Cidden ya dün karar verdim kestirmeye
Hatta sana sordum annem gördü o sırada kimden izin alıyorsun falan gibi dalga geçti
Anlattım ben de ..
Bugün gittik ..
Kestirmesem mi falan baya bir kötü oldum :)
Kuaförde hadi uzatıyorsan bir iki ay sonra keselim dedi
kesmek dediği de uçlardan bir parmak :)
bgn aktara gttm saç uzakmak içn hangi bitki en etkili dedm.. entele ve hakiki sızma z.yağ dedi..yapılışı ise 10 gr enteleyi ezip üzerine z.yağının hepsini boşalt bi kaba dedi 1 gün beklet dedi yapıoken mutlaka eline eldiven geçir ve ağzını birşeyle sar dedi koku yapar dedi göz temasındanda kaçın dedi. snra saçına uygula yıkıokende saçlarını arkaya doğru yıka yüzüne değmesin dedi.. ama ikisinin toplamına 35 tl dedi.. sizdemi bu fiyata aldınız bana biraz tuzlu bir para geldi :uhm:
htrlamıorum vlla kç lt olduğunu :S ama orta boydu şişesi
saclarımın uclarından aldırcam ilk sayfada baktım 16-17-18 ekim deniyor
yanlısım yok degilmi kestirmek için uygun olsun uzamıyolar zaten((
yok tatlım doğru..ama bu tarihte kestirmek saçı çok hızlı uzatmaz,yanlış anlaşılma olmasın..normal uzamasını sağlar..
arkadaşlar netım uzun suredır bozuktu, üzerine bide okul diploma mezuniyet derken cok nadır gelebiliyorum su aralar. Hatırlarsınız ben en son florisene satın almştım kullanıp etkılerını solerım demıstım. İlaç demir b vitamını we c vıtamnı ıcerıyor, yemeklerden 30 dk once 3 tane alınıyor gunde yanlız bende fecı ıstahsızlık yaptı,yemekle bir alır oldum. memnunum sac uzatıyormu dersenız cok muhtesem bı faydası yok hanı 1 parmaksa 1,5-2 parmak öyle bazı arkadaşların söyledikleri gibi 1 karış değil..henuz 1 kutuyu bıtıremedm bıtınce sıze yıne yazarım sonucunu
saol aycanım bilgilendirme için normal uzasın razıyım uzaması durmasında..
hani bazen kestiriyorum hiç uzamıyor sanki ama bazende bi bakıyorum kestirmeden sonra cosuyo saclarım umarım cosacagı zamandır:)))
küçülen ay fazında özellikle su grubu burçlara rastladığında uzaması duruyor.toprak grubundada aynı ağırlık sözkonusu.ateş ve hava burçları ise daha hızlı ve hareketli etkiler oluşturuyor.
az önce yine baktım..22 ekimde kesim için uygun aslında.17 yada 22 sinde kestirmeni tavsiye ediyorum..
şimdi aklına şu soru gelebilir:16-17-18 demişti,şimdi neden tek gün ? ben bu tarihleri kullanırken her ihtimale karşı başlangıçtan ve bitişten uzak durmayı tercih ediyorum.çünkü hangi saatlerde sözkonusu burca geçtiğini bilmiyorum.
örneğin
18 inden sonra balık burcuna geçecek ay.ama hangi saatte bilemiyoruz.18 inde akşam saatlerinde geçerse ve bizde akşam kestirirsek balık burcunda kesim yapmış oluruz.hızlı uzasın derken iyice yavaşlar.o yüzden garanti olsun.sen 17 sinde kestir..
tatlım fiyatı neydi bu ilacın..ve nereden alıyordun..
biliyorum daha önce konuşmuştuk burada ama hatırlayamıyorum şu an.
zahmet olmassa yine yazar mısın :1hug:
aman haaalmaz: balık burcundan uzak durun!benim 1 yıl boyunca uzamamasının sebebi balık burcundayken kestirmemmiş klava: aycangülü tanımıyodumki o zaman,haberim yoktu ki ay takvimi falan.. :1ninca: eylülün 30 muydu,ekimin 1 i miydi ne,2009 yılı..aycana sordum meğer balıktaymış o vakit.. mirmirmirmir
slm milleettt
bayadır sinameki yapamadım netim yoktu,tarihlerden haberdar olamadım ne yazık kiii
şimdi gördüm ki pek bi şey kaçırmamışımm,sevindimm
bir de saç boyatmak istiyordum,14ünde bi el atıcam inşşş
teşekkürler aycangülll :kedi:
rica ederim kontesim..kaç gündür diyordum kontes nerelerde acaba diye :)
tatilimin son demlerindeydim canım
artık buralarda olucam :kedi:
evet canım en belirgin örneği sensin..birde haırlıyorsan benim saçının uzamasını istemeyen bir arkadaşım denemişti.gerçekten uzamamıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?