o koca bile karısını aldattıysa, biz ne yapalım..

amacım konu sahibini fişeklemek değil burda okuduğumuz olaylar ve sonuçlarında ellerimizde resmen sağlam istatistikler var artık..kendi bileceği iş benden uyarması.

Tabi canim aynen katiliyorum. Normalde benim bildigim erkekler kendi erkek arkadaslarinin sorunlarini oyle karilarina sevgililerine tasimaz umursamaz. Yani orda onu dinler ama aklinda tutmaz o kadar kompleks yaratiklar degiller.

Bence de size vermek istedigi bir mesaj var. Artik gozdagi mi dersin, uyari mi bilemiyorum...

ahahahhaha sabah sabah cok iyi geldi bu konu. Ya seviyorum KK`yi eglence full, her zaman her saat`te.
Simdi konuya bakin. Arkadasinizin hem kadin ve hem kocasi birbirlerini aldatiyor, onlar bunu kendileri bilmiyor siz arkadaslari olarak biliyorsunuz ??? Siz ne bicim bir arkadassiniz o zaman ?
Esinize bunu böyle rahat söyleyebiliyorsa, eisinizinde bir sirrini o arkadas biliyordur. Aman dikkat !
yok ya öyle demeyin nolur. paranoyak olcam eşim beni çok seviyor. o da tel konuşmasını yakalmış o yüzden adam üstü kapalı olarak söylemiş yani eşim anlamış diyeyim

Benim de eşimin vardı böyle bir arkadaşı ama onunki alışkanlık. Yurt dışından birini bulmuş o kadın da evli, gidiyor görüp geliyordu. İlgiç yanı eşim karısını da tanıyor, samimi olmasa da. Adam benim gözümde pisliğin teki, çocukları da yok. Bir süre bahsi geçtikçe nasıl rahatça konuşabiliyorsun falan diyordum ama meğer eşi de biliyormuş durumu, kaç kere yaşamış ama boşanmamış. Yakaladığı gün facede "yakışıklı kocam" diye fotoğraf paylaşmıştı. Aman sıkı tutsun da çalmasınlar, başka adam yok çünkü

böyle bir yer biliyorum ben. küçük bir ilçe. ortaokuldan bile bakire olarak çıkmak büyük başarıdır...

baldızından çocuk sahibi olup, karısıyla beraber evlatlık verenler. babaannesine tecavüz edenler...

rabbim hepimizi esirgesin böyle şeylerden. büyük konuşmak istemiyorum...

böyle bir yer biliyorum ben. küçük bir ilçe. ortaokuldan bile bakire olarak çıkmak büyük başarıdır...

baldızından çocuk sahibi olup, karısıyla beraber evlatlık verenler. babaannesine tecavüz edenler...

amin

nereymiş ora söylede tayin falan istemeyelim Allah muhafaza..

Komşumun kocası eşimle aynı yerde çalışıyor. Karısını aldattığını anlatmış eşime. adam da nasıl iyi eşine karşı ilgili. üşütürsün üstünü giy bilmem ne. kadın da kocasından bahsederken ne kadar efendi alduğunu anlatır.o adamın karısını aldatabileceğine asla inanmadım. anlamıyorum sabahtan beri aklımda. acaba her erkek aldatırmı. benim kocamın da aklından geçiyomudur diye. insan kimseye güvenemiyor. yazıkki karısı da bu adamı aldatıyor..oh ne ala memleket. herkes birbirini aldatıyor.

Aldatan aldatana ...

Aslında olay insanların herşeye yüzeysel bakmasından, karşındakini tanımmasından tanımak istememesinden kaynaklanıyor.
Sizin o koca bile diye anlattığınız insan eminim bazı insanlar için pisliğin yalancının sahtekarın tekidir. Evlenmesinin ve evliliği sürdürmesinin bir sürü nedeni vardır ama hiçbiri sevgi saygı güven değildir. Ve en önemlisi kendini masum gösterecek nedenleri vardır.
Kapılar kapandımı kimse bilemez ne olduğunu o yüzden böyle düşünmeyin, gerçek yüzünü gören bir insan da siz oldunuz şu dünyada.

kizlar ben konuda adamin karisini aldattigini okudum. karisinin adami aldattigi nerede yaziyor? neden daniskli dovus denilmis? herkesin gorup benim goremedigim bir mesaj mi var? kafamda deli sorular:KK43:

Komşumun kocası eşimle aynı yerde çalışıyor. Karısını aldattığını anlatmış eşime. adam da nasıl iyi eşine karşı ilgili. üşütürsün üstünü giy bilmem ne. kadın da kocasından bahsederken ne kadar efendi alduğunu anlatır.o adamın karısını aldatabileceğine asla inanmadım. anlamıyorum sabahtan beri aklımda. acaba her erkek aldatırmı. benim kocamın da aklından geçiyomudur diye. insan kimseye güvenemiyor. yazıkki karısı da bu adamı aldatıyor..oh ne ala memleket. herkes birbirini aldatıyor.

Konuyu iyice okursanız burada yazıyor :KK11:

Biran, telefon ekranından bahçıvan, hizmetçi, uşak çıkıp, pastanede felsefe, siyaset, tarih konuşacak sandım.

Bu ne loooo!

O koca bileyi dışarıdan tanıyorsunuz. Kıyaslama yapmak ne kadar doğru ?
Hem zaten ikisi de aldatıyormuş. Sıkıntı etmeye gerek yok. Bırakın onlar düşünsün.

Karısıda mı kocasını aldatıyor vay anasını..
Bence birbirlerinden haberleri var ve bu durumdan memnunlar ki relaks takılıyorlar...:KK59:

aklımdan direkt bu geçti eşin kendine yol çiziyor olmasın konu sahibi bence dikkat et.

bende ilk okurken öyle düşündüm. sanki eşi bu konudaki tepkiyi ölçüyor gibi geldi

X