Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım asla boş olarak bakmıyorum yazdıklarınıza emin ol. Gerçekten biri hayatıma giricek ve mutlu olacak mıyım ?
Buna inanmak istiyorum. Çünkü ne bileyim sanki hiç başkası olmayacakmış gibi. Daha ilkten böyle birine denk geldim ! Ne şans. Sen de çok şanslıymışsın bu konuda.
Evet ortak özelliklerinden biri de, bencillikleri. Ve dediğin gibi bu insanlar kaybolmuşlar resmen , ve kendi hallerine bırakılmayı hak ediyorlar. Eminim bir gün çok pişman olucaklar. Ben de aslında geçtiğimiz iki ay içerisinde, tiksiniyordum aşırı kızgın ve fevriydim. Kaç kere tersledim, seni istemiyorum artık hatta sevmiyorum seni bitti gitti dedim. Ama yine hasta olduğunu duyunca, içimdeki merhamet uyandı.
öle olur bende başına birşey gelse şimdi bile üzülürüm yaniçok saf sevmiştim .herkes ilk sevgilisiyle evlenmiyor canım .21 yaş nedir ki çok erken herşey için .kesinlikle çıkacak karşına buna inan .kötü düşünme kötüyü çekersin .iyi düşün iyi olsun .ben eminim bundan senin adına .bende geldim böle birine denk .ne yapalım buda bizim sınavımız diyelim .zaten ilk oldukları için bu kadar gözümüzde büyüttük bence .onlarda bunu biliyor gidemez diye düşünüyorlar .mesela benimki aradı geçenlerde açmadım .yine arayacak biliyorum o hiç düşünmüyordur başkasıyla diye .çünkü kendi önemini ve yerini biliyor hayatımdaki .ben verdim bunu ona .hiç unutmayacağım seni seviyorum vs vs böle konuşuyordum .adam kendini halt sandı .on yaş büyük benden .hiç bu kadar sevildiğini sanmıyorum daha önce.benim saf tertemiz duygularımla oynadı ahh ahh daha yaaıcak çok şey var ama neyse .allahından bulsunlar ne diyeyim .pişman olsunlar inşş .onlarda öle ego var ki pişman olsalarda gururuna yediremzler .böle yalnız zavallı iinsanlar aslında.
Doğru söylüyorsun. Böyle bir insanla, sürekli duyguları, fikirleri değişen bir insanla yaşaması çok zor.
Böyle kişiler seviyorum derken seviyorlar, sevmiyorum derken sevmiyorlar. Zaten balık burcu !
Hele böylelerinin eşleri ne çok çekiyordur kim bilir Ben diyorum ki, böyleleri hiç evlenip de, hiçbir kızın hayalini mahfetmesin...
Çok teşekkür ederim cvbın için :)))
Ooovvv, benim yükselenim balık burcu ben bile sağlam dengesizim, burcu balık olan birini hiç düşünemiyorum bile. :26: Çok duyuyorum zaten balık burcu erkeklerden şikayetçi olan kızları, gerçi bütün günahı da burca yüklememek lazım ya neyse... Ne demek, rica ederim. Seni biliyorum zaten, az çok tahmin de edebiliyorum içinde bulunduğun durumu. Allah yardımcın olsun.
leonela, konunu baştan sona kadar okudum 'bir derdim var' bölümündeki konunuda okudum..
öncelikle şu yönden seni çok taktir edeceğim; teslimiyetin mükemmel..
belkide çoğu kişinin yaşamadığı ağır imtahanlardan geçiyorsun ama Allah'a olan sonsuz güveninden dolayı tüm sıkıntıların karşısında dik duruyorsun..
bunu herkes beceremez kolay değildir ve ben konunu okurken şunu kalben söyledim ki çok mutlu olacaksın Allah sana çok güzel kapılar açacak bunu hissediyorum
ve şunu asla aklından çıkarma canım Allah sevdiği kullarına bu dünyada sıkıntı ve hüzün verirmiş .. hiçbirşeye canını sıkma Allah hepimize en büyük dosttur..
güçlü olmak sana çok yakışıyor
(bu arada diğer konunla bu konuna karışık cevap vermiş oldum sanırım )
Canım o kadar güzel içten yazmışsın ki çok etkilendim yazından.Hani şu vapurdaki şarkı söylemeler felan eskiye götürdü beni
Bütün konularını okudum biliyorum canım sen gerçekten çok büyük sıkıntılar çekmişsin.
Yorumlarında gerçekten çok güçlü bi kişiliğe sahip olduğun ortaya çıkıyor.
Allah sevdiği kullarına sıkıntı verirmiş.Bu güçlü karakterinle bu sıkıntıların üstesinden gelmişsin canım
İnanıyorum ki bugünlerde geçecek.
Bi ortak yönümüz var sanırım.
Bende ayrıldım. ama bi başkasını sevebilcekmiyim bilmiyorum
Bi başkasına dokunmak , sarılmak ..
Bunları düşündükçe midem bulanıyor..
Hayalime bile bi başkasını koyamıyorum..
