- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
Ben söyleyeceğimi söyledim.Bu akşam yarın öbür gün...bu bi günlük hareket olmamalı.Sen kendi kafanda önce bazı şeyleri yoluna koymalısın.Peki sizce hic tepki vermeyeyim mi? Nasil davranayim mesela bu aksam?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben söyleyeceğimi söyledim.Bu akşam yarın öbür gün...bu bi günlük hareket olmamalı.Sen kendi kafanda önce bazı şeyleri yoluna koymalısın.Peki sizce hic tepki vermeyeyim mi? Nasil davranayim mesela bu aksam?
Bilmiyorum ki. Mesela gidecegini biliyor. Konusmak istese gidiyormussun beraber ucalim falan bi mesaj atar bi sey yapar diye bekliyordum. Bi sey yok. Ayni gun ucar diye dusunuyordum. Su an kiz ucusunu degistirmediyse esim bir gun once ucmaya karar vermis gereksiz bir sekilde cunku su an en mantiklisi kizin gittigi gun gitmek. Bekliyorum bakalim neler olucak.eşin kıza asılıyor gibide
kızda tık yok
Evet aslinda dogru olan budur belki ama benim de icimden gelmiyor bu sekilde. Ayrica bitmemis bir iliski de degil ki. Kiz bunu reddedeli sadece birkac ay olmus olsa, sonrasinda hayatindaki ilk kadin ben olsam yine anlayacagim. İliski bitmis, kiz baskasiyla olmus, esimin o kizdan sonra hayatina cok uzun sureli olmasa da iki kisi girmis, sonra bana asik olmus, evlenmis. Hala delice takinti yapiyir olmasina anlam veremiyirum eger oyleyse.Sİzi anlıyorum ve burdaki pek çok kişinin aksine eşinizin sizi sevdiğini düşünüyorum. Aynı zamanda kendi içinde çelişkiler yaşıyor ve tamamlanmamış bir ilişki onda merak uyandırıyor. Bu bir psikoloji yasasıdır zaten. Ancak kendi kararszılıklarından,çelişkilerinden ve duygularındaki değişimden eşiniz de rahatsız ki size 'beni seviyormusun' gibi sorular sorarak kendi sorularına cevap arıyor. Belki de sizden duyacağı cevapla size daha cok bağlanmak ve hatta size sığınmak,dduygularındaki çalkantılardan sizin desteğinizle kurtulmak istiyor. Size nacizane tavsiyem,ne istediğinize önce kendiniz karar verin. Eğer bu evliliği sürdürmek istiyorsanız,kurtulamaz bir evlilik tablosu yok önünüzde inanın. Şüphe,kıskançlık ve güvensizlik kadını hırçınlaştırır..belki de farkında olarak ya da olmayarak eşinize agresif,hırçın yada soğuk davranıyorsunuz.Bu da onu iyice çelişkiler yumağının içine itiyor. Eğer evliliğinizi kurtarmak isteğinde samimi iseniz,eşinize ona güvendiğinizi hissettirin ama bu konudan da rahatsızlık dıydugunuzu bilsin.Ve bu konuyu sürekli gündemde tutmayın,hele 3.kişilerle asla paylaşmayın derim..Eşinize sımsıkı sarılın,kızsanızda ona sarılın kırılsanız da. Yuvanızı onun için sığınaklı bir liman yapın,yanınızda güvensizlik ve şüphe değil huzur hissetsin. Ona duymak istediği şeyi hissettirin yani onu sevdiğinizi..İçindeki çelişkiler bitene dek sizin payınıza büyük bir sabır ve özveri düşecek ama kazanan siz olacaksınız inşallah..
Evet aslinda dogru olan budur belki ama benim de icimden gelmiyor bu sekilde. Ayrica bitmemis bir iliski de degil ki. Kiz bunu reddedeli sadece birkac ay olmus olsa, sonrasinda hayatindaki ilk kadin ben olsam yine anlayacagim. İliski bitmis, kiz baskasiyla olmus, esimin o kizdan sonra hayatina cok uzun sureli olmasa da iki kisi girmis, sonra bana asik olmus, evlenmis. Hala delice takinti yapiyir olmasina anlam veremiyirum eger oyleyse.
