• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

en kısa zamanda güncelleyeceğim kontescim.yeri gelmişken söyliyeyim.ara veriyorsunuz ya belli sayıda uyguladıktan sonra.şimdi küçülen ay fazına girdik.dolunaydan sonraki iki hafta yani.uzamada büyüyen ay kadar etkisi olmayacağı için bu dönem ara vermek için uygun bence.büyüyen ayda ara vermek daha mantıksız yani..

diğer konu benim epey canımı sıktı aslına bakarsan.sizin gördüğünüz buz dağının görünen kısmı.günlerdir özel mesaj trafiği devam ediyordu..şu iki topiğide kapatmayı düşündüm inan.herkes faydalansın istediğim için yazıyorum bunları..dünya kadar video izleyip,kitap okuyup,sizlerin yüzlerce sayfalık mesajlarınızı tek tek okuyup değerlendirmem gerekiyor sırf burda yanlış bilgi vermeyeyim diye.çünkü saç ve tüy konusunda açık ve ayrıntılı biçimde hazır bilgi yok.sonra böyle birşey yaşıyorum..birsürü olumsuz mesaj var ama bu üyeninki çok strese soktu beni.benden daha iki ay önce tümör alınmışken değermi diye düşünmedim desem yalan olur.arkadaşların desteği olmasa hakikaten bırakacaktım yazmayı.
ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum.gönül istiyor ki herkeste süper sonuçlar ortaya çıksın.ama malesef bu mümkün olmuyor.bu benim elimde olsa kendi saçımı uzatırdım sizler gibi haftada bir cm.

seninde mesajın benim için çok güzel bir destek.ne kadar teşekkür etsem az..öpüyorum seni kontescim.
söylenecek çok şey var ama neyse..

kıyamam bebeğim yaa bu net alemi böyle bir şey
inananlar destekleyenler olduğu gibi karalayanlar da çıkıyor :olmaz:
boşver,biz en azından daha bakımlı olmak saç uzatmak için çaba harcıyoruz
okuyoruz,araştırıyoruz
onu bunu karalamıyoruz,saygısızlık etmiyoruz a.s
konuşup rahatlamak istersen özelden yazabilirsin canımboshayallersmile

Son düzenleme:
demir eksikliğine konusundada çok yakın arkaşım aynı sorunu yaşıyodu 2 tane farklı ilaç kallndı demir ve kansızlkı için ve 1 yılda saçları omuzlarındaydı poposuna kadar uzadı kndisne sordum uzatmak için hiç bişey yapmadım dedi 1 yıldada bu kadar uzaması zor ilaçların etkisi oldu diye düşündüm bn . eğer saçlarızı çok yavaş uzuyorsa kan değerinize baktırın

ben daha yni baktırdım çok şükür kan değerlerimde hiçbir sorun yok.ama saçlarım uzamıyo.kafamçokkarıştı

Ahh ben mi her topiğe olumsuz şeyler yazıyorum? Dikkat çekmeye çalışmak ha? Açıkcası, komiksin. Düşüncelerini "dürüstçe" söylemek mi dikkat çekmeye çalışmak? Düşünce yapına bayıldım...
açıkçası yaptıklarndan bnm düşünce yapım tarzında bişeyler çkıyo turplu su topiğine bakıorum aa aynı nick ve yumurta sürmek iğrenç tarzı bişi hepimz düşnelerimizi dürüstçe söylüoruz ztn senn dürüstlk anlayışnda baya bi farklı

Canim yumurta hergün yenmez, kolesterol yapar ölüme kadar yol acar Allah korusun.. bu ordan burdan okudugum birsey degil, tv de doktordan dinlemistim..
Vitamin haplarina gelinde. Vitamin hapina gerek kalmiyormus, yumurta ve bira mayasi aldiktan sonra demissin.. Sonucta bira mayasida sac icin vitamin hapi halinde satiliyor..
Ve benim kullandigim silika da zaten var bira mayasi. Ama ayumurtayi asla slk tüketmem saclarimi hizli uzatacak diye. haftada 1-2 yumurta yenmeliymis!
Sonucta saglik daha önemli, sac uzaticam diye kolesterol hastasi olup damarlarim tikandiktan sonra napiyim ben o uzun saci..

haaah! şimdi !! sıkı durun kolestrolum 230 kotu huylu kolestrolumde yuksek 153 mu ne, ustelık bayada zayıfım 3 ay oncekı kan değerim bu, bende azalttm yumurtayı..diğer herşey normal vitaminler, demir oranı vs. hergun yıyodum bı ara..smdı haftada 3 e ındrdımbilmiyorumkismile sanırım yediğim selere daha cok dıkkat etmelyım

Aycangul ole abuksabuk mesaj atan varsa ban la gitsin, mutlaka wardır kontrol panelınde onla ılgılı bı ayar..yokmus gbı dawran hıc skma canını:umursamaz: biz burda senın dedıklerını yaptk sonuclarınıda aldık, neyin ne olduğunu gayet iyi bilioruz.boshayallersmile

