• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O kadar sevdim ki; sevmese,unutmuş olsa hissederdi bunu kalbim ...

Kusura bakma bayadır giremedim de foruma. :1: Benim burcum Koç. Seninle bir kaç mesajlaşmamız olmuştu, hatta erkek arkadaşım senin memleketlin falan, yandı mı bir şeyler? :1:

Gibi gibi hahaha :))))

bazen insan haddinden fazla sevebiliyo..
bende şuan birini çok seviyorum.. 4 senedir hemde.. bizde çok güzel şeyler yaşadık.. ben ona ruh ikizim derdim ama gercekten öyle.. iki insan birbirini okadar tamamlayabilir anca.. ister fiziki ister ruh olarak biz bir bütündük diyebilirim..
ama noldu ?
şuan hergün barlarda eline aldıgı üç beş o....pu ile fotograf cekilmekte, kendini birşey sanmakta meşgul..
şimdi ben böyle birine üzülsem salak olan ben oluyorum... aynı şey senin içinde geçerli..
bende onun beni bir zamanlar sevdiğine inanıyorum 3 sene boyunca konustuk.. birisi arayı bitirdi öbürü başlattı. ama olmuyorsa zorlamanın anlamı yok..
sana yararı olmayan seni üzen bi insan için üzülme..
ki sen yorumlarından tanıdıgım kadarıyla çok güçlü bi kızsın
annen ve babanın meselelerinde ne kadarda güçlü davranmışsın
bi adamın seni bu kadar yıpratmasına izin verme..
allah yardımcın olsun

Evet, böyle birini sevmek , üzülmek salaklıktan başka bir şey değil canım haklısın.
Yeni gördüm yorumunu kusuruma bakma lütfen ...
Teşekkür ederim, evet ben de güçlü olduğuma inanıyorum. Ama bazen güçsüz olmak istiyorum.
Herşeyin hakkından gelince daha çok tepemize biniyor bazı şeyler sanki.
Amin canım, ALLAH hepimizin yardımcısı olsun :)

Back