• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O kadar sevdim ki; sevmese,unutmuş olsa hissederdi bunu kalbim ...

kendimi ifade edebildiysem ne mutlu.. teşekkür ederim:42: ya cinsel anlamda bişsey düşünse de söylemez söylememeli bence. ben olsam bunu söyleyebilecek cesareti ben mi verdim ona diye düşünür çok üzülürüm. bunu düşünmesi gerekirdi. sana sen cesaretlendirdin demiyorum yanlış anlama ben olsam öyle düşünürdüm.:44: hayır bunu söylemesinde bi amaç yok yani mantıklı. bi düşün anlayacaksın :31: saçma bence zarf attığı kanısındayım maalesef ve maaleseff :19: sen olur desen nolurdu düşünemiyorum :47: açık ve net sevgine layık olduğunu sanmıyorum onun :20:

kendimden nefret ediyorum ne demek leonelam.. sevende mi kabahat sevgiyi kullananda mı.. o bunu anlayamayacak kıymet bilemeyecek kadar basit biriyse barış zamanı bi başka kırgınlık zamanı bir başkaysa, al çantanı koluna çarp kapıyı yüzüne :34: arar nasıl olduğunu sorarsın sağlık durumunu öğrenir kapanışı TEK BİR CUMLEYLE yapar kendine iyi bak dersin bir daha da muhattap olmazsın.. o sana bu güzel günlerini geri veremeyecek:31: verebilecek gücü olsa rolünü iyi oynadığı günlere döner o günleri verirdi sana.
sen her şeyden mühimsin en azından bizim için :38:

Canım , şöyle söyleyeyim. Zarf atmadı. Yani çünkü biz bu konuları çoooook önce de konuştuk. Benim çok tepkili olduğumu, bir şeylerin yüzeysel olmasına bir şey demediğimi ama ciddi bir şeyler yaşamak istemediğimi biliyor o konuda. Sırf bu yüzden ayrıldığımızda oldu :1:
O yüzden zarf değil, ama şu ... Ben de arzu ettim mi hiç acaba, ben de istedim mi? Onu öğrenmek istedi. Ve öğrendi. Zaten, böyle bir şey imkansız diye çıkıştım, O da: "tabi ki biliyorum sadece içimde kalanı söylemek istiyorum" dedi.

Yok o benim sevgime layık değil zaten . Ben de anladım canım bunu. Evet , o gün gelince mesaj atıcam ve sonra kendimi çekerim. Olur biter.

Canım , şöyle söyleyeyim. Zarf atmadı. Yani çünkü biz bu konuları çoooook önce de konuştuk. Benim çok tepkili olduğumu, bir şeylerin yüzeysel olmasına bir şey demediğimi ama ciddi bir şeyler yaşamak istemediğimi biliyor o konuda. Sırf bu yüzden ayrıldığımızda oldu :1:
O yüzden zarf değil, ama şu ... Ben de arzu ettim mi hiç acaba, ben de istedim mi? Onu öğrenmek istedi. Ve öğrendi. Zaten, böyle bir şey imkansız diye çıkıştım, O da: "tabi ki biliyorum sadece içimde kalanı söylemek istiyorum" dedi.

Yok o benim sevgime layık değil zaten . Ben de anladım canım bunu. Evet , o gün gelince mesaj atıcam ve sonra kendimi çekerim. Olur biter.

hebr bekliycem leonela :23: anlat bir bir nasılmış ne konuştunuz :1:

hebr bekliycem leonela :23: anlat bir bir nasılmış ne konuştunuz :1:

Canım, bugün kendiliğinden mesaj attı.
"arama sorma zaten hiç" yazmış.
Konuşuyoruz işte msj attığından beri. Öyıle sıradan.
Bir şey danışıcam sana, şimdi bu askere gidiyor ya, bana dediki; 24 saatini ve ya 48 saatini bana ayırır mısın ? Hani birlikte kalıcaz yani onlarda.
Öyle istedi. Yemek yeriz filan dedi. Ama ben istemiyorum çünkü ona güvenmiyorum.
Haklıyım güvenmemekte değil mi ? Onunla gece kalabilecek kadar güvenmiyorum ona.

Onun yükseleni de koç canım. Ya bence, inan burcu ile çok alakası var ya bence. Çünkü benim çevremde balık burcu kız mağduru çok. Hehehe... Bi severler bi sevmezler filan. Bir de içinde büyüdüğü sevgi ortamı çok önemli. Ya biz seninle bir yerde konuşmuştuk sanki, nickin o kadar tanıdık kiiii... Çıkartamadım :(

Benim tam zıttımmış. :1::1: Burçla da ilgisi var illa ki zaten de bütün günahı ona yıkmayalım temkinli olalım dediydim. :1: Ama itiraf etmek de gerekir böyle belli başlı burçlardan mağdur olan kızlar çok duyuyorum. :26: Bende de oluyor öyle bir dengesizlik, bir an canım cicim bir an git başımdan modu, benimkine Allah sabır versin. :1: Özel mesaj kutuna bak hatırlarsın. :34: :1:

Benim tam zıttımmış. :1::1: Burçla da ilgisi var illa ki zaten de bütün günahı ona yıkmayalım temkinli olalım dediydim. :1: Ama itiraf etmek de gerekir böyle belli başlı burçlardan mağdur olan kızlar çok duyuyorum. :26: Bende de oluyor öyle bir dengesizlik, bir an canım cicim bir an git başımdan modu, benimkine Allah sabır versin. :1: Özel mesaj kutuna bak hatırlarsın. :34: :1:

Canım,senin kendi burcun koç mu ? Ay yok hatırlamadım ya of kafayı yiycim :) Özel mesaj kutumu temizliyorum ki ben sürekli, mecburen.

Leonelacım gereken şeyler söylenmiş.
Seni çok çok öperim. :16::16::16:

Balık burcundan uzak dur. Aman. :O

Canım, bugün kendiliğinden mesaj attı.
"arama sorma zaten hiç" yazmış.
Konuşuyoruz işte msj attığından beri. Öyıle sıradan.
Bir şey danışıcam sana, şimdi bu askere gidiyor ya, bana dediki; 24 saatini ve ya 48 saatini bana ayırır mısın ? Hani birlikte kalıcaz yani onlarda.
Öyle istedi. Yemek yeriz filan dedi. Ama ben istemiyorum çünkü ona güvenmiyorum.
Haklıyım güvenmemekte değil mi ? Onunla gece kalabilecek kadar güvenmiyorum ona.

ben olsam asla ama asla gitmezdim leonela

UMarım hepiniz görürsünüz bu yazdığımı.
Dün her şeyi bitirdik, bitirdi, bitirdim.
İçimdeki sevgi onun tek bir cümlesi ile bitti sanki.
Artık öldü o benim için.
Tek farkı toprak üstünde.

Canım umarım bu kez cidden bitmiştir, bitirmişsindir.
Çünkü daha önce de böyle bir şey olmuştu sanırım.
Artık hiç girmesin hayatına, hiç uğraşma bu insanla.

gerçekten bittiğini yazmışsın.
gerçekten olmuyorsa zorlamanın alemi kalmıyor bazen.
çünkü zaten sen elinden geleni yapmış oluyorsun.
için rahat oluyor.
çabalamak, itelemekte bir yere kadar.
baktın giden senden gidiyor o zaman kökten bitirmek gerek.

canım neydı o tek sozu merak ettım dogrusu...
senın ıcın hayırlısı olsun kotuyu gormeyınce iyinin kıymetı bılınmıyor Allah karsına en ıyılerını cıkarsın inşallah
...:16:

Canım umarım bu kez cidden bitmiştir, bitirmişsindir.
Çünkü daha önce de böyle bir şey olmuştu sanırım.
Artık hiç girmesin hayatına, hiç uğraşma bu insanla.

Evet, haklısın canım. Daha öncede bitti dedim kaç kere. Hem de bu son deyip tekrardan başladığımda oldu.
Ama bu sefer bitti. Ve ben çok büyük yemin ettim. Annemin üstüne yemin ettim, artık geri dönüşümü engelleyen bir yeminim var.

gerçekten bittiğini yazmışsın.
gerçekten olmuyorsa zorlamanın alemi kalmıyor bazen.
çünkü zaten sen elinden geleni yapmış oluyorsun.
için rahat oluyor.
çabalamak, itelemekte bir yere kadar.
baktın giden senden gidiyor o zaman kökten bitirmek gerek.

