en kısa zamanda güncelleyeceğim kontescim.yeri gelmişken söyliyeyim.ara veriyorsunuz ya belli sayıda uyguladıktan sonra.şimdi küçülen ay fazına girdik.dolunaydan sonraki iki hafta yani.uzamada büyüyen ay kadar etkisi olmayacağı için bu dönem ara vermek için uygun bence.büyüyen ayda ara vermek daha mantıksız yani..
diğer konu benim epey canımı sıktı aslına bakarsan.sizin gördüğünüz buz dağının görünen kısmı.günlerdir özel mesaj trafiği devam ediyordu..şu iki topiğide kapatmayı düşündüm inan.herkes faydalansın istediğim için yazıyorum bunları..dünya kadar video izleyip,kitap okuyup,sizlerin yüzlerce sayfalık mesajlarınızı tek tek okuyup değerlendirmem gerekiyor sırf burda yanlış bilgi vermeyeyim diye.çünkü saç ve tüy konusunda açık ve ayrıntılı biçimde hazır bilgi yok.sonra böyle birşey yaşıyorum..birsürü olumsuz mesaj var ama bu üyeninki çok strese soktu beni.benden daha iki ay önce tümör alınmışken değermi diye düşünmedim desem yalan olur.arkadaşların desteği olmasa hakikaten bırakacaktım yazmayı.
ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum.gönül istiyor ki herkeste süper sonuçlar ortaya çıksın.ama malesef bu mümkün olmuyor.bu benim elimde olsa kendi saçımı uzatırdım sizler gibi haftada bir cm.
seninde mesajın benim için çok güzel bir destek.ne kadar teşekkür etsem az..öpüyorum seni kontescim.
söylenecek çok şey var ama neyse..
kıyamam bebeğim yaa bu net alemi böyle bir şey
inananlar destekleyenler olduğu gibi karalayanlar da çıkıyor

boşver,biz en azından daha bakımlı olmak saç uzatmak için çaba harcıyoruz
okuyoruz,araştırıyoruz
onu bunu karalamıyoruz,saygısızlık etmiyoruz a.s
konuşup rahatlamak istersen özelden yazabilirsin canımboshayallersmile
Son düzenleme: