Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

bu sohbeti topikte yapalımda hareketlensn bari seminaycım..maden fayda gören olmuş..

hangisi geçer..ikisi birden mi ? şunu bi aç bakalım kitty hanım..

bir sonrakine artık canım..bakımı ihmal etme o zaman..

bu seferlik affetttim.. bi daha olmasın :))

peki ozaman sağol tatlım kimileride boyaya yağ katıyolarmış oda iyi bi yöntem olabeilir

evet bunu duymuştum ben yıllar önce..sanırım bir ara denedk de ama sonuçu hatırlamıyorum..o zaman saçlarım süper ötesi birşeydi :) dikkatimi çekmemiş demekki..

hangisi geçer..ikisi birden mi ? şunu bi aç bakalım kitty hanım..

canım dünden beri yazamadım site bakımdaymış diye..baby hem selülite hem varise gotu kola iyi geliyomuş..gingko bilobayı da duymuştum..ikisi de bacaktaki kan dolaşımını hızlandırıyomuşşşş

Aycangul ekim icin uygun kesim ¨tarihini verebilirmisin rica etsem ?
Bi arkadasima bahetmistim bu uygun günlerden, o da benden ekim icin uygun tarihi istedi.. uzun bir tatile cikacak bayramda 2-3 göremeyecegim icin gitmeden istedi benden tarihi.. cvp verirsen en kisa zamanda cok iyi olur canim..

Bide kizlar benim avatar takili kaldi degismiyor
avatar degis tikladigim zaman site bakimdadir yeni mesaj/konu acilmaz diyor..
sizde de böylemi..?

canım ekimin 17 si ile kasımın 13 ü uygun görünüyor..

ben bakım yaptm 6 sında 2 gun oldu yarım parmak uzama war..11 inde deneyecem bide bakalım nasıl olacak, buyuk bı fark gorursem 1 aylık resm koyacam soraaklinialirimsmile

ben bakım yaptm 6 sında 2 gun oldu yarım parmak uzama war..11 inde deneyecem bide bakalım nasıl olacak, buyuk bı fark gorursem 1 aylık resm koyacam soraaklinialirimsmile

ya bu ayki aslan burcunun farklı bir özelliğimi vardı neydi..keşke bende yapsaydım..annemin boyasıda acayip tuttu..herzamankinden çok çok koyu renk oldu yani..

ay bende bı degısıklık olmadı sankı
uzama felan olcemedım ben
sadece renk gecen haftakı renge gore sacıma guzel oturdu
gecen hafta mıllet cok cok aman aman begenmıyordu bu hafta cok begenenler oldu
bakalım zaten renk degıstırmeyı dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…