şeffaf odaya aday olmuşum:kedi:
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...oda-quot-2hafta-konugunu-secelim-anket-3.html
canım bu göğüs konusunda güzel bir topik buldum ama sorun çıkmış galiba duraksamış biraz..başlık diğer sayfalara gerilemiş..bence bi bak ve canlı tutmaya çalışın..hatta bi ara bende girip bi mesaj atayım :))
http://www.kadinlarkulubu.com/dogal-gogus-buyutme-yontemleri/383609-holybra-gogus-buyutucu.html
nerden biliyon :dilcikar:
ben iki tane yumurta sarısını süte karıştırıp içiyorum amaaa
sakın haaaalmaz: naaptın seennnnn :1no2: olmazzzzzzz alsanaalsanasmile biotin çiğ yumurta akı yaz bakalım nette noluyo yasakkelime
evet bu konu benide çok düşündürüyor..ama tahlil yaptırana kadar düşük dozda başlamak istiyorum yinede
doğum kontrol hapını bırakınca adet sancıları ve diğer sorunlar geri geliyor..kullanmanın hiç bir anlamı yok bence..ve sakın kullanmayın..bendeki tek kalıcı etkisi selülitlerim oldu..1.70 boyunda ve 50-55 kilo aralığındayım sürekli.ama bir sürü selülitim var.ayrıca varislerimde arttı bu dönemde..
ayrıca ettiğin duaları biriktirsem servet eder galiba :) çok mutlu oluyorum.belki ayağa kaldırır bunlar beni:) ama benim gözüm doymaz..ben daha çok duanı alıcam senin:)) burda hayıtı toplama imkanı bulursam (en doğru günde toplayarak) mutlaka sana da göndericem..aklımda ama gidemedim bir türlü.. :1hug:
aynen canim yaa..
rüyalarima giriyor artik, aynaya bakiyorum saclarim popoma kadar uzamis nasil seviniyorum nasil savuruyorum bi görsen kaydirigubbakcemile3
bi gözümü aciyorum rüya..benneyaptımki
ins senin dedigin gibi bir gecenin birinde aldigimiz vitaminler patlarda saclarimiz bir gecede uzar...:Saruboceq:
malesef çoğu doktor hatta faydalı olduğunu kistlerden koruduğunu fln söyleyip bütün kadınlara içiriyor..ben yasmin kullandım 3 ay boyunca mide bulantısından öldüm.demekki nasıl bir hormon yüklüyor vücuda..zaten %100 kimyasal bir madde alıyorsun dışardan nasıl bir faydası olabilirki!çok çok az doktor zararını kabul ediyor..şuanda okuduğum kitapta (ben de iiki bi kitap okuyorum haaa kaydirigubbakcemile3) doum kontrol hapının zararlarından bahsediyorki hem nasıl akla zararlmaz: vücuttaki tüm vitaminleri yok ediyor,kan dolaşımını bozuyor,kan pıhtılaşmasını hızlandırıyor,dolayısıyla selülitlerimiz..daha neler neler..neyseki erken uyandım bıraktım..şimdi hayıt benim mucizem..nasıl dua etmeyeyim,etmemek nankörlük olur..yetinme sen yetinme sempatiksalakcinni sana her zaman ihtiyacım var,saç baş için deil senin gibi insana senin gibi arkadaşa herkesin ihtiyacı var ne mutlu bizeki seni tanıma şansını elde ettik olumunekankayizsmile
malesef çoğu doktor hatta faydalı olduğunu kistlerden koruduğunu fln söyleyip bütün kadınlara içiriyor..ben yasmin kullandım 3 ay boyunca mide bulantısından öldüm.demekki nasıl bir hormon yüklüyor vücuda..zaten %100 kimyasal bir madde alıyorsun dışardan nasıl bir faydası olabilirki!çok çok az doktor zararını kabul ediyor..şuanda okuduğum kitapta (ben de iiki bi kitap okuyorum haaa kaydirigubbakcemile3) doum kontrol hapının zararlarından bahsediyorki hem nasıl akla zararlmaz: vücuttaki tüm vitaminleri yok ediyor,kan dolaşımını bozuyor,kan pıhtılaşmasını hızlandırıyor,dolayısıyla selülitlerimiz..daha neler neler..neyseki erken uyandım bıraktım..şimdi hayıt benim mucizem..nasıl dua etmeyeyim,etmemek nankörlük olur..yetinme sen yetinme sempatiksalakcinni sana her zaman ihtiyacım var,saç baş için deil senin gibi insana senin gibi arkadaşa herkesin ihtiyacı var ne mutlu bizeki seni tanıma şansını elde ettik olumunekankayizsmile
canım bu göğüs konusunda güzel bir topik buldum ama sorun çıkmış galiba duraksamış biraz..başlık diğer sayfalara gerilemiş..bence bi bak ve canlı tutmaya çalışın..hatta bi ara bende girip bi mesaj atayım :))
http://www.kadinlarkulubu.com/dogal-gogus-buyutme-yontemleri/383609-holybra-gogus-buyutucu.html
kız neler yazmışsın öylee :kedi:
benim varislerin suçlusuda oymuş demekklava:
yazdıkların çok doğru bende 8 ay yasmin kullandım her ay 1 kilo aldım çok zayıftım normale döndüm ama pco bende de var hayıt falan deyince merak ettim nasıl bişeymiş bu farklı bir konuya geldim ama idare edinlmaz::kedi:
eet konu çok dağıldı aycangül kızacak eyvahedigeldismile hayıt ilk kez kullanıyorum memnunum ben kapsülünü kullanıyorum ama çayını içenlerde var..hayıt dong quai otuyla içince daha etkili olurmuş benim içtiğim tablette dong quai de katmışlar.özellikle bebeği olmayanlar için iyymiş:CüvCüv: memnunlarmış ben burdada okumuştum başka topikte..bu kadar sölüyom valla aycan kescek beniiiiiiii eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
nee?? göğüs buyutucumu?? :1ninca:
yazdıkların çok doğru bende 8 ay yasmin kullandım her ay 1 kilo aldım çok zayıftım normale döndüm ama pco bende de var hayıt falan deyince merak ettim nasıl bişeymiş bu farklı bir konuya geldim ama idare edinlmaz::kedi:
Hepinizin kandili mübarek olsun , Allah kalbinize, yüreğinize, niyetinize göre versin inşAllah opuyorumnanaktan
nee?? göğüs buyutucumu?? :1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?