• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

ne demek kızlar,zevkle :)
yeter ki işinize yarasın..

bugün ne oldu anlatayım size de yarın okuyun :)) kendi kendime sohbet ediyorum yine :))
aktar aktar dolaşıp entele arıyordum önümüzdeki hafta kullanmak üzere..tabi ki bulamadım bir süre.sonra bi aktarda nerdeyse bir çay kaşığı kadarcık poşetlenmiş entele tohumunu buldum.5 gr mış.10 tl..indirim talep ettim tabi..o da kabul etmedi tabi :) "ben daha yolculuk yapıcam,bunu alırsam eve dönemem" dedim :(
sonra işte nerde oturuyosun,ne iş yapıyosun falan derken,"buyrun size bir çay ikram edeyim" dedi.
teşekkür ettim ve vaktimin çok az olduğunu söyledim.ama ısrar etti,bi çay içer birazda sohbet ederiz dedi.bende birimizin inadı kırılacak nasılsa dedim ve kabul ettim.1,5 saat falan oturmuşum :)))
yılan yağını falan gösterdi.o da 15 tl tabi..vs vs.. 10 gr enteleyi ve yılan yağını alıp geldim :)))

ARKASI YARIN :))

böylece:
1-upuzun yazmamış olurum..
2-okumaya üşenmezsiniz..
3-bu paragrafla ilgili sorular sorup olayı zevkli hale getirebiliriz :)))))

tatlı rüyalar diliyorum size:)

Son düzenleme:
ne demek kızlar,zevkle :)
yeter ki işinize yarasın..

bugün ne oldu anlatayım size de yarın okuyun :)) kendi kendime sohbet ediyorum yine :))
aktar aktar dolaşıp entele arıyordum önümüzdeki hafta kullanmak üzere..tabi ki bulamadım bir süre.sonra bi aktarda nerdeyse bir çay kaşığı kadarcık poşetlenmiş entele tohumunu buldum.5 gr mış.10 tl..indirim talep ettim tabi..o da kabul etmedi tabi :) "ben daha yolculuk yapıcam,bunu alırsam eve dönemem" dedim :(
sonra işte nerde oturuyosun,ne iş yapıyosun falan derken,"buyrun size bir çay ikram edeyim" dedi.
teşekkür ettim ve vaktimin çok az olduğunu söyledim.ama ısrar etti,bi çay içer birazda sohbet ederiz dedi.bende birimizin inadı kırılacak nasılsa dedim ve kabul ettim.1,5 saat falan oturmuşum :)))
yılan yağını falan gösterdi.o da 15 tl tabi..vs vs.. 10 gr enteleyi ve yılan yağını alıp geldim :)))

ARKASI YARIN :))

böylece:
1-upuzun yazmamış olurum..
2-okumaya üşenmezsiniz..
3-bu paragrafla ilgili sorular sorup olayı zevkli hale getirebiliriz :)))))

tatlı rüyalar diliyorum size:)

waaay aycangülümüz kanka olmuş aktarcı emiceylesempatiksalakcinni

10 tl ye cok derken bi de yılanyagını satmış uyanık aktar yaw bu aktarlar bizden ne cok pra kazanıyolar böle :)

yabende öyle düşünüyorum hatta öyle biliyorum ama tüm ihtimalleri göz önüne almam gerek.. napıymmm :1: bebe şampuanı aldım kendimi onunla yıkıcam saçlarımıa rtıkk bayanssulusmile

canım iyi bir seçim yapmışsın çünkü bebe şampuanlarının saça zararı yok. (silikon yok) ben de en kısa zamanda dalinimi alıcam:asigim:

yabende öyle düşünüyorum hatta öyle biliyorum ama tüm ihtimalleri göz önüne almam gerek.. napıymmm :1: bebe şampuanı aldım kendimi onunla yıkıcam saçlarımıa rtıkk bayanssulusmile

tatlım geçenlerde şampuan reyonunda eğitimli görevlilerden biri bana "bebe şampuanını kesinlikle kullanma" demişti.
bebe şampuanları bebeklere göre üretildiği için temizleme gücü daha az oluyormuş.bebek saçı ve derisi kirli olmuyor tabi bizimki gibi.bizimkini yeterince temizleyemeyeceği için gözeneklerimizin tıkanacağını ve iyi sonuç beklerken daha büyük sorunlara yol açacağını söyledi.çok mantıklı buldum ve ben almaktan vazgeçtim.yeri gelmişken sizlerlede paylaşayım dedim..aklınızda bulunsun :)

waaay aycangülümüz kanka olmuş aktarcı emiceylesempatiksalakcinni

hem de nasıl :)

10 tl ye cok derken bi de yılanyagını satmış uyanık aktar yaw bu aktarlar bizden ne cok pra kazanıyolar böle :)

ne 10 tl si..10 gr aldım 20 tl..birde yılan yağı,15 tl..
35 tl tuttu :)) amaaaa bir kuruş bile vermeden aldım :emir_bebek: :içelim:

yahu yaklaşık 10 yıldır bizim köşedeki aktardan alışveriş yaparım 1 lira indirmez..birde demez mi "bizdeki kadar yağ vardır senin evde " diye :oklava:

Son düzenleme:
tatlım geçenlerde şampuan reyonunda eğitimli görevlilerden biri bana "bebe şampuanını kesinlikle kullanma" demişti.
bebe şampuanları bebeklere göre üretildiği için temizleme gücü daha az oluyormuş.bebek saçı ve derisi kirli olmuyor tabi bizimki gibi.bizimkini yeterince temizleyemeyeceği için gözeneklerimizin tıkanacağını ve iyi sonuç beklerken daha büyük sorunlara yol açacağını söyledi.çok mantıklı buldum ve ben almaktan vazgeçtim.yeri gelmişken sizlerlede paylaşayım dedim..aklınızda bulunsun :)

