Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

Oo kızlar baya bi dokunmuş :d mantıksız işte her türlü eleştiriye açık değilsen açmıycaksın konu monu..tamam?:d agresifleşmeye gerek yok:d

buyur canım yap eleştirilerini..ama yaptığın eleştiriler cızırtıdan öteye gidemez..biz burda çok mutluyuz..çok güzel konular paylaşıyoruz...mantıksız gelenin işi nedir burada, binlerce topik var,koskoca kk da,git sana mantıklı gelen bir topikte iyi vakit geçir!!!!!!!! :enbuyukkk:

ahlaksızz deyip bi sürü laf edipte bihterden vazgeçyen mantık buu sempatiksalakcinni

canım sarımsaklı şampuandan sonra durulama suyuma biraz elma sirkesi damlatıp öyle duruluyorum okadar koku olmuyor bende denemenizi tavsiye ederim hatta bemiksten sonrada elma sirkesi katıyorum yine aynı şekerlerhihoyyyt

bi ara edit geldi canim, ama simdi yok:)))

nolacak bu koku isi yaaaa dün surmustm sinameki bugun hala bemiks kokuyor sorun bendemi? her zamankinden fazla yıkadım ama koku meselesi gecmedi ooof. ama sacimi acaip yumusatti yum yum oldum o yonden begendim:teytey: bir de siz ne kadar sure bekletiyorsunuz?

ekim ayının tarihlerini yine ilk sayfa vericeksin dimi aycangl :)

tatlım edit kalktığı için her ay başı tarihleri verecek biz de aybaşı tarihlerini takip edeceğiz diye biliyorum ama son karar ne verdi aycangül bilmiyorum..ben de heyecanla bekliyorum bakalım....... delikafadulden

olmazsa eylül ayının altına yazsın ekim ayının tarhleri die oda olabilir aslında son söz aycangülün :)

her ay için konu açsın oda olur çok mu yer kaplar ki acaba bi konu açar 1 ay gider kaydirigubbakcemile3 bende merakle bekliyorum ekim ayı tarihlerinii aycangül ne şekilde açıklıcaksın merak ettik :))a.s.

ben sürdüğüm herşeyi en az iki saat bekletmeye çalışıyorum canım.bunun dışında vaktim olduğu kadar bekletiyorum.bazen de gece sürüp sabah yıkıyorum..

kızlar ekim ayınıda yavaş yavaş hazırlamaya başladım ama perşembeden önce olmaz.en kötü ihtimalle cumartesi olur sanırım.
yani ya ayın son günü yada diğer ayın ilk günlerinde vereceğim bakım günlerini.sizler zaten bilirsiniz.misafir arkadaşlara da yön verirsiniz bu konuda.idare eder gideriz :)

editler çalışmıyor sandım meğer çalışıyomuuşş,:teytey: Ama diğer yazdığım cevaplarda edit görünmüyor yani eski mesajlarımızda , nasıl olacak ozaman aycangul nasıl haber vericeksin :uhm:

Son düzenleme:
arkadaslar yenı ayın bakım gunlerını bende almak ıstıyorum ama saglık durumundan bıkac gun bakamıcam ,bana bır mesaj felan atabılırmısın yada arada o tarıhler kacıncı sayfada yazabılırmısınız
aycangul rıca etsem canım:kedi:

canım ekimin 3 ve 4 ü bakım günü..diğerlerine kadar girersin zaten..

nasıl çalışıyor ya..bende hala yok..

dün bi ara çalışıyordu bi gidip bi geliyo bende anlamadım canım :uhm:

hala çalışıyor vallaa baktım şimdi editle yazıyorum son yazdığımı hatta

fakat eski mesajlarımızda olmuyo yeni yazdığımız mesajda oluyo sadece karıştı valla bende anlamadım kii aaaaa delikafadulden

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…