E napiyim hicbi sey yokmus gibi de davranamiyirum. Eve geldi. Bu arada bi firsat bulsam mesajlara bakicam.
Bence kıskanma kıskandırmayı dene , hep derim kendinde fark edilebilir değişiklikler yap çünkü erkekler dış görünüşe çok önem veriyor biraz da o senin derdine düşsünE napiyim hicbi sey yokmus gibi de davranamiyirum. Eve geldi. Bu arada bi firsat bulsam mesajlara bakicam.
Sanirim yaklasik bir sene boyle takiliyolar kiz baskasiyla beraber olmaya baslayana kadar. Bu arada esimin burada takildigi kizlar da oluyor. Kiza sadik degil yani. İliskisi olsa, ciddi anlamda sevgili olsalar sadik kalir. Hicbi zaman bizim anladigimiz anlamda bir iliski olmamis yani.
Yani sunu demek istiyorum. Ben mesela her turlu iliskimde mesafeliyimdir. Bazi insanlar vardir hani konusurken karsisindakine farketmeden dokunurlar. Art niyet yoktur, farkinda bile degildir. Ben bunlara cok dikkat ederim. Esimse cok rahattir. İnsanlarla tanismayi konusmayi soru sormayi samimi olmayi sever. Ben sokakta tanimadigim birine bir sey sormak zorunda kalsam cekinirim. O gidip sorar bi de kanka olur iki dakikada. Kiz erkek fark etmez. Belki flortozlafini yanlis kullandim ama bu samimiyette ben karsisindaki kisi bir kizsa begenildigini ya da esprilerine gulundugunu hissettiginde egosu oksanir. Belki kendi bile farkinda degil. Bunlar benim gozlemlerim.Çok tuhaf bir ilişki bu ama tek taraflı değil sanırım tuhaflık.
Yani eşiniz hakkında flörtöz falan nasıl diyebiliyorsunuz ki normalmiş gibi?
Size anormal gelen nedir o zaman?
Ayrıca bu yorumu geçmiş için mi yazdınız şu anki bir durum mu? anlayamadım.
Cnm eski konularına baktım da bu adam nasıl cocuk istiyor zamaninda sn hamileyken sana aldır demişBir dusuk yaptim. Su an bir sey yok ama esim cok istiyor.
Yok o demedi. Hamileyken kavgalar sirasinda ben aldiricam dedim hep. O da bu laflarim uzerine guvenini kaybetti, onu sevmedigimi dusundu. Benim cocugumu aldirmak isteyen bi kadinla evli kalamam diyip dusuk yaptiktan sonra bosanmak istedi.Cnm eski konularına baktım da bu adam nasıl cocuk istiyor zamaninda sn hamileyken sana aldır demiş
Cok kotu. Dun cok guzeldi. Butun gun beraberdik, gayet romantik her sey. Opuyor sariliyor surekli sevdigini soyluyor falan. Konu acildi o kizla ilgili dunyada baska kiz mi kalmadi da gozumun onunde baskasiyla beraber olan birini mi alirim falan dedi. Tam rahatlamistim. Bugun kesin olarak biletler alindi. Toplam bilet fiyatinda bir terslik var ama. Annesi gidiyor ok. Ama iki kisi gidis donus icin fiyat az, bir kisi gidis donus icin de fazla. Arastirdim internetten. Tek yaptigi sey su olabilir. İki kisi gidis, bir kisi donus almis olmali. Yani annesini geri gonderecek ama kendisi ne zaman doner bilmiyor. Cunku kiza bagli. Cunku kizin donus tarihi belli diil. Goster biletleri dedim. İsyerinde simdi. Hesapta fotografini cekip gondericek hala bekliyorum. Kanit kanit diyordum ya. Bundan ala kanit mi olur niyetini belli eden? İslerimi bitiremezsem diye almadim diycek. Ben donemezsem annem donmek zorunda cunku bi gun sonra soyle onemli bi is var boyle odenmesi gereken bi cek var diycek. O kadar iyi biliyorum ki. Ama yeter. Artik inanmiyorum. Ha gercekten donus bileti de almissa ve cidden ucuza falan bulmussa ok ama yalanlar soylemeye devam ederse ugurlar ola diycem.nasıl gidiyo cattycat