kendimi ifade edebildiysem ne mutlu.. teşekkür ederimya cinsel anlamda bişsey düşünse de söylemez söylememeli bence. ben olsam bunu söyleyebilecek cesareti ben mi verdim ona diye düşünür çok üzülürüm. bunu düşünmesi gerekirdi. sana sen cesaretlendirdin demiyorum yanlış anlama ben olsam öyle düşünürdüm.:44: hayır bunu söylemesinde bi amaç yok yani mantıklı. bi düşün anlayacaksın saçma bence zarf attığı kanısındayım maalesef ve maaleseff sen olur desen nolurdu düşünemiyorum açık ve net sevgine layık olduğunu sanmıyorum onun
kendimden nefret ediyorum ne demek leonelam.. sevende mi kabahat sevgiyi kullananda mı.. o bunu anlayamayacak kıymet bilemeyecek kadar basit biriyse barış zamanı bi başka kırgınlık zamanı bir başkaysa, al çantanı koluna çarp kapıyı yüzünearar nasıl olduğunu sorarsın sağlık durumunu öğrenir kapanışı TEK BİR CUMLEYLE yapar kendine iyi bak dersin bir daha da muhattap olmazsın.. o sana bu güzel günlerini geri veremeyecek verebilecek gücü olsa rolünü iyi oynadığı günlere döner o günleri verirdi sana.
sen her şeyden mühimsin en azından bizim için
Canım , şöyle söyleyeyim. Zarf atmadı. Yani çünkü biz bu konuları çoooook önce de konuştuk. Benim çok tepkili olduğumu, bir şeylerin yüzeysel olmasına bir şey demediğimi ama ciddi bir şeyler yaşamak istemediğimi biliyor o konuda. Sırf bu yüzden ayrıldığımızda oldu
O yüzden zarf değil, ama şu ... Ben de arzu ettim mi hiç acaba, ben de istedim mi? Onu öğrenmek istedi. Ve öğrendi. Zaten, böyle bir şey imkansız diye çıkıştım, O da: "tabi ki biliyorum sadece içimde kalanı söylemek istiyorum" dedi.
Yok o benim sevgime layık değil zaten . Ben de anladım canım bunu. Evet , o gün gelince mesaj atıcam ve sonra kendimi çekerim. Olur biter.
hebr bekliycem leonelaanlat bir bir nasılmış ne konuştunuz
Onun yükseleni de koç canım. Ya bence, inan burcu ile çok alakası var ya bence. Çünkü benim çevremde balık burcu kız mağduru çok. Hehehe... Bi severler bi sevmezler filan. Bir de içinde büyüdüğü sevgi ortamı çok önemli. Ya biz seninle bir yerde konuşmuştuk sanki, nickin o kadar tanıdık kiiii... Çıkartamadım
Benim tam zıttımmış.Burçla da ilgisi var illa ki zaten de bütün günahı ona yıkmayalım temkinli olalım dediydim. Ama itiraf etmek de gerekir böyle belli başlı burçlardan mağdur olan kızlar çok duyuyorum. :26: Bende de oluyor öyle bir dengesizlik, bir an canım cicim bir an git başımdan modu, benimkine Allah sabır versin. Özel mesaj kutuna bak hatırlarsın.
Leonelacım gereken şeyler söylenmiş.
Seni çok çok öperim.
Balık burcundan uzak dur. Aman. :O
Canım, bugün kendiliğinden mesaj attı.
"arama sorma zaten hiç" yazmış.
Konuşuyoruz işte msj attığından beri. Öyıle sıradan.
Bir şey danışıcam sana, şimdi bu askere gidiyor ya, bana dediki; 24 saatini ve ya 48 saatini bana ayırır mısın ? Hani birlikte kalıcaz yani onlarda.
Öyle istedi. Yemek yeriz filan dedi. Ama ben istemiyorum çünkü ona güvenmiyorum.
Haklıyım güvenmemekte değil mi ? Onunla gece kalabilecek kadar güvenmiyorum ona.
ben olsam asla ama asla gitmezdim leonela
Gitmiycem canım , ben de öyle karar verdim :)
Askerden dönünce seni aramıycam dedi.
Arkamda bekleyen bırakmak istemiyorum dedi.
Kendi bilir.
Canım umarım bu kez cidden bitmiştir, bitirmişsindir.
Çünkü daha önce de böyle bir şey olmuştu sanırım.
Artık hiç girmesin hayatına, hiç uğraşma bu insanla.
gerçekten bittiğini yazmışsın.
gerçekten olmuyorsa zorlamanın alemi kalmıyor bazen.
çünkü zaten sen elinden geleni yapmış oluyorsun.
için rahat oluyor.
çabalamak, itelemekte bir yere kadar.
baktın giden senden gidiyor o zaman kökten bitirmek gerek.
canım neydı o tek sozu merak ettım dogrusu...
senın ıcın hayırlısı olsun kotuyu gormeyınce iyinin kıymetı bılınmıyor Allah karsına en ıyılerını cıkarsın inşallah...
canım cok duygulandım ve cok tebrık ettım senı cok guzel cevaplar vermişsin gercekten cuk oturmus derler ya aynen oyle..
artık soyleyecek baska soz yok baska bı oluru da yok bu fıkırlerınle devam...
o yok artık! hiç olmamış zaten sende hiç olmamış gibi davranacaksın...
bundan sonra daha huzurlu olacagına emınım sırtındakı kamburu attın...buda sana bır tecrubedır her şeyde bir hayır vardır...
Aynen canım. Her şey de bir hayır vardır.
Ve bir kadın için 1. ihanet 2. tokat. Hazmedilemeyecek şeyler. Tokadı belki hazmedersin , sinirine hakim olamadı dersin.
Ama ihanet? Hazmedilecek bir şey değil. Allah kimseyi ihanete uğradığı kişiyle yanyana bırakmasın.
İhanete uğradığı kocasıyla sırf çocuğu için aynı yatağa girmek zorunda kalan kadınlara ALLAH sabırlar versin çok zor.
Ben resmen ihanete uğradım. Bu da bir ihanettir. Çünkü benim sevdiğimin hayatında şuan başkası var !
O cuk oturan lafları söylemeseydim, içimde kalırdı. Canımı çok yaktı, artık onunda canının yanması gereken zaman gelmişti... Geç bile kaldım.
kesinlikle...iyi ki soyledın içinde kalmasın çok iyi olmuşşş hiç aklında soru işareti kalmaması itiraf etmesı de çok ıyı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?