Zorla güzellik olmuyormuş canım. O kadar sevdim, o kadar fedakarlık yaptım, yapmam dediğim çoğu hataları yaptım, kendimden ödün verdim, gururumu çiğnedim, her türlü cümleyi yuttum. Çoğu zaman her şeyi unutup yeniden başladım. Ama eğer hala olmadıysa, demek ki olmaması gerekiyormuş dedim kendime. Rahatım şuan üstümdeki yükü attım. Arkamı dönüp de "şunu da yapmadım, yapsaydım olur muydu?" dediğim hiçbir vicdani sorumluluğum yok. :)

canım neydı o tek sozu merak ettım dogrusu...
senın ıcın hayırlısı olsun kotuyu gormeyınce iyinin kıymetı bılınmıyor Allah karsına en ıyılerını cıkarsın inşallah
...:16:

Canım, biliyorsun ben onu rüyamda görüp mesaj attım. 2 haftadır filan gayet sürekli iletişimdeydik. Hatta 2-3 gün ona mesaj atmayınca ben, bana trip bile attı. Bana kalkıp "48 saatini bana ayır 2 gün boyunca birlikte olalım doya doya konuşalım" demişti.
Lakin dün, bana hayatında biri olduğunu çok iğrenç ve kırıcı sözler ile söyledi.

-O kız için, "hayatının kadını" olduğunu.
-O kızı, annesi ile tanıştırdığını, annesinin kızı sevdiğini.
-Bir şeylerin rayına oturmasını beklediğini ve artık oturduğunu.

Söyledi.
İlk yazdığım cümle "hayatının kadını" bu cümle ... Beni deldi geçti.
İkinci cümle, annesi ile tanışmayı çok istediğimi bile bile, o kızı tanıştırdığını söylemesi beni o an öldürdü.

Bu iki cümle canımı o kadar yaktı ki, o an öldüm ben. Ve o da öldü dolayısı ile.
Her şeye rağmen kalkıp, askere gideceği için ŞIRNAK-HAKKARİ tarafı çıkarsa, ölürse ve ben bunu duyunca üzülmeyecekmişim. Bana öyle söyledi: "ölürsem üzülme tamam mı?Yaşa geç hayatını" dedi.
Beni hala çok sevdiğini çünkü benim çooook iyi bir insan olduğumu söyledi.
Ama ben çoktan bitmişim. Biz birlikte mutlu değilmişiz. Onun gibi biriyle benim gibi iyi biri asla yanyana gelmemeliymiş bu hayatta falan falan.

Ben de "hayatımdaki en değerli varlığım üstüne yemin ediyorum ki benim için bittin, ben senin gibi birini hiç tanımadım.Bana geri dönmek gibi bir hata yapma. Git kadınınla mutlu ol, mutlu ol ki beni bu şekilde arkanda mutsuz bıraktığına değsin. Sana hakkımı da helal ediyorum ki; vicdanın , gözün arkanda kalmasın giderken, son nefesini rahat ver" dedim.

O da "bir daha bana gelmeyeceğini söyledi". Ki ben, birini böyle ağlatıp, kalbini paramparça edip üstüne mutluluk kurulmaz. Bir yanım onu affediyor ama bir yanım kırık.
Bir yanım ona öyle ahlar ediyor ki engel olamıyorum. O kadınım dediği kızdan öyle bir darbe yiyecek ki inşallah... İnşallah diyorum sadece.
Biri bana, hayatında biri olmaya da bilir , yalan söylemiş olabilir soğutma politikasıdır, seni artık daha fazla üzmek istemediği için kökten bitirmiştir dedi.
Fark etmez. Öyle ve ya böyle, ben onun söylediği sözlere inanıyorum. Öyle ve ya böyle bu şekile kadar geldiyse bir şeyler bitti geçti işte.

