enteleyi nası kullanmam gerektiğini aktar anlatmıştı...büyük bi su bardağını zeytinyağının içine 2 liralık enteleyi atıyosun ve 1 hafta güneşte bekletiyosun...bi hafta sonra saçına sürüp 2 saat bekletyosun...adam dedi ki acayip uzatır..ama entele zararlı vs diyince korktum benakannehir...sinemakiyi denedim...sinemaki tarifini görmesem cesaret edip yapıcaktım..bi de yılan yağını dene bakalım aycangülüm işe yararsa rapunzel olursun:jeyyar:
inşallah canım..olacak birşeyler bakalım.bugün fönsüz gittim okula,gayet iyi durumdalar..yarın ne olur bilemem.ama takıntı yapmıyorum artık..sakin sakin yapıyorum bakımımı,fazla beklenti içine girmeden..eskisine göre uzaması hızlandı sanırım..ama haftada 1 cm falan değil.olsun buda birşey.sanırım bu sakinliğim işe yaradı..
enteleye gelince..aktar sirkede kaynatarak kullanmamı önerdi.sirke zehirini almak içinmiş.yinede eldiven kullan tedbir olarak dedi..bakalım,göreceğiz..yeni ayı bekliyorum başlamak için.zaten malzeme kısıtlı,küçülen ay fazında ziyan etmiyeyim..
bence bir haftada zeytinyağına çıkmaz onun özü.buğday gibi sert bir tohum çünkü.toz haline getirileyek bekletilirse olabilir belki..