Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

offf nasıl sabredeceğim...:Saruboceq: yeter sğrmediğim hçbirşey kalmadı ama olmuyooorrrr senağlama

kitty_n cim

2 ay oncesine kadar baya takinti haline getirmistim ben de...
sacimda kaynak vardi onlar cikti, ne goreyim saclarim resmen olmus :gitme:
bu benim sacim miydi inanamadim ve sonra bir miktar kestirmek zorunda kaldim toplasan toplanmiyor, acik birak ciliz duruyor goruntusu hos degil..

iste o donem sevgili aycangulun verdigi tarihlere uyarak sinameki kurunu denedim sanirim 5 uygulama yapmisimdir.. birkac uygulama sonrasi uzamanin hizlandigini bariz gozlemledim hatta 3 parmak kadar saclarim gelmistii.. ama sinamekinin kotu tarafi sacimi cook sertlestirdi kazik gibi yapti, kuruttu. bu acidan bana pek yaramadigini anladim...
en son bir kere de maya maskesini denemistim o guzeldi gercekten
hatta kuaforume soyledigimde mayanin olumlu etkisi var sac uzerinde demisti...
su an hepsini birakmis durumdayiz
bana sadece bir urun verdi dusta uygulanan 5 dk bekletilip yikanan bir maske
ondan cook fayda gordum saclarim oyle kendine geldii
saclarimin ara donemini atlattim zor olsa da...
bakalim boyle gidiyor iste simdilik ...

canımmm aynen benim durumum :1shok: benim de sinameki kaskatı yaptı kuruttu,döktü..üstelik uzatmadı.uzatsa belki katlanırdım.benim de saçlarım toplanmıyo.tatlım ne maskesi kullanıyorsun?benim de saçlarımı acilen toparlamam lazım lütfen yardımm ettt

offf nasıl sabredeceğim...:Saruboceq: yeter sğrmediğim hçbirşey kalmadı ama olmuyooorrrr senağlama

canım kafana takınca hiç uzamıyor inan bana bak ben sinameki kürünü 3kere yapmıştım boyadan fark ettim birazcık fark var dibimden çıkmış azcık çünkü saçımı boyayalı 17 gün filan oldu bende başta sürekli bakıp duruyodum bir ara bırakmıştım ondan sonra fark ettim çok takma ya ama boya saçımı mahvetti benimde sinirim ona bozuk saçım resmen keçe gibi sanki:dilcikar:bakalım artık aycangülcüğümün verdiği günlerde bakım yapıcam artık bende ekimin 3üne yapıcam bidaha sende hemen pes etme okadar emek vermişin azcık daha sabret canım sıkma canınıyerimseniben

evet canım ne maskesi adını vermen mümkün mü benim saçımıda hem boya hemde sinameki keçe gibi yaptı cvp verirsen sevinirim:2:

canim maskenin adi kerastase nutritive oleo-curl
esasinda bukleli saclar icin bu seri
kuaforum mutlaka kullanmalisin dedi ben de kerastase urunlerini senelerce kullanmis ve pek memnun olmamis biri olarak acikcasi pek inanmamistim.
1 ay oluyor kullanali
ben o kadar cok memnunum kii bu urunden
her sacimi yikadigimda sacimin fazla suyunu alip urunu surup 10 dk bekleyip yikiyorum...
bazen de kuaforde sicak havluyla bakim seklinde uyguluyorlar..
kullanmayi dusunursen siddetle tavsiye ederim (kuaforune de urunu danismakta fayda var )
umarim senden de yakin zamanda guzel haberler duyariz kittycim ...

evet canım ne maskesi adını vermen mümkün mü benim saçımıda hem boya hemde sinameki keçe gibi yaptı cvp verirsen sevinirim:2:

sevgili zehra2509
bir onceki mesajimda maskeden bahsettim
benim de sacimda boya var
kullaninca kecelik falan kalmadi
umarim sizler de de benim aldigim guzel sonuclari alirsiniz canim

saol canım benim opuyorumnanaktan azcık daha sabır ve kafama takmamayı öğrenmeliyimmmm CADIARZU

tatlım daha evvel ben de kullandım o maskeyi,saçlarım uzunken kullanmıştım valla çok iyiydi..ama kerastase ın bütün serilerini kullandım ben de senin gbi memnun kalmamıştım..şimdiki maskem bitsin alayım bari yineee.saol tatlımmm opuyorumnanaktan

maske harika canimm
rica ederimm opuyorumnanaktan
bu kutu bitince de oleo-curl intense kullanmaya baslicaz.
saclari biraktim kuaforumun ellerine
dediginden cikmiyorum
simdilik iyi gidiyor
hadi hayirlisi hepimiz icin :1ninca:

maske harika canimm
rica ederimm opuyorumnanaktan
bu kutu bitince de oleo-curl intense kullanmaya baslicaz.
saclari biraktim kuaforumun ellerine
dediginden cikmiyorum
simdilik iyi gidiyor
hadi hayirlisi hepimiz icin :1ninca:

çok şanslısınnn ben hiç iyi kuaföre denk gelmedim şimdiye kadar hepsi kazıkladı beni.bir sürü para döktüğüm halde sonuç alamadım.şimdi zaten saçıma para harcamaktan param kalmadı.mecbur elimdeki maskeleri btiricem.sonra bakıcam valla bir tane araba alırdım kesin.saçıma verdiğim paralarla..

haklisin canim malesef oyle kaziklar yedim ki ben de,seni cok iyi anliyorum...
hicbir ise yaramayan uyguladiklari sok bakim adi altindaki bakimlar, diretmeyle urun satmalar(sirf satis yapmak icin), saclarim uzerinde yenilik ve farklilik adi altinda yaptiklari gereksiz saci yoran yipratan islemler..
bunu yapanlar da bu iste en bilindik en one cikanlardi maalesef kii, istisnalar elbette vardir..

peki fiyatı ne kadar bu maskenin rica etsem merak ettim de ?

yanlis hatirlamiyorsam 80 tl civariydi

ayy .. tam fiyatını soracaktım tatlım..çok pahalı ama ya,işe yaramayabiliyor da bu tür ürünler..miktarı ne kadar peki,epey gidiyor mu mesela..biraz anlatsana.birde senin saçın dalgalı mı..kıvırcık saçlar için demişsin ya o yüzden soruyorum.yoksa düz saçlara da iyi geliyor mu..

haklisin caniim pahali urun , 200 ml kavanoz seklinde
ben her gun kullandigim icin bana bir ay dayandi ama normalde daha uzun gidiyormus..
gun asiri sac yikayanlar icin sure uzayabilir..
benim saclar berbat otesi durumda oldugundan bana her yikamada kullaan dedi..
urun normalde bukleler icin seriymis, benim saclarim duz normalde canimm..

tatlım mümkünse resmini koyar mısın..verdiğin ismi yazdım arama motoruna..birsürü ürün çıktı karşıma..senin ki seri şeklinde mi tek ürün mü..valla anlayamadım ben hangisi olduğunu..birde kaç kullanımda etkisini görüyorsun..hemen görülüyorsa bi arkadaşla ortak alırız en azından..deneyip anladıktan sonra devam ederiz çok etkili olursa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…