Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

onarıcı etkisi var..ben zeytinyağına katmıştım.birazda menekşe yağı.hafif ılıtıp sürüyordum.sen farklı karışımlarada ilave edebilirsin her seferinde.
ama bu üçlü çok uyumlu oluyor.

bayramdan önce iki kere uygularım mutlaka ve etkisini paylaşırım , sağolasın inşallah yarar zemuszemus

aycangül canım benim çokkk geçmiş olsun arkadaşımmm a.s. inşallah en kısa sürede şifanı bulursun tatlummm opuyorumnanaktan sen hiç kafana takma gerksiz insanları boşver.burda bir sürü insan senin sayende hem saçlarımızı kurtarmaya başladık,saçlarımızı sevmeye başladık,hem bir taraftan araştırmacı yönümüz ortaya çıktı sayende kitaplar okumaya başladım..sayende burdaki bütün kızlar arkadaş olduk sahici bir kadın dayanışması oluştu vereliniortak bunların hepsi senin sayende oldu a.s bütün bunların yanında sadece 1-2 kişinin olumsuz düşünceleri seni etkilemesin..lmaz: biz hepimiz seni çok seviyoruz alkisalkisalkis

tatlım vitaminleri ne kadardır kullanıyosun?hiç ara verdiğin oldumu?:uhm:

Tsk ederim canim. Senin saclarda cok güzel..
Kizil biraz cesaret isi, her yüze her ten rengine gitmez.. ama beyaz tenliyim demissin, o zaman sanada yakistigindan eminim. zaten citi piti güzel hos bir kizsin..

tatlım vitaminleri ne kadardır kullanıyosun?hiç ara verdiğin oldumu?:uhm:

canim B-vitamini ve silkiayi kazittigim günden beri kullaniyorum.. daha sonra cinko biotin hatta bi dönemde bi kutu demir hapi bitirmistim..
Yani B-vitaminlerimi ve silikayi 1.5 yildir aliyorum ara vermeden 6 aydirda biotin ve cinko aliyorum.
Ama bu kadar vitamin ayni anda pahaliya geliyor acikcasi.. saclarima o kadar masraf ettim ki yeter artik diyorum. herseyimide saclarima veremem ki kaydirigubbakcemile3
Su yasima kadar saclarima ettigim masrafi birikim yapsaydim en güzelinden bi araba alirdim herhalde kafamçokkarıştı
O yüzden cinko ve biotin bitince yenilerini almayi düsünmüyorum ama B-vitaminime ve silikaya devam edecegim.. saclarim istedigim uzunluga gelse bile devam.. cünki B-vitamini sac dökülmesini önleyip saclari saglikli yapiyor uzatmanin disinda. Silika da sac cil tirnak icin.. saclari güclendirip besliyor parlatiyor, silika da daha hizlandirdi benim saclarimin uzamasini.. cildimde cok pürüssüz oldu bu B-vitamini ve silika'ya basladiktan sonra.

Zaten bir cok sac vitaminide öyledir.. (florisene) diye sac vitamin haplari duymustum gittim eczaciya sordum gercekten uzatmada etkisi var mi diye.. Hayir dedi eczaci bayan. Saclari besliyor kuvetlendiriyor, beslenen sacta daha cabuk uzar.. bu yönden uzama hizlanir ama "saclari hizli uzatan" diye bir ilac yoktur dedi..

vitamınlerı aralksz kullanmsn karacıerınde herhangı bı zorlama olmadı dmı arkadasım?
Dün ebay den satın aldım florisene tahmnımce 1 haftaya elımde olur, etkısı olup olmadığını sızınle paylasırım arkadaslar..Aycangul topiği kapatayım deme sakın, hayattan soğuduğum an olur öle bıse yazmsın oncekı sayfalara...amanın dedımohaoldumsmile

