Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zahmet olmazsa ben de boya günü istiyorum:kedi:
evet editttttttt :)
ay sonu tarih olrakta verebilirmisin canim, ben agustosta yapmistim bikac cesit yag karisimiyla ilk kez de cam tebenti kullanmistim. Ondanmi yoksa aydanmi bilmem 3-4 aydir asiri dökülmem vardi cok azaldi. O günden beri sampuanimada cam terebenti katiyorum ikisinden birinde keramet bilmiyorum yeni saclarimda cikiyor. Bende dönem dönem dökülme oldugunda yeni saclarda geliyor tabi ama eski yogunlugunu bulamiyor .
canım benimde aynı uçları çok kuru ve kabarıyordu.
aktardan gliserin ve badem yağı aldım.
küçük bir fısfıslı şişeye kendi kapağıyla
1 kapak gliserin
2 kapak badem yağı
bir kaç damla gülsuyu ekledim
saçım yaşken bir kaç fıs
ellerimle hafif ovuyorum dağıtır gibi
inan çok işe yaradı.saçımın kabarması tamamen gitti
tavsiye ederim canımopuyorumnanaktan
ınşallah bugun sacımı kestırecegım keısm tarıhıne uymuyor sanırım ama ınsallah ters tepen bır gun degıldır
okulda herkes peşimede dolanıyo nasıl uzattın saçlarını çok uzamışlar diye :) sinameki çok işe yaradı aycangülcüm bu gece yapayımmı hafta snları yapıcam artık çnkü 20 sinde yaptığm yağ bakımı arınmamış ilk gün toplayarak gitmek zorunda kaldımkokuyu göze alamıorum artık hafta içleri
yapabilirsin tatlım sorun yok..ama diğer hafta sonları için birşey diyemem..
canlar 3. yapışım daha.bilmiyorumkismile aslında erken biliyorum.ama hiç mi kıpırdanma olmaz yaaaaaaa alsanaalsanasmile
yok çok kötü değil ama yinede kestirmesen daha iyi olurdu..
okulda herkes peşimede dolanıyo nasıl uzattın saçlarını çok uzamışlar diye :) sinameki çok işe yaradı aycangülcüm bu gece yapayımmı hafta snları yapıcam artık çnkü 20 sinde yaptığm yağ bakımı arınmamış ilk gün toplayarak gitmek zorunda kaldımkokuyu göze alamıorum artık hafta içleri
cnm hevesini kırmak gibi olmasın ama daha çok yolun vr ben 13 den daha fazla yapmışımdır herhalde ama mutlaka uzatıyor aceleci olma..yerimseniben
minecim sinamekinin işe yaradığını ne zaman farkettin,ben bepanthenle 5 kez,bemiks ile 3. yapışım.bepanthene ile olanları saymazsak daha 3.deyim.bu hafta sonu cmts akşamı ya da pazar gündüz 4. yü yapıcam.ama benim saçlarım hem uzamadı,hem de yapısı çok kötü bozuldu kabarık kabarık ve dalgalı mı düz mü bir garip oldular..-tatlicadiarzu- sinamekiden mi bilmiyorum..:sm_confused:
minecim sinamekinin işe yaradığını ne zaman farkettin,ben bepanthenle 5 kez,bemiks ile 3. yapışım.bepanthene ile olanları saymazsak daha 3.deyim.bu hafta sonu cmts akşamı ya da pazar gündüz 4. yü yapıcam.ama benim saçlarım hem uzamadı,hem de yapısı çok kötü bozuldu kabarık kabarık ve dalgalı mı düz mü bir garip oldular..-tatlicadiarzu- sinamekiden mi bilmiyorum..:sm_confused:
peki özel gnler tarihleri nerde verdn cnm yada vercekmsn önmli trhte yapmak isterm editte kalkmış bulamıorum
eylülün tarihleri ilk sayfada biliyorsun.ekimi de ayın son günü veririm zaten.
her ayın son günü ekliyeyim ben en iyisi..böylece her ay mesaj tarihlerine bakarak daha kolay bulursunuz.
daha pratik birşey gelirse aklınıza önerebilirsiniz..