• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O kadar sevdim ki; sevmese,unutmuş olsa hissederdi bunu kalbim ...

canım kac gundur takip ediyorum bişeyler yazmak istiyorum ama cokta saglıklı yorum yazılcak bir durum oldugunu dusunmedim...simdi de sacmalamak istemem ama bence oyle bir kız yok.

Neden böyle düşündün canım, nasıl vardın yani bu kanıya ? Bu ihtimali ben de düşündüm çünkü.

nasıl anlatsam sana canım acaba...seni iyi tanımıs bu arkadas neye sevinecegını neye uzulecegını iyi biliyor.ama askına da tam olarak sahip cıkamıyor.bu yola girerek boyle bır cozum uretmıs ikiniz adına

nasıl anlatsam sana canım acaba...seni iyi tanımıs bu arkadas neye sevinecegını neye uzulecegını iyi biliyor.ama askına da tam olarak sahip cıkamıyor.bu yola girerek boyle bır cozum uretmıs ikiniz adına

Belki de... Senin beni sevmediğine inanmıyorum dediğim de ona. "İnan buna inan... Beni , seni inandırmak zorunda bıraktırma, kötü olur. Buna kendin inan" dedi üzgünce.
Sonra dedi ki "yanımda bi kızla görsen nasıl olur ? ". Ben de dedim ki "işte bu çok kötü olur, sakın bunu yapma, son nokta olur,dayanamam" dedim.

aslında cok soylemek ıstedıgım seyler var...ama cekınıyorum...hayatta eleştireye gelemeyen bır yapım var...lutfen beni elestırmeyın...leonelacım sen ıyı kalplı oldugun ıcın mutlaka bu yorumu yapmam lazım hersey bıtmıs olsa da...neden kendını bu kadar uzuyorsun kı oyleydı boyleydı falan yok senelerını kaybetme ıvır zıvır...bence ask ahlaki cerceve de yasanıyorsa yasanmaya degerdır...sahsı fıkrım yanı... baktın karsın da kı harbıden ipe sapa gelmez ahlaksızın tekıyse durmak hata.ama onun harıcın de ask yasanmaya deger senelere bakılmaksızın...

Son düzenleme:
aslında cok soylemek ıstedıgım seyler var...ama cekınıyorum...hayatta eleştireye gelemeyen bır yapım var...lutfen beni elestırmeyın...leonelacım sen ıyı kalplı oldugun ıcın mutlaka bu yorumu yapmam lazım hersey bıtmıs olsa da...neden kendını bu kadar uzuyorsun kı oyleydı boyleydı falan yok senelerını kaybetme ıvır zıvır...bence ask ahlaki cerceve de yasanıyorsa yasanmaya degerdır...sahsı fıkrım yanı... baktın karsın da kı harbıden ipe sapa gelmez ahlaksızın tekıyse durmak hata.ama onun harıcın de ask yasanmaya deger senelere bakılmaksızın...

Canım yazında eleştirilcek hiçbir şey yok ki zaten :) Teşekkür ederim yorumun için. Zaten bitti. Emin ol. Durmak hataydı dediğin gibi, artık durmuyorum...

ben baskası bısey yazarsa dıye soyledım lafım sana degildi canım.gercekten bıttımı?

canım sen ıyılıgın ıcın hayalı bır kızdan bahsettıgı ıhtımalını dusunme....
unutman zorlasabılır
hem o kız hayalı bıle olsa demek kı senın onu unutman ıcın soyluyor yanı senın onu sevmemenı ıstıyor
bu durumda yapacak bir şey yok
fikrinden cayma...

neden bu erkekler boyle?kımse bır cozum bulabilmiş değil...ya arkadas bulmussun sevenı edebinle sahip cık.yok illa bır atraksiyon yok sen iyisin ben falanım yok olamayız yok bır kız vardı yok bilmem ne...bir de ALLAH A emanet etmezler mi tam deli işi...

canım sen ıyılıgın ıcın hayalı bır kızdan bahsettıgı ıhtımalını dusunme....
unutman zorlasabılır
hem o kız hayalı bıle olsa demek kı senın onu unutman ıcın soyluyor yanı senın onu sevmemenı ıstıyor
bu durumda yapacak bir şey yok
fikrinden cayma...

Yok yok canım... O kız olsun ve ya olmasın. Benim o duyguları hissetmemi istedi.. Yani bittiği gerçeğini değiştirmiyor bu o yüzden.

neden bu erkekler boyle?kımse bır cozum bulabilmiş değil...ya arkadas bulmussun sevenı edebinle sahip cık.yok illa bır atraksiyon yok sen iyisin ben falanım yok olamayız yok bır kız vardı yok bilmem ne...bir de ALLAH A emanet etmezler mi tam deli işi...

Haha... Aynen canım. Ne diye ALLAHA emanet ediyorsun ya... Bırak sanane demi :)

yazmayım yazmayım diyorum of tutamıyorum kendımı gene...hanı 48 saat istemıstı?hayır denilince bır kız cıktı meydana la havleeee...

kalbine ve mantıgına uygun birini bulup, buraya cok mutluyum diye konu acman dileğiyle...

yazmayım yazmayım diyorum of tutamıyorum kendımı gene...hanı 48 saat istemıstı?hayır denilince bır kız cıktı meydana la havleeee...

Aynen canım... Hayır bana dedi yük olmuşmuş üstüne ama söylemesi lazımmış hayatında biri olduğunu. Eee 48 saat gitseydim yanına, beni elbet öpmek , dokunmak isterdi. O zaman nolcaktı ? Aldatmış olmucak mıydı o kızı ?

Canım,senin kendi burcun koç mu ? Ay yok hatırlamadım ya of kafayı yiycim :) Özel mesaj kutumu temizliyorum ki ben sürekli, mecburen.

Kusura bakma bayadır giremedim de foruma. :1: Benim burcum Koç. Seninle bir kaç mesajlaşmamız olmuştu, hatta erkek arkadaşım senin memleketlin falan, yandı mı bir şeyler? :1:

bazen insan haddinden fazla sevebiliyo..
bende şuan birini çok seviyorum.. 4 senedir hemde.. bizde çok güzel şeyler yaşadık.. ben ona ruh ikizim derdim ama gercekten öyle.. iki insan birbirini okadar tamamlayabilir anca.. ister fiziki ister ruh olarak biz bir bütündük diyebilirim..
ama noldu ?
şuan hergün barlarda eline aldıgı üç beş o....pu ile fotograf cekilmekte, kendini birşey sanmakta meşgul..
şimdi ben böyle birine üzülsem salak olan ben oluyorum... aynı şey senin içinde geçerli..
bende onun beni bir zamanlar sevdiğine inanıyorum 3 sene boyunca konustuk.. birisi arayı bitirdi öbürü başlattı. ama olmuyorsa zorlamanın anlamı yok..
sana yararı olmayan seni üzen bi insan için üzülme..
ki sen yorumlarından tanıdıgım kadarıyla çok güçlü bi kızsın
annen ve babanın meselelerinde ne kadarda güçlü davranmışsın
bi adamın seni bu kadar yıpratmasına izin verme..
allah yardımcın olsun

Back