Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

sizlerde uzama fln vrmı saçlarınızda bnmki yerinde sayıyo hala sinamekili kürü yapıorum çıtırdama yap sarımsaklı şampuan zeytnyağ maskesi karışık yağlar fln hepsi saçımı canlandırdı ama uzama yok

saçlarımı kestireli 2 ay oldu.. haftada 1 kez olmak üzere son 1 aydır yapıyorum sinamekini.. kesim sonrasi ilk ayla karşılaştırdıımda sinamekinden sonra bir uzama olduu apaçık ortada.. durmak yokk küre devamm sempatiksalakcinni

aynen bende de canlanma var uzama yok.7 kez yapıp bırakıcam.bu gece de 4. yü yapıcam zaten.

benım amacım uzama degıl canlanma oldugu ıcın bu bakımlar benım favorım oldu
bu sefer sınamekı kaynatmadan yapacagım sanırım
sadece badem yagı ve bepanthene karıstırıp yumusattı sacımı
sadece bırer santım uclarından kestırecegım

geçen ay saç kesim tarihinde saçımı kesttirdm ne maşa ne fön hiçbirini kullanmadım sinamekiyi düzenli olarak günde 2 kez yapardm snra aycangülün takvimine uydum tmm saçlarım canlandı çok güzel ama bide uzasa güzel olurdu tabe :) bu ayda sadece 1 kez yptm maskeyi fln saç kestirme itibarinden şuan saçlarım eski boyutunda yane göğsümde ama bide belime gelse güzel olck:/

yok yooookkk :çok üzgünüm: uzamıyo arkadaşlar benim saçlarım :a015: çıldırıcam,napmam lazım bilmiyorum..sinamekiden vazgeçicem hiç bir işe yaramadı :1no2: aldığım vitaminler de işe yaramadı benneyaptımki artık bıktım yaaaa takmiyim diyorum ama insan nasıl takmaz,toplanıyor olsa saçım hergün toplar öyle çıkarım hiç ilgilenmem.toplanmıyoki,mecbur açık bırakıyorum ve çirkin görüntüsüyle karşılaşıyorum sürekli valla bıktım artık usandım mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

kıtty cım gozune baktıkca ıyıce uzamayacagını dusunuyorum
sen bakımını yap gerısınde cok dusunmemeye calıs ıstersen en guzelı oyle gıbı bence

sinemakiyi kaçıncı yapışın cnm öyle hemen etki etmiyor hiç bişe yapmadan duracağına yap bence çok uğraştırıcı birşeyi yok ztn..yerimseniben

ne güzel cnm işte canlanmış saçların bende uzama var ama canlanma yok uçları çok kuru kestirmek zorunda kalmam inş..senağlama

ne güzel cnm işte canlanmış saçların bende uzama var ama canlanma yok uçları çok kuru kestirmek zorunda kalmam inş..senağlama

canım benimde aynı uçları çok kuru ve kabarıyordu.
aktardan gliserin ve badem yağı aldım.
küçük bir fısfıslı şişeye kendi kapağıyla
1 kapak gliserin
2 kapak badem yağı
bir kaç damla gülsuyu ekledim
saçım yaşken bir kaç fıs
ellerimle hafif ovuyorum dağıtır gibi
inan çok işe yaradı.saçımın kabarması tamamen gitti
tavsiye ederim canımopuyorumnanaktan

canlar 3. yapışım daha.bilmiyorumkismile aslında erken biliyorum.ama hiç mi kıpırdanma olmaz yaaaaaaa alsanaalsanasmile

tepem atıyor bugun durduk yerde değişikliği gectım sactaki sekıl bıle almıyor üstelik yemek bile olmuyor! poğaca yaptım kendnı saldı, mılfoyden borek yapalım dedık onunda tarıhı gecmıs, yufkalı borek yaptık oda pısmedı ne o mısafır gelcek..annemn sınırı kalktı..herseymı ters gıder yahu:1ninca:

evet editttttttt :)
ay sonu tarih olrakta verebilirmisin canim, ben agustosta yapmistim bikac cesit yag karisimiyla ilk kez de cam tebenti kullanmistim. Ondanmi yoksa aydanmi bilmem 3-4 aydir asiri dökülmem vardi cok azaldi. O günden beri sampuanimada cam terebenti katiyorum ikisinden birinde keramet bilmiyorum yeni saclarimda cikiyor. Bende dönem dönem dökülme oldugunda yeni saclarda geliyor tabi ama eski yogunlugunu bulamiyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…