• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

aycan abla kahkul kestrcem 1 haftada uzuo deli oluorum 2 haftada 1 kuafrdeyım yaa kahkul için bi tarıh versende uzamasa yaa :((

sacımdakı boya cızgısıne bakıorum asağı ınıor yawas yawas bnde ole anlıorm ancak, sacım uzun ama henuz kuaforun makası ılk vurduğundakı eskı boyuna ulasamadı, 3 parmak daha lazım..:1ninca:

sacımdakı boya cızgısıne bakıorum asağı ınıor yawas yawas bnde ole anlıorm ancak, sacım uzun ama henuz kuaforun makası ılk vurduğundakı eskı boyuna ulasamadı, 3 parmak daha lazım..:1ninca:

canım sen hc bakım yağını mı uygulamıştın pazartesi günü..

aycan abla kahkul kestrcem 1 haftada uzuo deli oluorum 2 haftada 1 kuafrdeyım yaa kahkul için bi tarıh versende uzamasa yaa :((

bu ayın 22 sinde kestirebilirsin canım..bundan daha iyi tarihlerde olacaktır önümüzdeki haftalarda..bu tarih büyüyen faza rastlasada balık burcunda olduğu için diğer günlere göre farkedecektir.ama bu balık burcu küçülen aya rastlasaydı sevgili kittynin saçları gibi çok geç uzardı.tabi birde anladığım kadarıyla saçların çok çabuk uzuyor.allah verince veriyor işte :) bu tarihte kestirmen eskisine göre yavaşlatır,durdurmaz..mucize bekleme yani..olur mu alevcim..olur de tamam mı :)

bu ayın 22 sinde kestirebilirsin canım..bundan daha iyi tarihlerde olacaktır önümüzdeki haftalarda..bu tarih büyüyen faza rastlasada balık burcunda olduğu için diğer günlere göre farkedecektir.ama bu balık burcu küçülen aya rastlasaydı sevgili kittynin saçları gibi çok geç uzardı.tabi birde anladığım kadarıyla saçların çok çabuk uzuyor.allah verince veriyor işte :) bu tarihte kestirmen eskisine göre yavaşlatır,durdurmaz..mucize bekleme yani..olur mu alevcim..olur de tamam mı :)

Saol aycan ablaaa kestıreyım 22 sınde azcık yavaslasa bana yeter zaten 3 haftada bir kesim istesin bari

aycangulcum ben balık burcuyum ama anlamadım nası oluyor yanı balık burcunun buyuyen aya rastladıgı gunler hangısı bakımlar ozaman dha mı etkılı oluokafamçokkarıştı

merhaba arkadaşlar
uzun zamandır yazamıyorum,kafamı dağıtmak için girip ordan burdan bişiler okuyorum sadece,anneannemi kaybettik 5gün önce,sıkıntılıyız biraz.:sinifsinif:herkesin bayramını kutluyorum.hoşçakalın.

merhaba arkadaşlar
uzun zamandır yazamıyorum,kafamı dağıtmak için girip ordan burdan bişiler okuyorum sadece,anneannemi kaybettik 5gün önce,sıkıntılıyız biraz.:sinifsinif:herkesin bayramını kutluyorum.hoşçakalın.

canım allah rahmet eylesin,mekanını cennet etsin..çok üzüldüm..
gözüm seni arıyordu uzun zamandır..ne yazsam az şimdi..allah sabır versin tatlım..biz hep burdayız,yanındayız unutma olur mu..seninde bayramın mübarek olsun canım..

aycangulcum ben balık burcuyum ama anlamadım nası oluyor yanı balık burcunun buyuyen aya rastladıgı gunler hangısı bakımlar ozaman dha mı etkılı oluokafamçokkarıştı

canım sanada iyi bayramlar.sen takılma bunlara..sadece ilk sayfada verdiğim bakım günlerine uy yeter..bizim ne burcu olduğumuzun bir önemi yok..

herkese iyi bayramlar,2diklik1oklitcim başın saolsun tatlım mekanı cennet olsun..

eveeeeeeeeet uzun aradan sonra ilk defa bugün sinameki kürümü yaptım..bu saate kaldım çünkü malum bayram ziyaretleri..gece böyle uyycam sabah yıkarım artık.ilk defa bemiks kullanıyorum berbat kokuyo..bepanthene kullanıyodum hiç kokmuyodu.ama bu kadar arada koku farkı olması bence bemiksin daha iyi olduunu gösterir..bence tabii.her ne kadar eczacı arada hiç fark yok desede...bakalım görcezzzz..

herkese iyi bayramlar,2diklik1oklitcim başın saolsun tatlım mekanı cennet olsun..

eveeeeeeeeet uzun aradan sonra ilk defa bugün sinameki kürümü yaptım..bu saate kaldım çünkü malum bayram ziyaretleri..gece böyle uyycam sabah yıkarım artık.ilk defa bemiks kullanıyorum berbat kokuyo..bepanthene kullanıyodum hiç kokmuyodu.ama bu kadar arada koku farkı olması bence bemiksin daha iyi olduunu gösterir..bence tabii.her ne kadar eczacı arada hiç fark yok desede...bakalım görcezzzz..

nasıl fark yokmuş ya.bepanthene vitamin değil ki zaten.bemx direkt b vitaminlerini içeriyor..

iyi bayramlar bayram sekerlerim.. opuyorumnanaktan
bugun saclarimi kestirdim. uclarda baya boyali kisim vardi onlardan kurtulmak icin hepten boyali kisimlari kes dedim kuaförüme.. cünkü o boyalu uclar baya yipranmisti artik. Allah var dedigimden fazlasinida kesmedi ama baya kisaldi kizlar yaa mafoldumben
omuzlarimdan baya assada olan saclarim suan omuzlarimda..
ne yapcam bilmiyorum, erkek arkadasimda uzun saci cok seviyor benneyaptımki
bana ne derseniz diyin ama distan maskeler demeyin uzatmak icin. zamaninda o kadar cok yaptim ki zerre kadar yapacak istegim yok maskeleri.. benneyaptımki

2diklik1oklit
basin sagolsun tatlim. Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun, Allah'im sizlerede sabir versin..

Back
X