Tatım aslında mantıklı geldi ama temizleme derecesini bilmiyorum.. Kullanan arkadaşlarda beb şampuanını tavsiye ediyorlar..Bi deniyeyim bakalım olmadı yine değiştiririm.. Saol canım önerin için :1hug:

:olmaz:
canım iyi bir seçim yapmışsın çünkü bebe şampuanlarının saça zararı yok. (silikon yok) ben de en kısa zamanda dalinimi alıcam:asigim:
:olmaz:yasakkelime

evet canım doğru söylemiş çünkü ben aldım ve kullandım daha önce saçımın sanki gözenekleri kapandı solgun solgun yağlı desem yağlı deil kirli desem kirli deil öyle bir hale gelmişti en iyisi şampuanına sarımsak koyup yıkamak bence ben memnunum kokusunuda elma sirkesi alıyor canlarzemuszemus

hem de nasıl :)

ne 10 tl si..10 gr aldım 20 tl..birde yılan yağı,15 tl..
35 tl tuttu :)) amaaaa bir kuruş bile vermeden aldım :emir_bebek: :içelim:

yahu yaklaşık 10 yıldır bizim köşedeki aktardan alışveriş yaparım 1 lira indirmez..birde demez mi "bizdeki kadar yağ vardır senin evde " diye :oklava:

aycangülüm şifa olsun şekerim opuyorumnanaktan yılan yağını nasıl kullanıcaksın,bizim de evin dibinde aktar var,gideyim diyorum yılan yağı için..ama nasıl kullanılır bilmiyorum eyvahedigeldismile diğer yağlarla miks mi etsem tek mi..senden iyi kimse bilmezzzzzz sempatiksalakcinni

yılan yağı acayip saç uzatır diye biliyorum..bi arkadaşım onla uzatmıştı saçını..ve acayip gürleşmiş sağlıklı olmuştu..ama çok para almam:kahve:

aycangülüm şifa olsun şekerim opuyorumnanaktan yılan yağını nasıl kullanıcaksın,bizim de evin dibinde aktar var,gideyim diyorum yılan yağı için..ama nasıl kullanılır bilmiyorum eyvahedigeldismile diğer yağlarla miks mi etsem tek mi..senden iyi kimse bilmezzzzzz sempatiksalakcinni

canım öyle vıcık vıcık sürülmüyor,sadece saç derisine sürülüyor.kutunun üzerinde aynen şöyle yazıyor:
"sorunlu bölgeye masaj yaparak uygulayınız.30-45 dakika bekledikten sonra DURU su ile yıkayınız.haftada 2-3 kez uygulanabilir.yılan yağı şampuanı ile kullanımı tavsiye edilir."
ben yarım çay bardağı kadar şampuana 5-10 damla döküp kullanmayı düşünüyorum.çünkü şampuanını bulamam.duru su ile yıkayın dediğine görede çok az ve sadece saç derisine uygulacak.şimdilik başlamadım.büyüyen ay fazında ve uygun günlerde kullanacağım ki ziyan olmasın.

yılan yağı acayip saç uzatır diye biliyorum..bi arkadaşım onla uzatmıştı saçını..ve acayip gürleşmiş sağlıklı olmuştu..ama çok para almam:kahve:

inşallah canım..göreceğiz bakalım.şimdiye kadar uyguladığım yöntemler işe yaramadı.entele ve yılan yağı kaldı geriye.bunlardan biri işe yayrsa sadece onu kullanırım.böylece çok şeye para harcamamış olurum.dolayısıyla daha ekonomik olur.

Kızlar ekim ayının bakım günleri belli değil mi henüz?
İlk sayfaya baktım göremedim de. Bikaç gün içinde sinemaki yapıcam eğer bugünlerde
bi bakım günü varsa o gün yapayım bari :)

ne bileyim mantıklı, doğru olabilir ama... bitkisel şampuanları da ben sevmiyorum. yine bunla devam o zaman.. gözenekler kapanacak belki tamam ama saçlarımız silikonla elden gidiyor napıcagımı sasırdımmm:oklava:

İlk sayfaya baktım göremedim de. Bikaç gün içinde sinemaki yapıcam eğer bugünlerde

canım son sayfalara bakarsan göreceksin. artık ilk sayfaya yazılmıyor. çünkü edit, mesajı yazdıktan 30 dk sonra yok oluyor.a.s

edit olmadığı için güncelleyemiyorum ilk mesajı tatlım..187.sayfa da bulabilirsin ekim günlerini..

inşallah canım..göreceğiz bakalım.şimdiye kadar uyguladığım yöntemler işe yaramadı.entele ve yılan yağı kaldı geriye.bunlardan biri işe yayrsa sadece onu kullanırım.böylece çok şeye para harcamamış olurum.dolayısıyla daha ekonomik olur.

enteleyi nası kullanmam gerektiğini aktar anlatmıştı...büyük bi su bardağını zeytinyağının içine 2 liralık enteleyi atıyosun ve 1 hafta güneşte bekletiyosun...bi hafta sonra saçına sürüp 2 saat bekletyosun...adam dedi ki acayip uzatır..ama entele zararlı vs diyince korktum benakannehir...sinemakiyi denedim...sinemaki tarifini görmesem cesaret edip yapıcaktım..bi de yılan yağını dene bakalım aycangülüm işe yararsa rapunzel olursun:jeyyar:

Back
X