Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

cnm sinemakiyi uçlara değdirme sadece diplere sür uçları kurutuyor bence..

kesinlikle! :lepi: saçımın uçlarının neden son zamanlarda kupppkuru olduğunun sebebidir sinameki!!ben de diyorum ya yumuşatıcak maskeler yağlar neler yapıyorum yok kupkuru pul pul kopuyo dökülüyo..ben çünkü her yerine yediriyodum saçın..süpersin bundan sonra diplere sadece sürücem.gerçi gene uçlara akacak ama,en azından elimle yedirmiş olmicam uçlarına.hay allah yaa,ben de niye niye :uhm: diye günlerdir üzülüyodum yaa..niye kurutuyo acaba.hayır benim zaten uçlar oldum olası kurudur.ama,şu sıralar bariz gözle görülür biçimde arttı kuruluğu.e zaten kısacık,şekil de almıyo,-tatlicadiarzu- kuruyunca besbeter soğudum saçlarımdan.canımsın yaaaaa olumunekankayizsmile aklınla bin yaşa e mi ayshegul kaydirigubbakcemile

cnm ben niye yana yana yumuşatıcı çözümler arayıp duruyorum sanıyosn..:lepi:
son zamanlarda badem yağı da kullanmadım iyice beter yaptı saman gibi uçları resmen bir daha uçlara asla değdirmem daha önce de kuruttuğunu farketmiştim ama o zamanlar bademyağlı yapıyordum pek belli olmuyordu..eyvahedigeldismile bakım yağları da dediğin gibi işe yaramıyor eskiden sadece zeytinyağı sürerdim yumuşacık yapardı saçlarımı şimdi 10 çeşit yağ sürüyorum banamısn demiyor dax supergro diye bi bakım yağı aldım bakalım o ne yapack..boshayallersmile

dax iyidir,ben bir ara kullandım.uzatmadı ama baya yumuşatmıştı.şimdi ben strawberry.net ten macadamia nautural oil aldım baya baya yumuşattı.uçlarda çok öenmliçok kurursa kopuyo.bu sefer dipten çıkıyo ama uçlar koptuğu için boyu aynı kalıyo.amaaan ne zaman biticek bizim derdimiz boshayallersmile geçen gün bal zeytinyağı yaptım baya iyi geldi denemeni tavsiye ederim.şimdi yine sinameki yapıcam demleniyo bayanssulusmile bakalım uçlara değdirmeden nasıl başarıcam.kısa ya benimkkiler,mutlaka uçlara geliyo..ama limle yedirmeyince çok kurutmaz herhal.şampuanladıktan sonra da maske yapayım bare... fisfisfis hazır evde yalnızken süreyim bir sürü bişeler. yalnızken daha zevkliş oluyo.evde biri olunca,ne sürdün gene,ne kadar kafanda kalıcak,ne işe yarıyo fln gibi sorularla uraşmakl zorunda kalıyor insannnn akannehir

cm saçların boyalı mı doğal mı..benim saçlar baya açık saç boyama kısmında topiğim vr ordan da görürsn bayağı yıpratıypr açık renk, uçları kurutuyr filan bi de düzleştirici kullanınca yanıyor resmen koyultm biraz şu an belki etki edr off uzun olduğundan kestirmeye de kıyamıyorm ztn takıntım da vr illa ki uzun olcak..opuyorumnanaktan