Rabbim tez vakitte bize ve bizim gibilere ; onları tez vakitte unutturcak , hayırlı bir kuluyla karşılaşmayı nasip etsin.
:) İşte ben o anları düşününce ne bileyim ... Engel olamıyorum içime. Hiçbir maddi uğraş dökülmemiş bir anı ama en büyük anım o benim. Daha çok var. Mesela bir gün deli gibi yağmur yağıyor. Benim şemsiyemde var yanımda , ama ıslanmak istedik. Baya şakır şakır yağıyor. Islandık, sıçana döndük, makyajlarım aktı, saçlarım banyodan çıkmış gibi... Beni götürdü köprüye,üst geçite "bak dedi ben bu köprüyüm. Ve bu alttan geçen arabalarda hayatımdan geçen insanlar. Hiçbiri durmuyor."
O günü de unutmam. Sonra, bir gün yine yağmur yağıyor... Ne yağmuru dolu hatta, kocaman kocaman . Bir başladı. Nasıl koşuyoruz. Elimi tutmuş, tabana kuvvet diyip koşuyoruz. Beni bir şeyin altına soktu, kendi dışarda kaldı. Sıçana döndük yine. Canımızda acıdı, dolu taneleri kafamızı yarıyordu az daha :)
Ve geçen gün 2 gün önce, konu erkeklerden açıldı. Dedi ki, "bir erkek sevdiği kadını sahiplenmeli. Çocuk gibi durmamalı yanında. Ne bileyim, mesela karşıdan gelen adamların kız arkadaşına laf atacağını önceden fark etmeli, kızı kenarıya geçirmeli. Ya da yağmur yağar, kızı bir çatının altına sokmalı kendi dışarda kalmak pahasına " dedi. Ama ondan 2-3 dk önce şevkattt diyordu ?
Anlatabiliyor muyum ? Yani bana da aynı şeyi yaptı, yağmur yağarken ilk önce beni korudu.
Sonra bir gün caddede yürüyoruz ben yol kenarındayım, üstümde dikkat çekici renkte bir mont. Aldı beni yol kenarından, kendi geçti. Sen dikkat çekiyorsun diye.
Ya da bir gün işte, sıçan gibi ıslanmışız, o köprü ile sözleri söylediği gün. Sarıldım ben buna. Konu dikkatten açıldı filan.
"Arkamdaki adamın olduğu tarafa bakma çok" tarzı bir şey söyledi. Ben de hangi adam be orda adam yoook yanıldın dedim dalga geçtim.
Biraz dikkatli bak eğil dedi. Bir baktım, bunun arkasında adam çömelmiş bekliyor bir şeyleri.
O gün, olabilecek tehlikeyi önceden gördü mesela ?
Yani işte bu yüzden kafam çelişkide.
Çok teşekkür ederim canım güzel yorumların için :) Umarım ALLAH senin de benim de yüzümüzü güldürür...
Canımsın. Çok teşekkür ederim. PinkSweet
Teslimiyetin mükemmel derken , hangi konuyla ilgili desem saçmalamış mı olurum ?
Ben evet belki çoğu kişinin yaşamadığı ağır imtihanlardan geçtim . Ama eminim ki, çoğu kişinin yaşadığı benden ağır imtihanlardan geçmedim hamd olsun.
Yani benden çok daha ağır imtihanları olan insanlar var, şükür etmek gerekiyor bu yüzden.
İnşallah canım ya... İyi bir kalbin var, hissediyorsan olacak demektir canım.
Aynen canım. Sevilen kullar için üzüntüler
Evet ortaya karışık yaptın seeen ...
Ahh tatlım yaa ne güzel anlattıkların. Gözümde canlandı birden..
Şu anılarda olmasa ..
Bu erkekler neden seveni bırakırlar anlamıyorum
Rabbim herkesin gönlüne göre versin.
Hayırlısı neyse o olsun hakkımızda
canım benim teslimiyetten kastım Allah'a karşı yani diğer konundan etkilenerek bunu yazdım yani belirtmişsin ''Annem olmasaydı eğer ve Rabbime bu kadar inanmasaydım, hiç düşünmeden kıyabilirdim canıma ...'' diye.. işte Allah'a karşı teslimiyetin budur canım ve bu gerçekten çok hoşuma gitti..
öle olur bende başına birşey gelse şimdi bile üzülürüm yaniçok saf sevmiştim .herkes ilk sevgilisiyle evlenmiyor canım .21 yaş nedir ki çok erken herşey için .kesinlikle çıkacak karşına buna inan .kötü düşünme kötüyü çekersin .iyi düşün iyi olsun .ben eminim bundan senin adına .bende geldim böle birine denk .ne yapalım buda bizim sınavımız diyelim .zaten ilk oldukları için bu kadar gözümüzde büyüttük bence .onlarda bunu biliyor gidemez diye düşünüyorlar .mesela benimki aradı geçenlerde açmadım .yine arayacak biliyorum o hiç düşünmüyordur başkasıyla diye .çünkü kendi önemini ve yerini biliyor hayatımdaki .ben verdim bunu ona .hiç unutmayacağım seni seviyorum vs vs böle konuşuyordum .adam kendini halt sandı .on yaş büyük benden .hiç bu kadar sevildiğini sanmıyorum daha önce.benim saf tertemiz duygularımla oynadı ahh ahh daha yaaıcak çok şey var ama neyse .allahından bulsunlar ne diyeyim .pişman olsunlar inşş .onlarda öle ego var ki pişman olsalarda gururuna yediremzler .böle yalnız zavallı iinsanlar aslında.
