- 2 Haziran 2008
- 5.431
- 1.273
- 173
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla ben o adamla gittim ama adamla yatmadım, aşık olmadım zaten kocamda bilir kime aşık olduğumu, bende aynı şekilde.Bana yazıyosun aman kocanla canımlı cicimli konuysa o kadın ne var.
Buraya yazıyosun aynı arabada bana asılan adamla gittim geldim. Eşim laf etmedi.
Ya ben başka bi gezegende mi yaşıyorum. Bende sıkıntı var arkadaş ben daha olmadım mı ne yaptım :)
Yanlış anlama lafım sana değil kesinlikle. Ben mi cok kıskancım acaba.
O da farkli bir sorun zaten. Surekli bosan diyor. O konuda rest cektim tamam git ac dava dedim. Yapmadi. İlk defa anneme karsi geliyorum dedi. ustune gitseydim yapardi. Bu konuda da ayni rahatligi gostersem belki akli basina gelecek ama yapamiyorum.bence esas tehlike yanılmıyorsam kayınvalideniz sizin tarafınızda değil pek
o eşinizi orada doldurmasın
Kiz esime asik olsa da benimki yuz vermese ben de rahat olurum.valla ben o adamla gittim ama adamla yatmadım, aşık olmadım zaten kocamda bilir kime aşık olduğumu, bende aynı şekilde.
yani birinin kocama asılması ya da bana asılması bizim aldatacağımız manasına gelmez.
it ürür kervan yürür, yapacak olduktan sonra yapar zaten.
ben yazdım öncesinde sadece burada iş çin geziye gideceklerini eski sevgili olduklarını yazmışsın ona yorum yaptım. gerisini bilemem.Kiz esime asik olsa da benimki yuz vermese ben de rahat olurum.
Evet haklisiniz. Bana da oyle geliyor. Hissediyorum. Basta asikti. Bunu da hissediyodum. Dugune kizi cagirmaktaki amaci da ben ne kadar kizsam da kotu niyetli degildi ama zaman icindeki kavgalar hayalkirikligi yaratti ve ona yoneldi.Canım klasiktir ama doğrudur eğer bir erkek seni seviyorsa öyle bir davranır ki aklına beni seviyor mu düşüncesi asla gelmez ve eğer bir kadın bir şeyden şüpheleniyorsa o doğrudur.Bence sen içten içe biliyorsun ki eşin o kadından hoşlanıyor. Kabullenmek için gözünle görmeyi tercih ediyorsun. Bir de erkekler için çok kişiyi sevmek ya da beğenmek de mümkün olabiliyor. Yani senden çocuk istiyor, evlendi diye sanma ki sana aşık. O kıza aşıkmış ama o yüz vermemiş, seni beğenmiş seninle güvenli, huzurlu hissetmiş evlenmiş. Bazı erkekler için evlenmek için aşktan çok huzur gerekli. Aşk sevgiden güçlü bir duygu, çekim olduğu için o kız yüz verirse eşin gider, yine evliliğini bitirmeyebilir, sen huzurlu bir liman, bir ev düzeni olursun ama asıl mutluluğu onla yaşar. Seninle tartışınca onun yanına bilet alması bile yeter bence. Allah vermesin canım sana da çok üzüldüm ama eşimin eski sevgilisi düğüne gelecek ve hala görüşecek, ve eşin o mükemmel günü böyle mahvedecek. Dayanılır değil. Sana tavsiyem karar ver, eşinin seni sevdiğini mi öğrenmek istiyorsun yoksa seni sevmesini. Seni sevmesini istiyorsan susacaksın,kavga etmeyeceksin. paşa gibi yaşatacaksın ki bekleyeceksin seni sevsin, böyle bir sevgi istersen tabi. Seni sevdiğini öğrenmek istiyorsan rest çekeceksin, sana aşık adam çektiğin restte illaki geri adım atar.
Cok tesekkur ederim dua ederseniz. Ben de bu ara oyle huzur bulmaya calisiyorum. 10 aya soyle bir donup baktigimda evet ortada bir aldatma yok ama dusuncesiz empati yoksunu bir adam var. En basinda gercekten asik oldugunu hissediyordum, simdi nasil hissetmiyorsam. O zaman bile dusuncesizdi.Eski konulariniza da baktım. Durum epey karisikmis yapacak yorum bulamıyorum. Ama bu şekilde kendinize yazık ediyorsunuz bir an önce sakin bir şekilde açıkça konuşun. Rahatsizliginizi anlatın ama kavgaya donusturmemeye özen gösterin. Adam bi yandan umursamaz bu yüzden olayı sizin açımızdan degerlendiremiyor ama suçsuz gibi,ddiğer yandan da tamamen haksız. Ama dediğim.gibi düşüne düşüne kendinizi daha fazla yipratmayin. Varsayımlar üzerinden karar verilmez. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur, bunun için dua edicem
Mesela bu durumda nasil rest cekeyim? Kizi yurtdisina fuara bu cagirmamis. Cagirsa rest cekeyim. Kizin gitmesine engel olamam, esimin de oyle cunku gitmek zorunda. Annesini goturmuyor olsa beni gotur diye israr edeyim ama anne diyince akan sular duruyor. Gorusme desem ayni yerde olacaklar mecburen. Ne yapabilirim?Canım dediğim gibi iki yol var ya seni sevdiğini öğrenmek için rest çekeceksin, sonucu kötü olursa da katlanıp boşanacaksın ya da ben bu adamı seviyorum deyip seni sevmesi, o kızdan uzaklaşması için savaşacaksın, yorulacaksın, üzüleceksin. Bin mesaj yazsak bile bu, bu kadar net. Önce ne istediğini kendine sor, sonra yol çiz. Acı ama gerçek bu.
