Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

hiçbir fikrim yok canım..boyasızken diyorsun çünkü.keşke yardım edebilsem.
mesajını cevaplamıştım ama bazen sorun oluyor,aldın mı bilmiyorum..konularına da bir türlü bakamadım.çok da merak ettim aslında ama nette başka şeylerle uğraştım hep.arada buraya bakabildim sadece..
ama keşke bu durumdayşen saçını açtırmasaydın.zaten bir terslik var gibi görünüyor çünkü.

yengeç burcu ne yapması gerekiyor

canım arkadaşımızın da dediği gibi kişiye özel değil.ilk sayfadaki ilk mesajıma yapılması gerekenleri güncelleyerek yazıyorum.oradan takip edebilirsin.topiğin tamamını okursan vakit bulduğunda daha fazla fikir edinebilirsin.hatta ayın etkileriyle ilgili bir başlığım daha var benim:
http://www.kadinlarkulubu.com/isten...sorunumuza-pencereden-bakmayi-oneriyorum.html
bunuda bir incele.çünkü sohbet sırasında açıklayıcı bilgiler veriyorum genelde..
kafanda şekillensin konu.sonra sormak istediklerini buradan gücüm yettiğince ve memnuniyetle cevaplarım. a.s.

ne dedin sen :mymeka:
yıllardır bu cümleyi ne zaman kullansam sevda demirelle hande ataizi gelir aklıma :roflol:
hayatım boyunca da böyle devam edecek galiba :)

yani uzamıyo derken,uzuyo tamam ama herhangi birininki kadar uzuyo belki daha bile az.bu kadar vitamin desteğine bu kadar bakıma ve doğru tarihte kesime rağmen..ha şöyle bakarsan,eskiden hiç mi hiç uzamıyodu kötükedihüso şimdiki durum daha iyi..ama yan masamda oturan arkadaşım hiç vitamin almıyo normal herkes ne yerse onu yiyo.bırak sinameki fln,normal saç kremi bile kullanmaz ben gliserinmiş yok sinamekiymiş yok aymış şuymuş buymuş bahsedince tuhaf tuhaf bakıyo benneyaptımki ama saçları bir hızlı uzuyoki anlatamam onu demek istedim yani aycangül şekerim kzma banaaaa lülülülülülü

kitty_n
Canim mayali süt icmeyi dene bide istersen.. hem masrafli degil hemde kullananlar cok memnun. Bende cok fazla etki etmedi gerci ama olsun cildim daha güzellesti saclarim daha parlak dolgun.. belki birazda fazladan uzamistir, ama buda bir destek mucize beklememek lazim.

evet şekerim ama burda okumuştum çoğu kişinin midesine doknmuş fln.. kafamçokkarıştı

arkadaşım tam olarak noldunu anlatabılıcenmı? hanı tamamen boyattn ondan soramı oldu bu hadıse yoksa boyamadan ewwel mı wardı? y

eylül ayının saç kestirme tarihi ne zaman oldu aycangül belli oldu mu?? saçlarım kırık değil ama sertleştiler ya...kestireyim bari...2 aydan fazla oluyo kestirmeyeli...

evet şekerim ama burda okumuştum çoğu kişinin midesine doknmuş fln.. kafamçokkarıştı

Canim belki o, zaten midesinde sorun olanlarda ya da midesi cok hassas olanlarda olmus olabilir.
Ben 3 aydan fazla devam ediyorum bir gün bile aksatmadan ve midemde en ufak bir sorunumda yok.

sinameki yapıyorum ben,bazen bal-zeytinyağı,bazen lush ın jasmin and henna fluz diye saç maskesini aklinialirimsmile bazen de ısırgan.uzama çokk az sempatiksalakcinni bunun yanında uygun tarihte kesim yaptırdım ve içten fazzzzlaca ohaoldumsmiledestek alıyorum fitamin gibi :) ama başka tavsiyelerin varsa seve seve uygularım..saçım için yapmadığım iş kalmadı sırnaşık şey

ama saçlarımda uzama olmadı diyosun fisfisfis

Evet mayali sütle uzamanin hizlandigini görmedim ama "saclari uzamayanlar buraya" topigine girenler pek bi memnun..
bu tarifi veren bayan 1-2 ayda omuzundaki saclari beline kadar uzadigini söylüyor mayali sütle..
bilmiyorum kisiden kisiye mi degisiyor insanlar mi abartiyor akannehir
ama denemekten birsey kaybetmezsin..

kızlar siz ne bakımı yapıyorsunuz saçlarınıza?
ben çoğunuzu görmüyorum da benim topikte :roflol:

Canim ben zamaninda o kadar distan bakim yaptim ki artik o kadar bikmisim hic ugrasasim gelmiyor. gözümde büyüyor maske hazirlamak, saca onu sürmek, streclemek, 2 saat beklemek, sactan onu arindirmak.. ohoooo akannehir
sac icin vitamin haplari kullaniyorum ben.zahmetsiz, yemeklerden sonra al isine bak.. :)) . ay'da bir karis uzatmiyor ama normalindn daha hizli uzatiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…