bu çocuğun kesin problemli bir çocukluğu olmuştur. o anne baba sevgisini layıkıyla alamayan insanlar hayatlarındaki bu boşluğu kadınlara karşı sadakatsizlik ve çok eşlilik gibi şeylerle kapatmaya çalışıyorlar. güvensiz, dengesiz insanlar oluyorlar malesef. bir erkeğin masum olduğuna inanmam asla. senin ona karşı olan duygularını sömürüyor başka bişi değil. ihtiyacı olduğunda sığınacak onu sarıp saracak bir liman arıyorlar. ayrıca iş hayatında başarılı olmayan erkekle de olmaz bu işler. askeri ücretle çalışıp da elinin bereketi olan insanlar var. dışarıda garsonluk vs. yapıp dik durup geçimini sağlayan o paralarla ev sahibi olanlar var. illa iyi bir kariyer ve iş demek değil bu.
leonela canımm..
ilk defa konunu okuyorum diğerleriyle ilgili fikre sahip değilim. sadece buradan anladığım kadarıyla şunu söyleyebilirim ki onun şu saatten sonraki amacı sana olan yolda açık kapı bırakmak. şevkat diyip tanımlamasında bahsettiği seven erkek rolüne bürünmş olması, bi öyle bi böyle olması sadece ve sadece -nacizane fikrimdir- kafanı karıştırıp onu düşünmeni sağlamaya çalışmasıyla açıklanabilir.
seni üzmek istemem ama ben karşısındaki kadına değer veren bir erkeğin "cinsel çekimin çok güçlü seninle ilgili bi hayalim vardı hep olacak. yaşamış gibiyim hiç unutmayacağım" gibi sözler sarfedip müstehcen konulara girmeye teşebbüs edeceğini sanmıyorum. bunu söylerken senden nasıl bi cevap bekledi diye düşündüm açıkçası. eger planladığı gibi gitseydi sen şuan üzüleceğin bişey yaşamış olabilirdin. ve daha da açık olmam gerekirse senden bu hayali gerçekleştirmeni beklemiş olduğunu düşünüyorum
derin bir aşka yuva olan bu güzel kalbin bunları hak ettiğini düşünmüyorum canım leonelam... sen herkesten her şeyden önemlisin.. zaman kimleri neleri unutturdu bi düşün..
en doğru kararı vereceğini biliyorum senin bu arada beğendiğim yorumlarını laf olsun diye beğenmedim bu gücünü bu sağlam duruşunu ne hissettiğini bilmeden seni oyalamaya çalışanlara karşı da kullan
Canım, ilk öncelikle güzel ve içten yorumun için çok teşekkür ediyorum sana.
Bak kaç gündür mesaj atmıyor vs... Ben de yavaş yavaş kabullenmeye çabalıyorum artık.
O cinsellikle ilgili konuda, tek ayrıldığımız nokta bu seninle. Ben , seven ve ya değer verenin de bu tür duyguları olacağını ve paylaşabileceğini düşünüyorum; ama bu demek değil ki , o bana değer veriyor filan. Bence de o açık kapı bırakmak istiyor anlaşılan.
Birkaç gündür, napsam da kendimi geri çeksem diye düşünüyorum. Dünden beri daha doğrusu.
Şimdi bu perşembe doktordan sonuçları alacak, mesaj atmalı mıyım noldu diye ? Bilmiyorum.
Ama mesaj atsam bile, ondan sonra kalkıpta nettin naptın demeyeceğim.
Düşünüyorum da, aklıma geldi bugün anılar. Bir çok şeyi unutmuşum aslında.
Bir çok kere bana "seni seviyorum" dediği de oldu. Ve en önemlisi, bir şeyler o istediği zaman başladı, o istediği zaman bitti.
Şevkatmiş ... Sanırım böyle bir duygusuda yok.
Hayatımızda dengesiz insanları barındırmamızın en kötü yanı, bizi de dengesizleştirmeleri sanırım.
Bugün ona karşı bir nefretim var. Sanırım bana 2-3 gündür mesaj atmaması bunun sebebi.
Geçmişi hatırladım. Ayrılmak istediğinde seni sevmiyorum, barışmak istediğinde seni seviyorum demiş hep.
Ahhh... Kendimden nefret ediyorum. Kendimi ona mesaj atarak ne hale soktum !
Halbuki asla ilk adımı atan ben olmadım. Keşke iyi olduğunu öğrenip uzatmasaydım . Ama başaramadım.
Bu arada yorumun çok içten ... Gerçekten.