• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilmiyorum

Yanlıs anlamayın diye özellikle belirttim bu kadar tepki göstermenize gerek yok. Burda mevzu inanan inanmayan değil hani cümlenizde "inandığın şifa versin" demişsiniz ya. Siz müslümansanız karsınızdaki kisinin inancı ne olursa olsun isterse aya tapsın ayın şifa vermeyeceğinin farkındasınız sonuçta. Böyle bir cümle kurmanızda şirk oluyor sizin için söylemiştim keyfiniz bilir.....Hayret bisey ya
Hanım efendi sığ sığ konuşmayın bana ya “kelimelerinize dikkat edin” diye bir emir kipi kullanarak yanlış anlaşılmama bekleyemezsiniz sizlik bir şey yok dediğiniz gibi benim dini inancımı da bilmiyorsunuz sonuç olarak onun için size tavsiyem her şeye atlamamanız diyanete yazmadım cevap beklemiyorum iyi günler.

Hanım efendi sığ sığ konuşmayın bana ya “kelimelerinize dikkat edin” diye bir emir kipi kullanarak yanlış anlaşılmama bekleyemezsiniz sizlik bir şey yok dediğiniz gibi benim dini inancımı da bilmiyorsunuz sonuç olarak onun için size tavsiyem her şeye atlamamanız diyanete yazmadım cevap beklemiyorum iyi günler.
Ya ne sığlığı ne atlaması.. iyilik edelim dedik cidden acayipsiniz. Emir mi vermiş oldum yani dikkat edin ne demek uyarmak demek...Cümlemin sonun da bile uyarmak istedim sadece dedim, yanlış anlamayın dedim daha ne diyebilirim. İyi ne haliniz varsa görün o zaman. Daha da muhatap olmak istemiyorum.

Evet benim... Hala hastanede kalıyorum, denosumab (sanırım tümör küçültücü) tedavisi uygulanacakmış ondan sonra da ameliyatım yapılacak. Çok nadir bir durummuş onu anladım, herhangi bir rahatsızlık için burada birçok kişiden deneyim ve görüş alabiliyorsun ama ben bacağımda tümör var dediğimde bile bacakta tümör mü olur diyenler çıkıyor. Çoğu kişinin bilmediği bir rahatsızlıkmış...
Konu sahibi D derincornelia ve size çok geçmiş olsun, Allah şifanızı en kısa zamanda bağışlasın demek istedim sadece. 🙏🙏❤️❤️

Yanlıs anlamayın diye özellikle belirttim bu kadar tepki göstermenize gerek yok. Burda mevzu inanan inanmayan değil hani cümlenizde "inandığın şifa versin" demişsiniz ya. Siz müslümansanız karsınızdaki kisinin inancı ne olursa olsun isterse aya tapsın ayın şifa vermeyeceğinin farkındasınız sonuçta. Böyle bir cümle kurmanızda şirk oluyor sizin için söylemiştim keyfiniz bilir.....Hayret bisey ya
O cümleyi ne niyetle kurduğunu Allah biliyor, şirk koşma amacı ile kurmadığı için herhangi bir dini sorun olmaz.

Bu arada konu sahibi sana da çok geçmiş olsun 💖 geçmiş olsun dileyen herkese de teşekkür ediyorum. bu hayatta en önemli şey sağlık, bu hastalık sürecinde bunu çok daha iyi anladım...

O cümleyi ne niyetle kurduğunu Allah biliyor, şirk koşma amacı ile kurmadığı için herhangi bir dini sorun olmaz.
Ben yine de uyarmak istedim başka bir amacım yoktu yani ama hanfendi ters tarafından kalkmış galiba..Biri beni böyle uyarsa teşekkür ederdim kötü birşey demiyorum ki sonuçta. Bir de evet niyet tabiki kötü değildir ama sözler de önemli dinimizce..yani ağzımızdan ne çıkıyor dikkat etmek lazım ben sadece buna dikkat çektim.Neyse iyilik yap denize at demişler..

Back