tatlım mümkünse resmini koyar mısın..verdiğin ismi yazdım arama motoruna..birsürü ürün çıktı karşıma..senin ki seri şeklinde mi tek ürün mü..valla anlayamadım ben hangisi olduğunu..birde kaç kullanımda etkisini görüyorsun..hemen görülüyorsa bi arkadaşla ortak alırız en azından..deneyip anladıktan sonra devam ederiz çok etkili olursa..
sevgili zehra2509
bir onceki mesajimda maskeden bahsettim
benim de sacimda boya var
kullaninca kecelik falan kalmadi
umarim sizler de de benim aldigim guzel sonuclari alirsiniz canim
saol canım benim opuyorumnanaktan azcık daha sabır ve kafama takmamayı öğrenmeliyimmmm CADIARZU
işte bu canım takma ya insanlar biranda ölüp gidiyolar saçta neymiş tek sorunun o olsun oyüzden canını sıkıpta eşinede yansıtma tamam mı dalumvereliniortak
ayyyy yerim seni beeennnn Şeniz
canım asitsiz zeytinyağını nerden bulucam :uhm:
kız Allah seni ne yapmasın emilaelaelaelaelaebiz burda saçımız uzasın diye ne taklalar atıyoruz senin sorduğun soruya bak canım uzamasını isteyenler için ama uzamasını durdurmak için ne zamandır onu aycangülüme soracaksın dadlumsositosositoKızlar bişey sorucam.. Bu saç kesim tarihlerinde saçı kestirdiğimizdeki faydası nasıl oluyor.. Çabuk uzamasını isteyenler içinmi faydası yoksa istemeyenler içinmi..
Kızlar bişey sorucam.. Bu saç kesim tarihlerinde saçı kestirdiğimizdeki faydası nasıl oluyor.. Çabuk uzamasını isteyenler içinmi faydası yoksa istemeyenler içinmi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?