Canim yumurta hergün yenmez, kolesterol yapar ölüme kadar yol acar Allah korusun.. bu ordan burdan okudugum birsey degil, tv de doktordan dinlemistim..
Vitamin haplarina gelinde. Vitamin hapina gerek kalmiyormus, yumurta ve bira mayasi aldiktan sonra demissin.. Sonucta bira mayasida sac icin vitamin hapi halinde satiliyor..
Ve benim kullandigim silika da zaten var bira mayasi. Ama ayumurtayi asla slk tüketmem saclarimi hizli uzatacak diye. haftada 1-2 yumurta yenmeliymis!
Sonucta saglik daha önemli, sac uzaticam diye kolesterol hastasi olup damarlarim tikandiktan sonra napiyim ben o uzun saci..

kız ben bir süredir günde 4-5 tane yumurta yiyiyorum.hwemde bıldırcın yumurtası.kaç tane tavuk yumurtası eder biliyormusun akannehir
ama yağlı şeyler tüketmiyorum.hatta bir ara kan tahlili yapılmıştı.yağ oranı çok düşük çıkmıştı.doktor bu kadarı da iyi değil demişti.kolesterol hakkında pek bilgim yok,çünkü ailede böyle bir dorun yok ama yağlı besinler tüketmekten olduğunu biliyorum.özellikle hayvansal yağlardan kaynaklandığını.belki burdan kurtarırım işi.
yumurtaya başlamamdaki asıl sebep de saç değildi aslında.buralarda hastalara ve ameliyat olanlara bıldırcın yumurtası yedirirler,çabuk iyileşsin diye.bu bütün anadoluda yaygın bir şey sanırım.bana da ameliyattan sonra komşumuz getirmeye başladı sağolsun.balkonunda besliyor ve hergün kafesten alıp taze taze getiriyor.bende tüketiyorum.hatta korktum önceleri alerji falan yapar diye.ama teyzenin eşi bir kerede 25 tane yiyiyormuş :))) ona birşey olmadıysa bana bu kadarla hiç olmaz diye düşündüm.
hakikatende parmağımda iyileşme oldu.sanırım içerdiği vitaminler bu konuda çok işe yarıyor.ziyaretime gelen biri de demişti.oğlu ameliyat olmuş ve iyileşememiş uzun süre.sonra başka bir doktora gitmişler ve kan tahlili yapılmış.sonucu alınca bir vitamin hapı vermiş.bu vitamin eksikliğinde ameliyat yeri ve yaralar iyileşmez demiş.ilacın ismini hatırlayamamıştı ama ben b vitamini kompleksidir diye düşünüyorum..
hayırlısı artık..ekimde kan tahlili yaptırıcam.sonuca göre hareket ederim.bilgi için çok teşekkür ederim ayrıca..çok düşüncelisin tatlım opuyorumnanaktan

Kıskanıp çekemeyen çok ne yyani her mantııksız gelen şeye yorum mu yapmş bu insanlarda dürüst olmaktran bahsediolar eleştirirken sen yararlı bişi yapıosun buna kndinde inanıosan bence problem yok seni umursayanlar çamur atmaya çalışanlardan dha çok bunuda unutma normlade düznli yapmaya gayrt ederdm bu başlğı keşfettiğimden beri önmli tarhlerde yapıorum bu kdr insanız burda mantksız gelen nkta olursa bi google ı açıp araştrmayı deneyeblir yorm yapmadan ki bn bunu çok yapıorum bnca insanda saçmalıo ollmaz sen cnnını hiç skma

demir eksikliğine konusundada çok yakın arkaşım aynı sorunu yaşıyodu 2 tane farklı ilaç kallndı demir ve kansızlkı için ve 1 yılda saçları omuzlarındaydı poposuna kadar uzadı kndisne sordum uzatmak için hiç bişey yapmadım dedi 1 yıldada bu kadar uzaması zor ilaçların etkisi oldu diye düşündüm bn . eğer saçlarızı çok yavaş uzuyorsa kan değerinize baktırın

bende çok şey içtim kansızlık için..çeşit çeşit pekmezler,kuru üzümler,haplar,şurup gibi küçük şişelerde ilaçlar...ama pek işe yaramadı..anne sütü almadığımdan mıdır nedir hep kansızlık sorunum oldu.
arkadaşının kullandığı ilaçları merak ettim doğrusu..içeriği farklıdır mutlaka..
doktorlar hemen piyasada tanınmış birkaç ilacı yazıp gönderiyor. kişinin ihtiyacına ve eksikliklerine göre içeriğine bakıp ilaç veren yok malesef..

