Canım benim...
Dedim ya bende unutamam ölürüm,biterim sanıyordum.
Okuduğum şehirdeydi.
Sonra bitti ve ben ailemin yanına döndüm.
Çok değil birkaç hafta yetti onun yokluğuna alışmam.
Aslında onu unutmayı istemem diyelim.
Onunla küçük bir köyde bile yaşamaya razıyım. Hiç bir şeyde gözüm yok diyordum.
Şimdi evlendi ciddi ciddi de karısına köyde yaptı düğünü...
O zaman olsa belki katlanırdım da şimdi onca yaşanandan sonra batardı sanırım bana.
Küçümsediğimden değil yanlış anlaşılmasın.
Anlatmak istediğim duyguların yoğun olduğu dönemde düşünülen, hayal edilenle gerçek hayat çok çok farklı.
Bazı şeyleri idrak etmek gerekiyor.
Hayat o kadar güllük gülistanlık değil.
Değerli olan sensin. Kendini ezdirme ve yoluna bak.
Hissediyorum diyorsun ya, o hisselere fazla ehemmiyet verme.
Zaten bunca çileyi o saçma his yüzünden çektiriyoruz kendimize.
Boşver insan bir kere aşık olmuyor...
yok canım.. bu bence tamamen "ne yardan geçerim ne serden geçerim" durumu...
şefkat de değil sevgi de değil inanın onların ki.. aradan yıllar geçtiği için daha sağlıklı analiz yapabildiğimi düşünüyorum..
canım senı uzmek ıstemem ama ,eskı sevgılın senın kadar ne yazık kı masum degıl .
sen hıslerını cok guzel paylasmıs yazmıssın .yazdıklarından anladıgım kadarıyla oldukca hassas
ve duygularını derın yasayan bırısın .ama o oyle degıl malesef.
sana karsı hıssettıgı duygu sadece sefkatmıs .ama senı cınsel bır cekım olarak da hayal edebılıyormus .
nasıl bır safkatse bu artık .
hıslerın cok masum temız ama ,hakeden bırı degıl .buna emın ol
aaaah aşk ahhhh
nerde haketmeyen var gıder onu bulur
tatlım sen onu cok sevıyorsun cok duygusalsın oyle bır dilemişsin ki onu Allah'tan, olamayacagını bılmek kabullenmek cok zor senın ıcın
ama emın ol, o senın kapına dayansa sana asıgım dese belkı bu guclu sevgın bır anda sönüverecek çünkü bu güçlü sevgının altında bır takıntı olabılır neden benı sevemedı neden o kızı sevıyor bende olmayıp onda olan ne? ... gıbı hırslardır belkı bu guclu sevgının altında yatan gercek...
erkek arkadasının sana olan duygularına gelınce;
şahsi yorumum bence senın onu cok sevdıgını bılıyor ve sevgının buyuklugunden etkilenıyor belkı de buna hayran...
ve senın gosterdıgın buyuk sevgı karsılıgı sana sevkat duyuyor
ama aşk deil...eger sen onu sevmesen umursamasan ozaman aşk duyacaktı sana...
aşk boyle bir şeydir işte boyle lanet bir şeydir....
erkek arkadaşın tam olarak kaç yaşında şuan olgunlaşmamış olduğunu düşündüm çünkü..Yani bu davranışları aslında seninde dediğin gibi tamamen ne istediğini bilmemesiyle alakalı olabilir.Çünkü bir insan şevkat duyduğu biriyle cinsellik düşüneblir mi? ya hadi düşündü diyelim ama o an düşünür engel olamaz kendine vs.Fakat senin ki farklı bir durum hayal olarak o şekilde düşünüyor.çok garip yanii.
Peki senin bir başkasıyla ilşkinin olmasını istiyor mu? bunu normal karşılıyor mu?:44:
Canım o da aynen senin gibi söyledi. Ben sana gelsem aşığım desem, beni istemezsin dedi. İnanmıyor sevgime !
Hayır bana şevkat duyuyormuş, çünkü kimseye güvenmeyen o, bana güveniyormuş. Benimleyken mutluymuş. Kendi gibiymiş.
Yani sevgime inanmıyor ki hayranlık duysun :/ Takıntı yaptığımı düşünüyor.
Aynen canım, aşk maalesef dediğin gibi bir şey. Aynen ya, hak edenleri istiyorum artık.
22 yaşında canım. Benle bir. Şimdi şöyle, geçen gün ağzımı yokladı. İlk sorduğu şey, " eee okulda yeni arkadaşlar yapmışızdır" dedi. Evet dedim başladım kız isimleri saymaya. "erkeklerden bahsediyorum. Var ya sana yakın davrananlar" dedi. Bir kere gelmişti derse, bir erkek arkadaşım, onun sevgilim olduğunu bilmeden yanağımı sıkıp sarılmıştı. ORdan biliyor. Ben de saydım isimleri. "hııı, hmmm" filan diyor.
Yani, kafedeyken sesli güldüğüm için beni yan masadaki adamdan kıskanıp kafeden kaldıran adam bna bu gün dedi ki, "ümidini kes benden, senin de hayatına birileri girecek, ben kimim ki? 2-3 yıla kadar tamamen unutursun beni, hatta evlenirsin, çocuğun olur" dedi. Sonra da yine ağzımı arıyor, "ben yokken, hiç mi hayatına almadın kimseyi, hiç mi kimseden hoşlanmadın ?" diyor. Yani , hani bulursun birilerini diyor ama bir yandan, "bir tuhaf olurum, senden önce ben vardım derim" diyor. Hani, ümidi kes benden derken aslında ben şuan başkasını bulsam, inan bana kudurur.