tatlım benim saç hikayemi şöyle özetleyeyim,o zaman anlarsın:17 yaşımda (31 im) ilk röflemi yaptırdım.bir kere bulaşınca da bırakılmıyor bilirsin,5-6 sene röfle devam ettim,sonra kuaförlerin eline fena düştüm.tek renk yapalım dedi bi tanesi,komple sarıya boyattım.dipten de simsiyah çıktıkça boyattım.tek renk sarı çirkin olunca üzerine röfleler attırdım.sonra baktım çok çiğ durdu,koyuya boyattım ama koyu kahveye.aslında benim saçım simsiyah.ama hiçbir kuaför kendi rengine boya deyince siyah yapmadı hep kumral yaptılar.yıkadıkça alttan kustu kustukça boyattım.yeşilimsi iğrenç renkler elde ettik :roflol: öyle olunca,yok yok,bana sarı yakışıyor deyip gene açtırdım.sayısını hatırlamadığım kadar açtırıp kapattırdım.valla bak 3 kez mi 5 kezmi hatırlamıyorum :1shok: en son soğan kabuğu denedim.renk tuttu çok güzel..ama en fazla 1 hafta kaldı renk.sebebi ise saçlarım aşırı yıprandığı için renk tutmuyordu.boya bile kabul etmiyodu saçlar.kendi kararımla bitkisel siyah boya aldım,kuaföre bunla boyiycaksın dedim.mırın kırın etti ama boyadı.süüpppeeeeeeeer bir renk oldu.ve son boyam oldu...sonra önce omuzlarda kestirdim.bütün arkadaşlarım kestirmişken kısacık kestir temizlensin diye bana gaz verdiler.sonra ensede kestirdim,, en son olarak kulak hizamda kestirdim.(arkalar ise bir erkeğinki kdar kısacık) 1 senede kulak hizamdan azıcık aşağıda şimdi.boya uçlarda çok çok az kaldı.onları da kesitirirsem iice hayata küserim artık.ha bu arada,saçlarım çoooook yıprandığı dönemde püsür püsür durdurğu için 230 derecede maşa ,,düzleştirici ne ararsan abandım.aslında kuaför falan değil ne yaptıysam ben kendime yaptım.boşuna dememişler insana kendinden başka kimse zarar veremez diye.ben izin verdim ben yaptım.1 senedir ne boyaaa,ne düzleştirici.son 3 aydırda kurutmuyorum bile.kendi kuruyo.şuanda uzama çok yavaş.yapısı bozuk hala.ama dipten pırıl pırıl sağlıklı saçlar geliyo.sabır lazım çoook sabır.. :çok üzgünüm: çok uzun yazdım ama başka türlü de anlatamazdım meramımı yerimseniben

owwww naptn seenn saçlarınaaaaaaaaaa ohaoldumsmile akannehir
şaka tabi ki bu anlattıklarının en az bi yarısını da ben yaptım saçlarıma sürekli sarıyla kumral arasında gidip geldim tabii daha önce kuaför mağduru olduğum için kendim yaptm hep ama istediğim gibi olmadı hiçbir zaman sarı isterken hep turuncu saçlar elde ettim sonra o turunculuklardan kurtulmaya çalış falan filan..bir kez de açma işlemi yaptım kendim çok açık turuncu olmuştu onu da beğenmeyip koyu kumral yapmıştım..kaydirigubbakcemile3 tabii bütün bunlardan sonra çok yıprandı saçım nihayet dün beğendiğim bir renge boyadm sonuçtan da memnunum artık dokunmıcm sadece bakımm yapıcm :icecream: :lepi: inş boshayallersmile

aynen..hayır burda kimseye zorla fikrimizi kabul ettirmeye çalışmıyoruzkii.... :roflol: mantıksızsa okuma geç,çık git topikten, kötükedihüso

aynen canım haklısın ben topikciğinize bayıldım zaten sinemaki kürünü yapıyordum sizi görmeden önce 3. yü yaptım c.tesi ama aycangülcüğümün takvimine uyacağım inşallah bende saça takmış durumdayım bide gurbetteyim bebişte yok yalnızlıktan habire saçla uğraşıyorum topiklere bakarken eşim geliyo arada bir hala orda mısın diyor durumum o kadar vahim yani:uhm:sizleri öptüm girmeye çalışacağım devam yanekafamçokkarıştı

Oo kızlar baya bi dokunmuş :d mantıksız işte her türlü eleştiriye açık değilsen açmıycaksın konu monu..tamam?:d agresifleşmeye gerek yok:d

hoşgeldin aramıza tatlım :)

yemek kokusu+sinameki kokusu ve birazdan bemiks kokusu MÜKEMMEL ötesi bir karışım

evet tatlım ne olacak bu koku konusu bilemiyorum.komplekse girdim resmen kimseye yaklaşamıyorum çünkü herkes kokuyu alıyor..sarmısaklı şampuanı bugün itibariyle bırakıyorum o yüzden..bemiksi bırakamıyorum ama..
bu arada mesajını yeniden düzenlemişsin..nasıl yaptın ?

evett yaa kardeşim ( benden uzun boyludur ) bana sarılırr "öfffff ablaa yaa çok pis kokuyorsunnnn" der hemen arkasından.. her sarılışında bu muhabbeti yapıyoruz kendisiylee sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…