- 9 Haziran 2009
- 8.682
- 3.214
- 448
kendimi ifade edebildiysem ne mutlu.. teşekkür ederim ya cinsel anlamda bişsey düşünse de söylemez söylememeli bence. ben olsam bunu söyleyebilecek cesareti ben mi verdim ona diye düşünür çok üzülürüm. bunu düşünmesi gerekirdi. sana sen cesaretlendirdin demiyorum yanlış anlama ben olsam öyle düşünürdüm.:44: hayır bunu söylemesinde bi amaç yok yani mantıklı. bi düşün anlayacaksın saçma bence zarf attığı kanısındayım maalesef ve maaleseff sen olur desen nolurdu düşünemiyorum açık ve net sevgine layık olduğunu sanmıyorum onun
kendimden nefret ediyorum ne demek leonelam.. sevende mi kabahat sevgiyi kullananda mı.. o bunu anlayamayacak kıymet bilemeyecek kadar basit biriyse barış zamanı bi başka kırgınlık zamanı bir başkaysa, al çantanı koluna çarp kapıyı yüzüne arar nasıl olduğunu sorarsın sağlık durumunu öğrenir kapanışı TEK BİR CUMLEYLE yapar kendine iyi bak dersin bir daha da muhattap olmazsın.. o sana bu güzel günlerini geri veremeyecek verebilecek gücü olsa rolünü iyi oynadığı günlere döner o günleri verirdi sana.
sen her şeyden mühimsin en azından bizim için
Canım , şöyle söyleyeyim. Zarf atmadı. Yani çünkü biz bu konuları çoooook önce de konuştuk. Benim çok tepkili olduğumu, bir şeylerin yüzeysel olmasına bir şey demediğimi ama ciddi bir şeyler yaşamak istemediğimi biliyor o konuda. Sırf bu yüzden ayrıldığımızda oldu
O yüzden zarf değil, ama şu ... Ben de arzu ettim mi hiç acaba, ben de istedim mi? Onu öğrenmek istedi. Ve öğrendi. Zaten, böyle bir şey imkansız diye çıkıştım, O da: "tabi ki biliyorum sadece içimde kalanı söylemek istiyorum" dedi.
Yok o benim sevgime layık değil zaten . Ben de anladım canım bunu. Evet , o gün gelince mesaj atıcam ve sonra kendimi çekerim. Olur biter.
O yüzden zarf değil, ama şu ... Ben de arzu ettim mi hiç acaba, ben de istedim mi? Onu öğrenmek istedi. Ve öğrendi. Zaten, böyle bir şey imkansız diye çıkıştım, O da: "tabi ki biliyorum sadece içimde kalanı söylemek istiyorum" dedi.
Yok o benim sevgime layık değil zaten . Ben de anladım canım bunu. Evet , o gün gelince mesaj atıcam ve sonra kendimi çekerim. Olur biter.