hee kocanın ona bu teklifi yapması ayrı bi mevzu.Ama erkeklerin salak bi yönü de vardır.Ne düşündü bilinmez.Bazen ohh beni istemedin bak ben evleniyorum nispeti de taşıyabilirler bilinmez.Ama geçmiş bitmiş.Dobra,olmak,her doğruyu her yerde söylemeyi gerektirmez."bir insana bir kere yalan söylediyse güvenmem" ne kadar yanlış bir düşünce.Ne kadar saçma bir şartlanma.Ben hayatta kimsenin hiç yalan söylemediğine inanmıyorum.Bu hayatta bazen bahaneler bile bir yalandır.Kimse peygamber değil.Biri bi hata yaptı diye veya bi yalan söyledi diye güvn duvarları hemen yıkılmaz.Hele ki evlilikte.Kocana güvenmiyorsan çözüm tek.Boşanacaksın.
Senin bu kıskançlıkların,kızla ilgili konuştukların,diğer insanlarla paylaşımların sayesinde kızın kulağına gitmiyor mu sanıyorsun.Sen bence kocana değil,çevrendeki insanlara çok fazla güvenme.
Ben zaten karı kocaların eski sevgililerini birbirlerine anlatmalarına anlam veremem.Neyin mantığı bu.
Ya sen kendine nasıl yakıştırıyorsun başka bir kızın evliliğinde lafını etmeyi.Hem de diğer insanlara da.Varsa böyle düşüncen yapacağın tek şey bu evliliği bitirmek.Bu davranışlarınla,o kızı kocanın gözünde muhteşem görmesini sağlıyorsun.Yani kızı sen büyütüp onun aklına servis ediyorsun.

o nasıl bir koca ki eşinin rahatsız olduğunu bile bile inadına eski sevgilisiyle görüşüyor? sanki dünyada iş yapacak başka birileri kalmamış da, eşiniz o kıza mahkummuş gibi... bence eşiniz iş anlamında değil, duygusal anlamda o kıza mahkum, yoksa hiçbir koca evliliğini ve eşini bu kadar etkileyen birini hayatında tutmaz, isterse trilyonlar kaybetsin...

biri bana konuyu özetleyebilir mi

konu sahibinin eşi, eski sevgilisiyle iş için görüşüyormuş o kız yurtdışındaymış yabancıymış.Konu sahibinin eşi fuar için kızın yanına gidecekmiş..Ve eşi o kızı unutamadı diye içi içini kemiriyo konu sahibesinin.

Peki sizce hic tepki vermeyeyim mi? Nasil davranayim mesela bu aksam?

her kelimesine katılıyorum
adamın içinde düzelteceğine tek bir ışık bile yok
bir insan tüm dünyada ortak kalmamış gibi eski sevgilisinin dibinden ayrılmaz
konu sahibi bu şüpheler stres içinde hasta olacak korkum
kocasını elinde tutmaya çalışırken
ne bileyim bu konuya yazacak bir şey yok sanki

aslında konunun özeti bu
üzerine yazacak bir şey ondan bulamıyoruz

Bana yazıyosun aman kocanla canımlı cicimli konuysa o kadın ne var.
Buraya yazıyosun aynı arabada bana asılan adamla gittim geldim. Eşim laf etmedi.
Ya ben başka bi gezegende mi yaşıyorum. Bende sıkıntı var arkadaş ben daha olmadım mı ne yaptım :)
Yanlış anlama lafım sana değil kesinlikle. Ben mi cok kıskancım acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…