enteleyi nası kullanmam gerektiğini aktar anlatmıştı...büyük bi su bardağını zeytinyağının içine 2 liralık enteleyi atıyosun ve 1 hafta güneşte bekletiyosun...bi hafta sonra saçına sürüp 2 saat bekletyosun...adam dedi ki acayip uzatır..ama entele zararlı vs diyince korktum benakannehir...sinemakiyi denedim...sinemaki tarifini görmesem cesaret edip yapıcaktım..bi de yılan yağını dene bakalım aycangülüm işe yararsa rapunzel olursun:jeyyar:
inşallah canım..olacak birşeyler bakalım.bugün fönsüz gittim okula,gayet iyi durumdalar..yarın ne olur bilemem.ama takıntı yapmıyorum artık..sakin sakin yapıyorum bakımımı,fazla beklenti içine girmeden..eskisine göre uzaması hızlandı sanırım..ama haftada 1 cm falan değil.olsun buda birşey.sanırım bu sakinliğim işe yaradı..
enteleye gelince..aktar sirkede kaynatarak kullanmamı önerdi.sirke zehirini almak içinmiş.yinede eldiven kullan tedbir olarak dedi..bakalım,göreceğiz..yeni ayı bekliyorum başlamak için.zaten malzeme kısıtlı,küçülen ay fazında ziyan etmiyeyim..
bence bir haftada zeytinyağına çıkmaz onun özü.buğday gibi sert bir tohum çünkü.toz haline getirileyek bekletilirse olabilir belki..
entelenin çiçeği bu şekilde kullanılıyor. ben de entelenin tohumunu değil çiçeğini kullanıyorum ve zeytinyağında bekletiyorum. Aktar bana tohumu saç çıkarmak için çiçeği uzatmak için demişti. 2-3 haftadır kullanıyorum
çiçeğini ilk kez duyuyorum açıkçası..sonuç alıyor musun merak ettim.birde çiçeği nasıl birşey tarif edersen,hatta resmini koyabilirsen çok memnun olurum canım..gerçi tohumunu zor buldum,çiçeğini hiç bulamam sanırım :)
benim saçlarım zor uzuyor. bunu kullanmaya başladığımdan beri 2 santimlik uzama var. kesin birşey söyleyebilmem için biraz daha zaman geçmeli sanırım. fotoğraf koyamam çünkü mesaj sayım yeterli değil. ama albüme koyabilirim sanırım. hem zeytinyağında bekleyen çiçekler var hem de henüz kullanmadığım. akşam çekerim fotolarını koyarım. eğer bulamazsanız burdaki bir arkadaş için aktarın tel numarasını almıştım. isterseniz size de veririm. irtabata geçebilirsiniz. ya da bizzat ben de gönderebilirim.
bu aralar ben de takmıyorum hiç..sinamekiyi tamamen bıraktım,kilo vermeye çalıştığım için saçımla ilgilenmiyorum valla artık çok da sıkıldım.bakımımı yapıcam gene,ama takip etmeyeceğim valla ömrüm gitti beee yeter!!!!!!!!!!
cok sevinirim canım foto koyarsan :) bekliyorum..albümün açık mı herkese bi kontrol et..
ayrıca 2-3 haftada 2 cm uzadıysa ne mutlu sana..maşallah diyeyim
sadece yağı sürüyorsun sanırım,vitaminden bahsetmemişsin.yada sen akşama bize ayrıntılı bir tarif ver..aktardan aldığın andan yıkadığın ana kadar ne yaptıysan ve kaç gün arayla yaptıysan :))
birde fiyatını merak ettim..
ayrıca yüce gönlünden de öpüyorum seni :) şimdilik entele tohumum var..bunlar bitince isteyebilirim..o günün koşullarında gönderemeyecek olsan bile ben almış kadar oldum bitanem :1hug:
fiyatı oldukça uygun 10 gr 2 lira. 10 gr 4-5 hafta kullanılır. fotolarını albüme koydum
1 hafta çiçekler zeytinyağında bekledikten sonra süzüp yağı sürüyorum. 2 günde bir yapıyorum. ben gece sürüyorum bir yazma bağlıyorum başıma sabaha kadar bekliyor sabah yıkıyorum saçlarımı.
vitamin falan kullanmıyorum.
tabi eklerim. acaba neden ki. herkese açık yaptım ama.
bana da cazip gelen fiyatı olmuştu. hem de zeytinyağıyla olduğu için kokusu vs. de olmuyor. daha rahat
cidden uzadı mı yaa..inanasım gelmiyor :) boya var mı senin saçında..diplerden mi bakıyorsun uzunluğuna..
evet boya var. boyadan anlayabiliyorum. ama en baştada dediğim gibi emin olmak için biraz daha zaman geçsin diye bekliyorum. belki uzama zamanıydı. bilemem. ama ben işe yaradığını düşünüyorum
yuttun vitaminleri,enine doğru uzadın dimi :)))
tatlım bak yılan yağı da bu..bandrollü ve sağlık bakanlığından onaylı..diğer yağlar gibi kaliteli bir ambalajda..yanılıp farklı birşey alma 3-5 tl ye..fiyatıda üretici firma tarafından ambalaja basılmış..15 tl. (ama aktar 10 tl bile verdiklerini söyledi,doğruysa tabi )
aynen cnm..çok iştahımı açtı fitaminler... fisfisfis bitince başka almicam.. saçımı bıraktım artık ben..topiğe takılırım gene belki ama vazgeçtim kendi haline bırakıcam..yoksa yavaş yavaş akıl sağlığımdan olucam akannehir
hayırlısı olsun canım :) ama bakım yap genede kırılmasın saçların..
tabi bakıma devam,yani yine yıkama sonrası durulanmayan bakımlar,maskelere devam.bayanssulusmile ama ben artık ot bitki sürmem.bilinen markaların bitkisel ürünlerini tercih edeceğim..sinamekiden ağzım fena yandı.klava: hayatında saç dökülmesi bilmeyen ben,avuç avuç saç döküyorum alsanaalsanasmile nasıl duracak bilmiyorum CADIARZU
sinamekiyi bir aydır bende ugulamıyorum..yarayana zaten tek seferde bile yarıyor..demek ki bizim ilacımız o değil..şu entele ve yılan yağınıda önümüzdeki iki hafta deneyip bakacağım..olur olur,olmazsa onlarıda bırakıp haftada bir kez herhangi bir yağla bakım yaparım kırılmasın diye o kadar..çünkü uzamasına olmasada diplere bakınca sağlıklı olduğunu görüyorum.ve uçlarda aylardır hiç kırılma olmadı.buda dolaylı olarak uzamasına yardım ediyor..çünkü kopup kısalmıyor uzayanlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?