Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

fakat sanırım son yazdıgın mesajdan da belirli bi sure gecince edit gidiyor. sanırım konu iceriginin silinmemesi icin bunu yapmıslar haklılar ama bize pek iyi olmadi olsun:)

rahatladım şimdi şu saçlar bitiriyo bizi. takmamaya calisiyorum aslinda pek takmiyorum da. koku sorunu vardı bugun yok oldu koku birden. saclarim belime gelsin ne isterimkimafoldumben aycangul cok sagol ya. ben de inanmazdım eskiden ama artık buna gore sac bakimimi yapicam. peki kuculen ay fazında hic mi uzamıyor sac yoksa yine bir uzama var mı? eger uzamayacaksa sadece buyuyen ay fazında yaparım, duzenli yapmam. hem benim de isime gelirCADIARZU

büyüyen ay fazında yapmaya başlar ve uzama elde edersen küçülen ay fazında da yap.çünkü uzama devam eder diğerininde etkisiyle..ama sadece küçülen ay fazında yaparsan uzama olmaz..

hım canım 3 ve 4 unde yapamayacagım bır amelıyatım sozkonusuda bu ay ıcınde baska bır gun var mı bakım ıcın

okeydir ben yine düzenimi bozmıyım en iyisi zaten pazartesileri yapıyodum 4 ekim de pazartesiye denk geliyo iyi oldu bu benim için, teşekkürler aycangülcüm:)

bu yöntemle artık her haft abakım yapmak zorunda kalmıyorum verile tarihleri takip ediyorum hem daha hızlı uzuyor hem de dökülmesi azaldı teşekkürler aycangul

Bi asiTsiz zeyTinyağıyLa badem yağını dene

nasil gidiyor kizlarr
ben biraktim kurleri 1 aydir yapmiyorum :1ninca:

ben de güç bela yapıyorum valla..hiç işe yaramadı çünkü.burda okyunca sinameki sayesinde santimlerce uzatmış herkes..ben de niye işe yaramadı hayret verici bir olay..5.yi de yapıp bırakıcam.moralim çok bozuk hiç sorma :çok üzgünüm:

Selam tatlım..Mucizevi bişey beklemen yanlış olur ama biraz sabır gerektirir.. Bende 6. yı yaptım.. 4. den sonra 1 hafta ara verdim dinlendirdim sonra yine devam..Son banyomda gliserin de kullandım yumuşacık oldu saçlarım.. Çok farkettiren bir uzama yok ama sabırla devam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…