O sorduğunda evet var desen acaba dank eder mi kafasına bazı şeyler
Düşündüm. Ama fotoğraf görene kadar bana inanmaz. Zaten biliyorum ki askerdeyken düşünecek çok vakti olacak. Belki de hiç dank etmez.
özel msj kutunu boşaltır mısın canım? msj gönderemiyorum
cok zor bu işler...
ay benimde vardı böyle bi takıntım.. sakınnn ve sakınnn diyorum konuşma onla, konuştukça ümidini kendin yaratıyosun.. ben şu an başkasıylayım ve çok mutluyum 4 yılı devirdik bile.. lütfen karşına çıkanlara bi şans ver.. sadece kendin için..
her zaman ki gibi içindekileri çok güzel yansıtmışsın.
ama bana da sen çok sevdiğin ve unutmasını istemediğin için böyle hissediyormuşsun gibi geliyor.
sevse neden aşk sevgi yok vs. desin ki?
cinselliğe çok düşkün biri sanırım.
yani hayal kurdum vs falan diye okuyunca ben öyle anladım.
sen çok sevmişsin ve seviyorsun takip ettiğim kadarıyla biliyorum. ama eğer o seni sevmiyorsa bir birliktelik olmayacaksa konuşma.
kendi iyiliğin için yapma bunu. arada bir yokladığına göre unutulmak istemiyor belli ki. ama nereye kadar böyle devam edebilirsin ki? bu belirsizlik çok daha kötü.
eğer seni sevmiyorsa kes iletişimini. çünkü konuştuğun sürece içindeki sevgi de umutta bitmez.
Biraz gerçekçi konuşacağım. Çocuk başkasını seviyor. Resmen hayal dünyasındasın. Kendini avutusuyosun. Yok vapura bindik yok şarkı söyledik insanlar bayıldı. Faceden onu yaptı bunu yaptı. Ne kadar çocukça ne kadar basit. Zorla güzellik olmaz. Rahat bırak çocuğu.
canım geçmiş konularını bilmyorum ama şu yorumu yapıcağım .madem böle düşünüyor neden senin yanında değil bu adam sor bunu kendine .neden birlikte değilsiniz ?neden çünkü bu insan dengesiz biri .benim eski olayı hatırladım birden.banada bu tarz yorumlar yapıldı kendime geldim .benimde ilk sevgilimdi ilk öptüğüm elini ilk tuttuğum insandı ama o bunların kıymetini bilmedi başka birinle olmaya başladı oda beni arada arar merak edermi öyle derdi .bende hep beklerdim aramasını arasın da konuşalm diye .ben asla aramazdım gururlu davranırdım .arayınca d.ünyalar benim olurdu okadar sevinirdim ki anlatamam .bende çok sevdim allah biliyor yukarda.o ise hep aynıydı seni seviyorum ama ben dengesiz biriyim kimseye bağlanamıyorum vs vs .ben ondan yeniden barışalım demeyi duymak isterken o hep aynı şeyleri anlatıyordu .hatta birisi varmış hayatında onu bile anlatı .bende kuzu kuzu dinledim .ne biçim insanlar var ya yarrabbim .
bak canım ben yakınen bu olayı yaşadım seninde yaşamanı istemem .insanda ne denge kalıyor ne ruh sağlığı .bu şekilde olmaz .seni seviyorsa senin yanında olur bir insan olmazsa olmaz .böle arada ara arada arama .senin piskolojini kötü etkiler .erkekler hep kendilerini düşünüyor karşısındakine acı çektirdim mi çektirmedim mi umurlarında değiller .yok böle bencillik .seviyoruz ya bunu biip ona göre davrandılar .kendini bu konuma sokma lütfen .henüz 21yaşındasın karşına neler çıkacak .hayatın başındasın böle birine takılıp kalma .herşey unutulur zamanla .bir bakmışsın seni gerçekten seven ,kişilik problemleri olmayan biri çıkmış ona bağlanmışsın bile .lütfen yapma kendine bunu .şimdi kesip atarsan unutması çok kolay olucak .ssa adeğer vermeyene sende verme .şimdi belki bunlar boş laflar olarak gelicek ama bende yaşadım aynı şeyleri nasıl zordur bilirim .nasıl yanıyor insanın kalbi .hastanelere düştüm onun yüzünden .o ne mi yaptı ?hiçç haberi bile yok .yapmayalım böyle ibu insanları kendi haline bırakmak lazım .kendilerini dev aynasında görüyorlar yazık valla bunlara artık tiksiniyorum .iğrenç şeyler.
Nasıl bir alaka kurdun nasıl bir zihniyetin var şaşırdım doğrusu. Yok banlatmış yok kinim varmış. Şimdi bak küçük kız ben senin kadar ince hesaplar küçük basit planlar yapamıyorum affola. Bu aklıma bile gelmedi. Zira banlanmam ya da banlanmamam bir şeyi değiştrmez. Zaten aktif kullanıcı değilim. 7 8 entry ancak yazmışımdır. Yaşa gelince ben senden 4 5 yaş küçükmüşüm. Güldüm yani. Hiç bir yere yaşımı yazmadm nerden çıkardın bunu? Alemsin gercekten cocuksun daha büyü olur mu? Ayrıca senden büyüğüm. Konuyu pskolojye getrmişsn ona da ayrı güldüm. Kendi çapında SÜSLÜ konuşmaya çalışmssn ama o bu şekilde konuyla ilgisiz postlarla olmaz annem. Neyse sana daha cevap vermeyeceğim. Sen eski sevgilinin peşinde dolaşmaya devam et. Bu kafayla hep eski kalırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?