• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

evet editttttttt :)
ay sonu tarih olrakta verebilirmisin canim, ben agustosta yapmistim bikac cesit yag karisimiyla ilk kez de cam tebenti kullanmistim. Ondanmi yoksa aydanmi bilmem 3-4 aydir asiri dökülmem vardi cok azaldi. O günden beri sampuanimada cam terebenti katiyorum ikisinden birinde keramet bilmiyorum yeni saclarimda cikiyor. Bende dönem dönem dökülme oldugunda yeni saclarda geliyor tabi ama eski yogunlugunu bulamiyor .

ay sonunda vericem yine..

ınşallah bugun sacımı kestırecegım keısm tarıhıne uymuyor sanırım ama ınsallah ters tepen bır gun degıldır

canım benimde aynı uçları çok kuru ve kabarıyordu.
aktardan gliserin ve badem yağı aldım.
küçük bir fısfıslı şişeye kendi kapağıyla
1 kapak gliserin
2 kapak badem yağı
bir kaç damla gülsuyu ekledim
saçım yaşken bir kaç fıs
ellerimle hafif ovuyorum dağıtır gibi
inan çok işe yaradı.saçımın kabarması tamamen gitti
tavsiye ederim canımopuyorumnanaktan

cnm ben dün ayanamadım gittim bi kozmetikçiye biotak diye bi saç bakım yağı bir de nevacare nutritive fön suyu aldım acil bakım yazıyor üstinde şimdilik iyi kuruluk çk azaldı ama bu karışımı da denicm...yerimseniben

okulda herkes peşimede dolanıyo nasıl uzattın saçlarını çok uzamışlar diye :) sinameki çok işe yaradı aycangülcüm bu gece yapayımmı hafta snları yapıcam artık çnkü 20 sinde yaptığm yağ bakımı arınmamış ilk gün toplayarak gitmek zorunda kaldım :D kokuyu göze alamıorum artık hafta içleri

okulda herkes peşimede dolanıyo nasıl uzattın saçlarını çok uzamışlar diye :) sinameki çok işe yaradı aycangülcüm bu gece yapayımmı hafta snları yapıcam artık çnkü 20 sinde yaptığm yağ bakımı arınmamış ilk gün toplayarak gitmek zorunda kaldım :D kokuyu göze alamıorum artık hafta içleri

yapabilirsin tatlım sorun yok..ama diğer hafta sonları için birşey diyemem..

canlar 3. yapışım daha.bilmiyorumkismile aslında erken biliyorum.ama hiç mi kıpırdanma olmaz yaaaaaaa alsanaalsanasmile

cnm hevesini kırmak gibi olmasın ama daha çok yolun vr ben 13 den daha fazla yapmışımdır herhalde ama mutlaka uzatıyor aceleci olma..yerimseniben

minecim sinamekinin işe yaradığını ne zaman farkettin,ben bepanthenle 5 kez,bemiks ile 3. yapışım.bepanthene ile olanları saymazsak daha 3.deyim.bu hafta sonu cmts akşamı ya da pazar gündüz 4. yü yapıcam.ama benim saçlarım hem uzamadı,hem de yapısı çok kötü bozuldu kabarık kabarık ve dalgalı mı düz mü bir garip oldular..-tatlicadiarzu- sinamekiden mi bilmiyorum..:sm_confused:

cnm hevesini kırmak gibi olmasın ama daha çok yolun vr ben 13 den daha fazla yapmışımdır herhalde ama mutlaka uzatıyor aceleci olma..yerimseniben

saol tatlımmm opuyorumnanaktan inşallah ne diyeyim...hayata küstüm resmen...çok çirkinleştim kendime güvenimi kaybettim mafoldumben aranızda en mutsuz umutsuz benim..sizleri de demotive etmiyorumdur umarım..:çok üzgünüm:

off ne zor bu ısler
en ıyısı yatak odası alcaklar ve nısanı yapcaklar demek
yatak odasına bıraz yardım etmek ve nısanıda kendım yapmam en guzelı

minecim sinamekinin işe yaradığını ne zaman farkettin,ben bepanthenle 5 kez,bemiks ile 3. yapışım.bepanthene ile olanları saymazsak daha 3.deyim.bu hafta sonu cmts akşamı ya da pazar gündüz 4. yü yapıcam.ama benim saçlarım hem uzamadı,hem de yapısı çok kötü bozuldu kabarık kabarık ve dalgalı mı düz mü bir garip oldular..-tatlicadiarzu- sinamekiden mi bilmiyorum..:sm_confused:

cnm sinemakiyi uçlara değdirme sadece diplere sür uçları kurutuyor bence..

ya kızlar bu edıtın gıdısı cok kotu oldualsanaalsanasmile
baska konuya yazarken yanlısklıkla buraya yazmısım kusura bakmayın:kedi:

altı yada yedi olmalı cnm okulda çoğu kişi peşmde gezio tarif için baya hızlandı uzama albümümde var ama sinameki öle bi canlandırma parlama yapmadı yani bnde yada ben o kısma dikkat etmedim

peki özel gnler tarihleri nerde verdn cnm yada vercekmsn önmli trhte yapmak isterm editte kalkmış bulamıorum

eylülün tarihleri ilk sayfada biliyorsun.ekimi de ayın son günü veririm zaten.
her ayın son günü ekliyeyim ben en iyisi..böylece her ay mesaj tarihlerine bakarak daha kolay bulursunuz.
daha pratik birşey gelirse aklınıza önerebilirsiniz..

eylülün tarihleri ilk sayfada biliyorsun.ekimi de ayın son günü veririm zaten.
her ayın son günü ekliyeyim ben en iyisi..böylece her ay mesaj tarihlerine bakarak daha kolay bulursunuz.
daha pratik birşey gelirse aklınıza önerebilirsiniz..

benim de aklıma gelmiyo bilmiyorumkismile en mantıklısı dediğin gibi her ay sonu yazarsan biz de mesaj tarihlerine bakarak takip edebiliriz..şutarafagitti aman sen yaz da biz buluruz yazdığın yeri yerimsenibena.s.

Back
X