oyyy arkadaşıma bakın hele..çıkarmış pençeleri :)
Oo kızlar baya bi dokunmuş :d mantıksız işte her türlü eleştiriye açık değilsen açmıycaksın konu monu..tamam?:d agresifleşmeye gerek yok:d
buyur canım yap eleştirilerini..ama yaptığın eleştiriler cızırtıdan öteye gidemez..biz burda çok mutluyuz..çok güzel konular paylaşıyoruz...mantıksız gelenin işi nedir burada, binlerce topik var,koskoca kk da,git sana mantıklı gelen bir topikte iyi vakit geçir!!!!!!!! :enbuyukkk:
hoşgeldin aramıza tatlım :)
evet tatlım ne olacak bu koku konusu bilemiyorum.komplekse girdim resmen kimseye yaklaşamıyorum çünkü herkes kokuyu alıyor..sarmısaklı şampuanı bugün itibariyle bırakıyorum o yüzden..bemiksi bırakamıyorum ama..
bu arada mesajını yeniden düzenlemişsin..nasıl yaptın ?
evet tatlım ne olacak bu koku konusu bilemiyorum.komplekse girdim resmen kimseye yaklaşamıyorum çünkü herkes kokuyu alıyor..sarmısaklı şampuanı bugün itibariyle bırakıyorum o yüzden..bemiksi bırakamıyorum ama..
bu arada mesajını yeniden düzenlemişsin..nasıl yaptın ?
ekim ayının tarihlerini yine ilk sayfa vericeksin dimi aycangl :)
bi ara edit geldi canim, ama simdi yok:)))
nolacak bu koku isi yaaaa dün surmustm sinameki bugun hala bemiks kokuyor sorun bendemi? her zamankinden fazla yıkadım ama koku meselesi gecmedi ooof. ama sacimi acaip yumusatti yum yum oldum o yonden begendim:teytey: bir de siz ne kadar sure bekletiyorsunuz?
kızlar ekim ayınıda yavaş yavaş hazırlamaya başladım ama perşembeden önce olmaz.en kötü ihtimalle cumartesi olur sanırım.
yani ya ayın son günü yada diğer ayın ilk günlerinde vereceğim bakım günlerini.sizler zaten bilirsiniz.misafir arkadaşlara da yön verirsiniz bu konuda.idare eder gideriz :)
editler çalışmıyor sandım meğer çalışıyomuuşş,:teytey: Ama diğer yazdığım cevaplarda edit görünmüyor yani eski mesajlarımızda , nasıl olacak ozaman aycangul nasıl haber vericeksin :uhm:
arkadaslar yenı ayın bakım gunlerını bende almak ıstıyorum ama saglık durumundan bıkac gun bakamıcam ,bana bır mesaj felan atabılırmısın yada arada o tarıhler kacıncı sayfada yazabılırmısınız
aycangul rıca etsem canım:kedi:
canım ekimin 3 ve 4 ü bakım günü..diğerlerine kadar girersin zaten..
nasıl çalışıyor ya..bende hala yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?