• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

dikkat et, duzgun kessin barı, yanls kestı benmkını, ist a dondumde sen hındı mı kestın be adam hala duzelmedı dıe çemkircem..çok kızgınm hala:kızgın:

7 ay oldu ohaoldumsmile azck bı duzelme war, onuda senın verdin günlere bakarak bakım yaptm öyle elde ettım. ıyıkı gordm yazını dıom hala hihoyyyt yada uzuor ben anlamıom en kısa noktayla en uzun nokta arasındakı mukemmel fark 21 cm. 2 yıl bekle ısın yoksa, kat kestirmeyin gercekten..:1ninca:

7 ay oldu ohaoldumsmile azck bı duzelme war, onuda senın verdin günlere bakarak bakım yaptm öyle elde ettım. ıyıkı gordm yazını dıom hala hihoyyyt yada uzuor ben anlamıom en kısa noktayla en uzun nokta arasındakı mukemmel fark 21 cm. 2 yıl bekle ısın yoksa, kat kestirmeyin gercekten..:1ninca:

kattan bende memnun değilim aslında.uzadıkça çeviricem..

ben saçımı bu akşam boyadım nettim iyimi ettim ben şimdi fisfisfis
7 eylüldede kestirir bida boyarım zemuszemus tamamdır

süpersin aycangül olumunekankayizsmile eylülde boş durmak yok bissürü tarih :hulya:

şifa olsun tatlım :)

ben saçımı bu akşam boyadım nettim iyimi ettim ben şimdi fisfisfis
7 eylüldede kestirir bida boyarım zemuszemus tamamdır

bu akşam boya için uygun günlerden biri değildi ama olsun,bir sonrakine imkanın olursa uygun günleri tercih edersin :)

bu arada sayende boya tarihlerini vermediğimi farkettim..hemen ilave edeyim :)

boya mı bayramdan önce yapmayı düşünüyorum mutlaka canım : ) boyam siyah renk.

hangi gün en uygunudur ?

peki bugünlerde boya yapmanın artısı nedir ?

yani saça daha mı az zarar veriyor ne gibi güzel etkileri var açıklar mısın mümkünse ?

yani bırakın da yapsın o kadarcık yanlış =)

yaanii Şeniz

konunun uzmanı bile beslenme tablosunda karbonhidrat yerine karbondioksit alın demiş yanlışlıkla :)
alalımmı yani şimdi karbondioksiti :)) accık anlayın sizde dimi :) 23 eylülden sonraki 7 ekim olabilir ancak..:1closedeyes:

peki bugünlerde boya yapmanın artısı nedir ?

yani saça daha mı az zarar veriyor ne gibi güzel etkileri var açıklar mısın mümkünse ?

bi kere alabileceğin en iyi rengi alıyorsun.ikincisi boyanın rengi çabuk açılmıyor.beyazlar mükemmel kapanıyor.bu benim evde çok net olarak gözlemlediklerim.
ama daha mı az zarar verir bilemiyorum..

Back
X