Mesela bu durumda nasil rest cekeyim? Kizi yurtdisina fuara bu cagirmamis. Cagirsa rest cekeyim. Kizin gitmesine engel olamam, esimin de oyle cunku gitmek zorunda. Annesini goturmuyor olsa beni gotur diye israr edeyim ama anne diyince akan sular duruyor. Gorusme desem ayni yerde olacaklar mecburen. Ne yapabilirim?
Sabah anlattim ama bi sey olmadi ki. Su an cozum yok gibi.İşin ayrıntılarını bilmediğimiz için nasıl rest çekeceğini de bilememiyorum. Ama rengini belli et bence.
Şuan ben kızdım eşime ve kapıyı vurup cıktım. Anladı mı bence hayır. Yani demek istediğim onu yargılamadan net bir şekilde ne istediğini duygularını ona anlat.ben sinirime yenik düşüp yapamıyorum ama psikologun söylediği bu. İnşallah yapabilirsin
Mesela bu durumda nasil rest cekeyim? Kizi yurtdisina fuara bu cagirmamis. Cagirsa rest cekeyim. Kizin gitmesine engel olamam, esimin de oyle cunku gitmek zorunda. Annesini goturmuyor olsa beni gotur diye israr edeyim ama anne diyince akan sular duruyor. Gorusme desem ayni yerde olacaklar mecburen. Ne yapabilirim?
Donunce belli olur zaten her seyÖylece hiçbir şey yapmadan için içini yiyorken bekleyecek misin boş boş?
Rahatsız olduğun şeyler var eşine düzgün bir cevap da veremiyorsun kanımca.
Bence şu fuara gidip gelmesini bekle. Döndükten sonra konuşman çok daha iyi olur. Şimdi oturup konuşursan seni geçiştirebilir alttan alabilir.
Ben nedense eşinizin bu kadını sevdiğini boş olmadığını düşünüyorum ısrarla. Hatta fuara gitmekten çok mutlu olduğu düşüncesi girdi beynime. O yüzden alttan alabilir şimdilik diye yorum yaptım.
Cok kavga ettim, guzellikle konustum, tehdit ettim. Ben bunlari yaptikca bana yanlis bilgiler vermeye basladi. Mesela her gun konusuyorum dedi, sana inat is yapmaya basladim dedi. Arastirdim yalan soyluyor. Daha ortada baslayan bir is iliskisi yok. Eskiden olmus ama bitmis. Su an yurtdisindaki ortagi onun uzerinden satis yapmaya baslayacak fuar zamani. Benimki de ortagina dert yanmis ben izin versem yapacakmis ama cekiniyor bence su an, cunku o kizin ulkesine gitmek zorunda. Bensiz gidemiyor, benim de gitmeyecegimi dusunuyor. Ama bana atip tutuyor mal gonderdim para geldi falan diye. Anlayamiyorum.Canım sadece bu olay için demiyorum ki ben genel anlamda rest çekmelisin. Seninle kavga edip onun yanına gitmek için bilet alması sence sadece iş ilişkisi mi. Eski sevgiliyle arasında böyle samimiyet olması, hiç hoş değil. Önce oturup güzellikle konuşmalısın, ona sevgini kızdan rahatsızlığını anlatmalısın. Bir şeyler yapmasını istemelisin. Ne iş yapıyor eşin, illa o kızla mı çalışmak zorunda? Rest çek derken eğer o kıza duygusu yoksa seni kaybetmemek için her şeyi yapacaktır. Tecrübemle söyleyeceğim zaten bir erkek çokça açıklama, laf yapıyorsa o işte illa bir sıkıntı vardır. Senin için üzüldüm canım yaşadım çünkü ben, aptal yerine kondum.
Allah allah canım işin çok zormuş Rabbim yardım etsin. İnadından yapıyor diyorsan, biraz akışına bırakacaksın için içini yese de bu konuyu hiç açmayacaksın sadece ikinize odaklı yaşayıp, eşine güzel davranacaksın. sen böyle yapınca geri adım atar. Erkekler de bir garip zaten, dümdüzüz derler çözemeyiz bir türlü. Ben şüphe ettim ettim, kafayı yiyordum yemin ederim sana, sonunda ortaya çıktı ve çektim gittim, o yüzden seni çok iyi anlıyorum ama inşallah inşallah inadındandır ve bu sorun çözülür bir an önce kuzum.Cok kavga ettim, guzellikle konustum, tehdit ettim. Ben bunlari yaptikca bana yanlis bilgiler vermeye basladi. Mesela her gun konusuyorum dedi, sana inat is yapmaya basladim dedi. Arastirdim yalan soyluyor. Daha ortada baslayan bir is iliskisi yok. Eskiden olmus ama bitmis. Su an yurtdisindaki ortagi onun uzerinden satis yapmaya baslayacak fuar zamani. Benimki de ortagina dert yanmis ben izin versem yapacakmis ama cekiniyor bence su an, cunku o kizin ulkesine gitmek zorunda. Bensiz gidemiyor, benim de gitmeyecegimi dusunuyor. Ama bana atip tutuyor mal gonderdim para geldi falan diye. Anlayamiyorum.