enteleyi nası kullanmam gerektiğini aktar anlatmıştı...büyük bi su bardağını zeytinyağının içine 2 liralık enteleyi atıyosun ve 1 hafta güneşte bekletiyosun...bi hafta sonra saçına sürüp 2 saat bekletyosun...adam dedi ki acayip uzatır..ama entele zararlı vs diyince korktum benakannehir...sinemakiyi denedim...sinemaki tarifini görmesem cesaret edip yapıcaktım..bi de yılan yağını dene bakalım aycangülüm işe yararsa rapunzel olursun:jeyyar:
aycangul ılk sayfaya baktım goremedım tarıhlerı yakın zmaanda var mı
aycangulcum
amelıatlı oldugum ıcın henuz yapamıyorum ama
kesım varsa denk getırmeye calısacagım
bırde kendıme sır agda makınesı aldım
baska bır topıktede tuy ıle ılgılı gunler vermıssın denk gelırse kendım bır bacaklarımda deneyecegım
nasıl olsa dısar gıtmeme gerek kalmadı artık
çok geçmiş olsun canım..kesim için 16-17 ve 18 ekim uygun ama 17 sini tercih etmeni tavsiye ederim.ilk gün geçiş saatini ve son gün bitiş saatini bilemiyorum çünkü..
evet o topikte bana ait..fırsat bulursan okumaya çalış.mayıstan beri takip edenlerde son br aydır olumlu sonuçlar gelmeye başladı..bende yazdım aldığım sonuçları..önümüz kış..mümkün olduğunca uygulamaya çalış yaza kadar..çok rahat edersin yazın :)
acil şifalar diliyorum sana :)
çok teşekkürler canım
inşallah bakalım 17sınde dısarı cıkabılırsem kısmetse kestırebılırım belkı
dıger tarafı yavas yavas okumaya baslayacagım su an ıhtıyacım yok ama ay sonuna dogru olabılır o tarıhlerde denk gelen varsa o tarıhlerde baslayayım
ayrıca koltuk altım ıcın lazer dusunuyordum bır seansını olmadı o gune denk getırırım:)
YArın saçımı kestirsem nasıl olur?
canım bıde ılıskıler ıcın olanı olsa süper olurdu bu gunlerın:)
sorun olmaz sanırım..zaten uzunca bir süre aslan burcu küçülen ay fazında olacak..o yüzden yarın yada 17 sinde kestirebilirsin..
entelemi yapayım bakalım bugün :)
Bugün sinameki yapsak bi faydası olurmu tatlım ya.. Benim sayfa sıram farklı olduğu için 184 te göremiyorum... Geçen pazar yapamamıştım sinamekini ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?