Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

dökülmenin özel günlerle ilgisi olmadığından eminim canım..ama dediğin gibi ara vermen gerekiyor olabilir.ben bir ay önce bıraktım sinameki kürünü..bende dökülmeye sebep olmadı ama uzatmadı..başka bakımlar uygulamaya karar verdim.hangisi uzatırsa ona devam edicem..ama hep özel gnlerde uyguluyorum.ve hiç dökülme sorunum olmadı.aksine aşırı dökülen saçlarımın dökülmesi durdu..

tmm cnm saol ıns bır daha boyle bır sorunla karsılasmam rejıme de gırdım belkı onun de etkısı olabılır dıye dusunuyorum.

buyur o zaman canım a.s.

gerçi bugün yağlı bakımlardan çok verim alınabilir..çünkü yağ günlerindeyiz..sinamekinin içine yağ koymayı unutma

aslan günlerini hesaplamıştım yine ama birşey yapamadım maalesef ama sonra aycangülden küçülen ay fazına denk geldiğini öğredim..:dance:
bugün bakım günüymüş ama hiçbir şey yapıcak halim yok çok fena grip olmuşum..:2: hafta başına kadar düzelrim inş..senağlama

kızlar ılk mesajı düzenleyebılırsınız ..

her konudaki ilk mesajda edit herzaman duruyor... konu sahibi ilk mesajını istediği zaman düzenleyebiliyor... bu 30 dk kuralı diğer mesajlar için geçerli

çok geçmiş olsun canım..acil şifalar diliyorum..sağlık herşeyden önemli,sonra yaparsın saç bakımını :)

kızlar ılk mesajı düzenleyebılırsınız ..

her konudaki ilk mesajda edit herzaman duruyor... konu sahibi ilk mesajını istediği zaman düzenleyebiliyor... bu 30 dk kuralı diğer mesajlar için geçerli

iyi ki yazdın canım..ben defalarca baktım yoktu.yeni gelmiş..galiba sesimizi duydular :)))

canım..bende sana kıyamam :)
kesileceği gün de kuzu gibi olur o saçlar değil mi :)

Cidden ya dün karar verdim kestirmeye
Hatta sana sordum annem gördü o sırada kimden izin alıyorsun falan gibi dalga geçti
Anlattım ben de ..
Bugün gittik ..
Kestirmesem mi falan baya bir kötü oldum :)
Kuaförde hadi uzatıyorsan bir iki ay sonra keselim dedi
kesmek dediği de uçlardan bir parmak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…