Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne demek kızlar,zevkle :)
yeter ki işinize yarasın..
bugün ne oldu anlatayım size de yarın okuyun :)) kendi kendime sohbet ediyorum yine :))
aktar aktar dolaşıp entele arıyordum önümüzdeki hafta kullanmak üzere..tabi ki bulamadım bir süre.sonra bi aktarda nerdeyse bir çay kaşığı kadarcık poşetlenmiş entele tohumunu buldum.5 gr mış.10 tl..indirim talep ettim tabi..o da kabul etmedi tabi :) "ben daha yolculuk yapıcam,bunu alırsam eve dönemem" dedim
sonra işte nerde oturuyosun,ne iş yapıyosun falan derken,"buyrun size bir çay ikram edeyim" dedi.
teşekkür ettim ve vaktimin çok az olduğunu söyledim.ama ısrar etti,bi çay içer birazda sohbet ederiz dedi.bende birimizin inadı kırılacak nasılsa dedim ve kabul ettim.1,5 saat falan oturmuşum :)))
yılan yağını falan gösterdi.o da 15 tl tabi..vs vs.. 10 gr enteleyi ve yılan yağını alıp geldim :)))
ARKASI YARIN :))
böylece:
1-upuzun yazmamış olurum..
2-okumaya üşenmezsiniz..
3-bu paragrafla ilgili sorular sorup olayı zevkli hale getirebiliriz :)))))
tatlı rüyalar diliyorum size:)
ama sen yinede konunun uzmanına sor şekerim bilmiyorumkismilebence daha sağlıklı olması ve uzaması içindir:sm_cool:
yabende öyle düşünüyorum hatta öyle biliyorum ama tüm ihtimalleri göz önüne almam gerek.. napıymmmbebe şampuanı aldım kendimi onunla yıkıcam saçlarımıa rtıkk bayanssulusmile
yabende öyle düşünüyorum hatta öyle biliyorum ama tüm ihtimalleri göz önüne almam gerek.. napıymmmbebe şampuanı aldım kendimi onunla yıkıcam saçlarımıa rtıkk bayanssulusmile
waaay aycangülümüz kanka olmuş aktarcı emiceylesempatiksalakcinni
10 tl ye cok derken bi de yılanyagını satmış uyanık aktar yaw bu aktarlar bizden ne cok pra kazanıyolar böle :)
tatlım geçenlerde şampuan reyonunda eğitimli görevlilerden biri bana "bebe şampuanını kesinlikle kullanma" demişti.
bebe şampuanları bebeklere göre üretildiği için temizleme gücü daha az oluyormuş.bebek saçı ve derisi kirli olmuyor tabi bizimki gibi.bizimkini yeterince temizleyemeyeceği için gözeneklerimizin tıkanacağını ve iyi sonuç beklerken daha büyük sorunlara yol açacağını söyledi.çok mantıklı buldum ve ben almaktan vazgeçtim.yeri gelmişken sizlerlede paylaşayım dedim..aklınızda bulunsun :)
canım iyi bir seçim yapmışsın çünkü bebe şampuanlarının saça zararı yok. (silikon yok) ben de en kısa zamanda dalinimi alıcam:asigim:
tatlım geçenlerde şampuan reyonunda eğitimli görevlilerden biri bana "bebe şampuanını kesinlikle kullanma" demişti.
bebe şampuanları bebeklere göre üretildiği için temizleme gücü daha az oluyormuş.bebek saçı ve derisi kirli olmuyor tabi bizimki gibi.bizimkini yeterince temizleyemeyeceği için gözeneklerimizin tıkanacağını ve iyi sonuç beklerken daha büyük sorunlara yol açacağını söyledi.çok mantıklı buldum ve ben almaktan vazgeçtim.yeri gelmişken sizlerlede paylaşayım dedim..aklınızda bulunsun :)
hem de nasıl :)
ne 10 tl si..10 gr aldım 20 tl..birde yılan yağı,15 tl..
35 tl tuttu :)) amaaaa bir kuruş bile vermeden aldım:içelim:
yahu yaklaşık 10 yıldır bizim köşedeki aktardan alışveriş yaparım 1 lira indirmez..birde demez mi "bizdeki kadar yağ vardır senin evde " diyeklava:
aycangülüm şifa olsun şekerim opuyorumnanaktan yılan yağını nasıl kullanıcaksın,bizim de evin dibinde aktar var,gideyim diyorum yılan yağı için..ama nasıl kullanılır bilmiyorum eyvahedigeldismile diğer yağlarla miks mi etsem tek mi..senden iyi kimse bilmezzzzzz sempatiksalakcinni
yılan yağı acayip saç uzatır diye biliyorum..bi arkadaşım onla uzatmıştı saçını..ve acayip gürleşmiş sağlıklı olmuştu..ama çok para almam![]()
Kızlar ekim ayının bakım günleri belli değil mi henüz?
İlk sayfaya baktım göremedim de. Bikaç gün içinde sinemaki yapıcam eğer bugünlerde
bi bakım günü varsa o gün yapayım bari :)
canım son sayfalara bakarsan göreceksin. artık ilk sayfaya yazılmıyor. çünkü edit, mesajı yazdıktan 30 dk sonra yok oluyor.a.s
Kızlar ekim ayının bakım günleri belli değil mi henüz?
İlk sayfaya baktım göremedim de. Bikaç gün içinde sinemaki yapıcam eğer bugünlerde
bi bakım günü varsa o gün yapayım bari :)
inşallah canım..göreceğiz bakalım.şimdiye kadar uyguladığım yöntemler işe yaramadı.entele ve yılan yağı kaldı geriye.bunlardan biri işe yayrsa sadece onu kullanırım.böylece çok şeye para harcamamış olurum.dolayısıyla daha ekonomik olur.