Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

havalar soğuk malum güneşte yok kaloriferin üstüne koysam bişi olurmuki

aycangulcum
amelıatlı oldugum ıcın henuz yapamıyorum ama
kesım varsa denk getırmeye calısacagım

bırde kendıme sır agda makınesı aldım
baska bır topıktede tuy ıle ılgılı gunler vermıssın denk gelırse kendım bır bacaklarımda deneyecegım
nasıl olsa dısar gıtmeme gerek kalmadı artık

çok geçmiş olsun canım..kesim için 16-17 ve 18 ekim uygun ama 17 sini tercih etmeni tavsiye ederim.ilk gün geçiş saatini ve son gün bitiş saatini bilemiyorum çünkü..
evet o topikte bana ait..fırsat bulursan okumaya çalış.mayıstan beri takip edenlerde son br aydır olumlu sonuçlar gelmeye başladı..bende yazdım aldığım sonuçları..önümüz kış..mümkün olduğunca uygulamaya çalış yaza kadar..çok rahat edersin yazın :)

acil şifalar diliyorum sana :)

Son düzenleme:

çok teşekkürler canım
inşallah bakalım 17sınde dısarı cıkabılırsem kısmetse kestırebılırım belkı

dıger tarafı yavas yavas okumaya baslayacagım su an ıhtıyacım yok ama ay sonuna dogru olabılır o tarıhlerde denk gelen varsa o tarıhlerde baslayayım

ayrıca koltuk altım ıcın lazer dusunuyordum bır seansını olmadı o gune denk getırırım:)

lazere başlayacaksan kesinlikle bu tarihleri dikkate al derim..seans sayını ve dolayısıyla ödeyeceğin bedeli epeyce düşürür..seanstan önce bana mesaj atarsın bir sonraki randevu tarihini veririm sana..

sorun olmaz sanırım..zaten uzunca bir süre aslan burcu küçülen ay fazında olacak..o yüzden yarın yada 17 sinde kestirebilirsin..

Çok teşekkür ederim :) 17sinde mümkün olmaz sanırım o zaman ben bugün kestireyim saçlarımı ... Çok teşekkürler ...

kızlar bende pazar gunu 8.sinamekı kürümü yapcam ama kararsızım cunku 5 6 ve 7.kurlerımı ozellıkle sac bakım tarıhlerınde yaptım ama 5. ve 7. kürde acayıp sacım dokuldu bu gunlerde daha cok bakım olur dıye dusunmustum ben.ve sadece o ıkı gun yagdan sonra yıkarken oldu dıger gunler dokulmuyordu ama dun saclarımı yıkadıgımda yıne dokuldu cok degıldı ama sankı bole bı tutam yolmussun gb geldı elıme yıkarken cok uzuldum ama dıyorum cok mu yordum saclarımı daha yapmasammı mevsımsel dıyorlar ama oyle de olsa her yıkamam da devamlı dokulme olması gerekmezmıydı cok uzun yazdım kızlar ama cıdden uzgunum tam da uzadı dıye sevınırkenbenneyaptımkimafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…