Dünden iki gün önce, "ölürsen dağılırım" demiştim ona. Dün de bana bu yüzden, "ölürsem üzülme tamam mı?" dedi.
Ve bende cvp vermedim. Ama telefonu kapatırken, "hakkari-şırnakta filan ölmen çok da önemli değil çünkü sen zaten benim için bugün öldün" dedim. Ve o an ona koyduğunu hissettim. Ve o da, "ALLAHA EMANET OL" dedi. Ben de dedim ki en son "İnsan sevdiğini ALLAHA emanet ederse, onu bir daha görmeden ölmezmiş, O yüzden ben seni ALLAHA emanet etmiyorum. Allah sahip çıksın sana hadi eyvallah !" dedim ve kapadım. Sonra servis e bindim. Şarkı da "sezen aksu- tükeneceğiz" Malum sözler; başka sevgilerde teselli bulunca, işte biz o gün tükeneceğiz .......... İki tane boncuk gibi yaşlar süzüldü gözümden, hakim olamadım kendime. Zaten telefonda konuşurkende hıçkırıklara boğulmuştum. Ve işte bugün uyandığımda yeni biriydim. Hala o 2-3 kelimeyi hazmedemiyor değilim. Annesiyle tanıştırdığını, ona dokunduğunu düşünüyorum nefretim beynime vuruyor !

Çok ahım var kızlar ... Hakim olamıyorum ALLAH affetsin beni :( Ama genel olarak iyiyim, çok iyiyim , öyle aşırı bir mutsuzluk yok. Çünkü o sözleri beni aşırı sarstı.

Son düzenleme:
canım cok duygulandım ve cok tebrık ettım senı cok guzel cevaplar vermişsin gercekten cuk oturmus derler ya aynen oyle..
artık soyleyecek baska soz yok baska bı oluru da yok bu fıkırlerınle devam...
o yok artık! hiç olmamış zaten sende hiç olmamış gibi davranacaksın...
bundan sonra daha huzurlu olacagına emınım sırtındakı kamburu attın...buda sana bır tecrubedır her şeyde bir hayır vardır...

canım cok duygulandım ve cok tebrık ettım senı cok guzel cevaplar vermişsin gercekten cuk oturmus derler ya aynen oyle..
artık soyleyecek baska soz yok baska bı oluru da yok bu fıkırlerınle devam...
o yok artık! hiç olmamış zaten sende hiç olmamış gibi davranacaksın...
bundan sonra daha huzurlu olacagına emınım sırtındakı kamburu attın...buda sana bır tecrubedır her şeyde bir hayır vardır...

Aynen canım. Her şey de bir hayır vardır.
Ve bir kadın için 1. ihanet 2. tokat. Hazmedilemeyecek şeyler. Tokadı belki hazmedersin , sinirine hakim olamadı dersin.
Ama ihanet? Hazmedilecek bir şey değil. Allah kimseyi ihanete uğradığı kişiyle yanyana bırakmasın.
İhanete uğradığı kocasıyla sırf çocuğu için aynı yatağa girmek zorunda kalan kadınlara ALLAH sabırlar versin çok zor.
Ben resmen ihanete uğradım. Bu da bir ihanettir. Çünkü benim sevdiğimin hayatında şuan başkası var !
O cuk oturan lafları söylemeseydim, içimde kalırdı. Canımı çok yaktı, artık onunda canının yanması gereken zaman gelmişti... Geç bile kaldım.

Aynen canım. Her şey de bir hayır vardır.
Ve bir kadın için 1. ihanet 2. tokat. Hazmedilemeyecek şeyler. Tokadı belki hazmedersin , sinirine hakim olamadı dersin.
Ama ihanet? Hazmedilecek bir şey değil. Allah kimseyi ihanete uğradığı kişiyle yanyana bırakmasın.
İhanete uğradığı kocasıyla sırf çocuğu için aynı yatağa girmek zorunda kalan kadınlara ALLAH sabırlar versin çok zor.
Ben resmen ihanete uğradım. Bu da bir ihanettir. Çünkü benim sevdiğimin hayatında şuan başkası var !
O cuk oturan lafları söylemeseydim, içimde kalırdı. Canımı çok yaktı, artık onunda canının yanması gereken zaman gelmişti... Geç bile kaldım.

kesinlikle...iyi ki soyledın içinde kalmasın çok iyi olmuşşş hiç aklında soru işareti kalmaması itiraf etmesı de çok ıyı...

canım kac gundur takip ediyorum bişeyler yazmak istiyorum ama cokta saglıklı yorum yazılcak bir durum oldugunu dusunmedim...simdi de sacmalamak istemem ama bence oyle bir kız yok.

Back