ben seni kızdırırmıyım hiç ! sırnaşık şey dadlum benüm opuyorumnanaktan valla ben bu şişeler bitsin hele :roflol: sonrasına daha ekonomik bişeler yapıcam aycan sen araştırmalara devam et bebişim :Saruboceq: bu arada saç için tıp okicaz demişsin ya :roflol::roflol: süper valla aynen ne kadar önemliymiş bizler için.ama olsun sonuca varıcaz kesin hihoyyyt keşke aynı şehirde olsaydık bir yerde toplanır hem sohbet eder hem bilgilerimizi paylaşırdık ama uzağız çoookkk mirmirmirmir

hakikaten insan burada konuşmaya başladıktan sonra lise arkadaşları gibi hissediyor.gerçek hayattada sohbet etmek geçiyor gönülden..
bencede kullandıkların bitince yeni şeyler alma artık.çok rahatsız olursan araştırıp kompleks bir vitamin al.iç günde bir tane..ama bunun yerine doğal gıdaların içeriklerini araştırıp beslenmeni de yeniden düzenleyebilirsin..
yine yakın zamanda okumuştum bir yerde.vitaminleri kullanıp hemen sonuç beklemekte doğru değilmiş.2-3 ay sonra gösterebiliyormuş etkilerini.bazı vitaminler hariç tabi. c vitamini günlük alınması gereken vitaminlerden biriymiş mesela.fazlası idrarla atılırmış gün içinde.faydasıda eksikliğide hemen hissedilirmiş bu yüzden..

kıyamam bebeğim yaa bu net alemi böyle bir şey
inananlar destekleyenler olduğu gibi karalayanlar da çıkıyor :olmaz:
boşver,biz en azından daha bakımlı olmak saç uzatmak için çaba harcıyoruz
okuyoruz,araştırıyoruz
onu bunu karalamıyoruz,saygısızlık etmiyoruz a.s
konuşup rahatlamak istersen özelden yazabilirsin canımboshayallersmile

kontescim seni seviyorum opuyorumnanaktan

ben daha yni baktırdım çok şükür kan değerlerimde hiçbir sorun yok.ama saçlarım uzamıyo.kafamçokkarıştı

ne dedin sen :mymeka:
yıllardır bu cümleyi ne zaman kullansam sevda demirelle hande ataizi gelir aklıma :roflol:
hayatım boyunca da böyle devam edecek galiba :)

Aycangul ole abuksabuk mesaj atan varsa ban la gitsin, mutlaka wardır kontrol panelınde onla ılgılı bı ayar..yokmus gbı dawran hıc skma canını:umursamaz: biz burda senın dedıklerını yaptk sonuclarınıda aldık, neyin ne olduğunu gayet iyi bilioruz.boshayallersmile

daha iyi sonuçlar da alın inşallah opuyorumnanaktan

Kıskanıp çekemeyen çok ne yyani her mantııksız gelen şeye yorum mu yapmş bu insanlarda dürüst olmaktran bahsediolar eleştirirken sen yararlı bişi yapıosun buna kndinde inanıosan bence problem yok seni umursayanlar çamur atmaya çalışanlardan dha çok bunuda unutma normlade düznli yapmaya gayrt ederdm bu başlğı keşfettiğimden beri önmli tarhlerde yapıorum bu kdr insanız burda mantksız gelen nkta olursa bi google ı açıp araştrmayı deneyeblir yorm yapmadan ki bn bunu çok yapıorum bnca insanda saçmalıo ollmaz sen cnnını hiç skma

karşı fikirler de olacaktır tabi.okuyorsunuz..saçma deyip çıkanlar..güleceğim yoktu diyenler falan filan.desinler önemli değil..
ha ben bunu da yapmam mesela.bir konuya girer okurum..saçmaysa çıkar giderim..erdemli insanın da tepkisi bu olmalı diye düşünüyorum..
bu arkadaş da böyle birşey yapmadı aslında ama beni sinirlendirmeyi başardı..zaten cevabımda yazmıştım nelere kızdığımı.
bulduğu şeyi değilde nasıl işlediğini de gönderdi sağolsun özelden.tamamen kimyasal ve teknik sözcükler.şimdi yazamıyorum gizli tutuyormuş sagısızlık olmasın.prospektüs okurken nasıl bilmediğimiz madde isimleri ve terimler varsa bu da öyle..anlamışsınızdır zaten..(amatör bir arkadaşmış yanlış anlaşılmasın..kimyager falan değil.bizim gibi merakla başlamış.)
her neyse özelden tatlıya bağlamaya çalışırken iki taraflı, hala aralara laf sıkıştırıyor.ben göndermene gerek yok anlamam zaten demiştim.türkçe yazıyormuş ben nasıl anlamıyormuşum bir eğitimci olarak.buraya yani sizlere sinirlendiğimi nasıl yazarmışım eğitimci olarak vs vs.yakıştıramıyormuş bir eğitimciye falan.daha bir sürü imalı laflar.bir de üste alınganlıkla suçlandım :) vs vs.. herkesle sağlıklı tartışılmıyor anlayacağın.bende de teller koptu sonunda..bu da yaşanacakmış ne diyelim..

Back
X