Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

aaa nasıl bi etki gördün peki : ) merak ettim inşallah bende görürüm ya

diğer topikte de buradada paylaştım aslında ama görmemişsin demek ki.
3 ağustosta aldım canım kaşımı be bıyığımı.yine aynı döneme rastlıyor.hala çıkmadı.parmağımla kontrol ediyorum sürekli elimle bile hissetmiyorum düşün.her hafta çıkanları toplardım daha önceleri.sadece tek tarafımda bir kaç tane çıktı.onlarıda dolunayda aldım.sol tarafım tersime geliyor,hep aynı yerden kırıyorum.onlar dışında hiç yok..önceki aydada böyle olmuştu.1.5 ayda sadece bir kez üstünden geçmiştim.tamamı çıktığında da çok incelmiş ve zayıflamıştı kökleri.ilk defa gözlerimden yaş gelmeden almıştım.kaşlarımda eskiye göre geç çıktı.
bacakta ve özel bölgede de bunları görmek için sabırsızlanıyorum resmen..
inşallah senin de öyle olur..

ahh ahh inşallah eyvahedigeldismile senin adına çok sevindim boshayallersmile

aslında geçmişte okumuş olsamda tekrar tekrar muhabbetini yapmak , ya da tekrar tekrar memnun olan kişiler tarafından yorumları dinlemek güzel oluyor , heves veriyor insana yerimseniben

kız bile bile zevk olsun diye mi anlattırıyosun yani habire :mymeka: :)

Rica ederim canim..
Tabi sende ters birsey yapmamis olabilir ama bünyeden bünyeye degisir. sanirim sen ince yapili yani kilo sorunu olmayan birisin.. (saclarin icin koydugun bir fotodan yola cikarak tahmin yürüttüm..) e aileden de kolesterol hastasi olan yok dedigine göre demekki bunlar senin isini daha kolayklastirdi..
mesela sen o kadar yumurta tüketiyorsun diye, kilolu bayanlar yada kolesterolü olan ya da annesinde babasinda kolesterol olan senin kadar tüketse belki cok ciddi sorunlar cikacak ortaya..
Yinede herkez kendisi bilir, ben sadece bildigimi paylastim..
ben yemem hergun.

Canim yumurtadan olma ihtimali cok yüksek.. zaten doktorunada sorsan anlatir sana ayni seyleri..
yumurta cok vitaminli bir besin ama kolesterol yapiyor iste..
Annem kolesterol hastasi ve doktor haftada 1 yumurtadan fazla yemesine izin vermiyor..
Goole yumurta kolesterol yapar mi yaz bi bak istersne ne kadar cok linkler cikiyo :)

iyi ki paylaştın..tedbirli olunur en azından.
evet ben 1.70 boyunda ve normalde 55-56 kiloyum.şu ara 5 kilo verdim ama bu aralıktayım yani..yağı da bitkisel yada hayvansal olsun sevmiyorum ve tüketmiyorum çok fazla.yemeklerde de çok dikkatli kullanırızve kesinlikle hayvansal yağ kullanmayız.ağır gelir bize yağlı yemekler zaten.
ailede bir tek babam iştahlıdır :)) iştahsızlığında bazı faydaları varmış demek ki :))

Aycangül birsey geldi aklima..
Peki bu kadar yumurta tüketiyormussun, saclarinda uzama hizlandimi ??

selamlar aycan msj atmışdım sana dun..şey sorucam saçlarım yaklaşık 2 aydır krem kabul etmıyor yanı emmıyor..7 ay falan boyatmamışdım onda bıle neler kullandım emmedı saçım..banyoda tabı kuruyken emıyor işe yarıyorda banyoda saç maskesı krem falan nedense eskısı gbı yumuşatmyor 1 hafta once sacımı açtrdım sımdı hıc yumusatmadı..oysa kuaf malzemesı satan yerden profosyonel bır maske aldım sence hatayı nerde yapıyorum

Bana sormamissiniz ama kendi deneyimlerimi paylasmak istedim..
Bende saclarimi actirmistim 2 yil önce, saclarim zamanla o kadar kurudu ve cok cirkin hale geldi. misir¨püskülü gibi olmustu.. ne yaptiysam toparlanmadi.
Saca en zararli olan seyi yapmissin.. sacin bas düsmani acici, perma, boya..
Ben neler yaptim neler ama eski haline getiremedim kazitmistim en sonunda.. ins sen düzeltebilirsin.

Son düzenleme:

canım dogru soyluyorsun ama msjımdada yazdgm uzere budurum sacım boyasızken oluştu..boyadım yıne aynı..benım ter bezlerım calısmıyor hıc yaglanma olmaz..ama hanı astrolojık açıdan bır yorum ıstıyorum bunlamı ılgılı dye merak ettım

Hmm anladim canim. o kismi kacirmisim ben, boyadan önce olmus belki sac yapindandir mutlaka bir caresi vardir.
insallah en kisa zamanda saclarin kendini toparlar..

Aycangül birsey geldi aklima..
Peki bu kadar yumurta tüketiyormussun, saclarinda uzama hizlandimi ??

hayır tatlım eskisi gibi uzamaya devam ediyor..ben sinameki kürüde yapıyorum ama sonuç alamadım.eksiklik var mutlaka ama nerde bilemiyorum şimdilik..
ama dün kontrole gittiğimde hemşire arkadaşım cildin çok düzelmiş dedi.en son bir ay önce görüşmüştük.bu arada çinko falan kullandım ve yumurta yiyiyorum yaklaşık iki haftadır.haa birde yağ günlerinde yüzüme portakal yağı yada adaçayı yağı sürüyorum.hangisinden olduğunu anlayamıyorum yani.belki de hepsinden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…