Yok hic bi yan etkisi olmadi canim.
Zaten sac icin alinan Vitaminler genelde B-vitamini agirlikli olur.. B-vitaminide sadece vücudun eksikligini tamamlar fazla geleni vücut idrarla atar.
karacigeri yoran a,d,e,k vitaminleri.. bunlar yagda cözülür ve idrarla atilmaz vücut fazla bile gelse depolar ve karacigeri ancak öyle yorar..

sana aynen katılıyorum saçıma verdiğim parayla kesinnnn araba alırdım kesin!klava: ama en sonunda vitamin sorunuma çözüm buldum iherb isimli sitede çok ucuz.kargo parası 12 dolar.hem orda tr de olmayan vitaminlere ulaşabilirsin..bu arada ben çok araştırdım dedğin gibi b vitaminleri hızlıca idrarla atılıyo suda çözündüğü için.a,d,k vitaminleri uzun dönemde tehlikeli.o kadar çok araştrıdımki ders gibi ezberledim bende kaydirigubbakcemile3 ben silikaya yeni başladım aynen silika daha bi hızlandırdı ama birkaç şeyi aynıo anda yapınca insan bilemiyo hangisi yaradı.sinamekimi,ay büyüyen fazdayken kestirdim diyemi,bıldırcın yumurtasındamı biotinmi b kompleks mi kafamçokkarıştı

estağfurullah canım :kedi:
iyi dileklerin için çok teşekkür ederim :1hug:
bende hepinizi çok seviyorum..sevmesem tırnağımı oynatmam kötükedihüso çok pis huyluyumdur aklinialirimsmile

öyle birşey olursa ben sana özelden atar yine bağlarım hayata merak etme a.s.

:asigim: daha album yapıcam sıze onumuzdekı 3 ay ıcınde ne kadar uzams gosterıcem, vıtamınlerımde gelsın helekaydirigubbakcemile3

:)) bekleriz albümünü..ben de okuyunca müzik albümü gibi algıladım önce :)))) orucun üstüne atayım hemen ve durumu kurtarayım :)

şimdi vitaminlerle ilgili yazıları okuyordum.
kullandığın arama motoruna "ünite 8 vitaminler " yaz. aöf nin ders notları çıkacak karşına.
burada hangi vitaminlerin ısıya ve ışığa duyarlı olduklarından tut da en çok nelerde bulunduğuna kadar bir çok bilgi var.
benim çıkardığım sonuç:
yumurta ve bira mayasını düzenli tüketilirse,saç için ekstra vitamin kullanmaya hiç gerek kalmaz.biotinde dahil.
böylece çok da ucuza mal olur.
kittyyyyyyy bu mesajımı sana da armağan ediyorum :)))) alt tireyle de uğraşamıyorum artık haberin olsun..seninde alt tireni kopartırım kızdırırsan,ona göre :))

yumurta içinde yüzüyorum! ama gördüm etkisini evet yumurtaya devamaklinialirimsmile

bu arada demir eksikliğininde saç üzerinde etkisi büyük.benim her zaman düşüktür.araştırdım biraz ve folik asit kullanmaya başladım.bakalım ne olacak.
tabi folik asit tek başına kan yapar demiyorum.yanlış anlaşılmasın :)
dün hemşire arkadaşımla konuşuyorduk bu konuyu.o da en popiler ilaçları kullanmış demir eksikliği için.değişen bir şey olmamış.sonra doktor ona folik asit içeren bir demir hapı vermiş.kan değerleri normale dönmüş.
bunu duyunca daha da mutlu oldum tabi.
bütün eksikleri tamamlayalım..
allah korusun ,hasta olsak yapmayız.saç için tıp okuyacağız neredeyse :)))

Canim yumurta hergün yenmez, kolesterol yapar ölüme kadar yol acar Allah korusun.. bu ordan burdan okudugum birsey degil, tv de doktordan dinlemistim..
Vitamin haplarina gelinde. Vitamin hapina gerek kalmiyormus, yumurta ve bira mayasi aldiktan sonra demissin.. Sonucta bira mayasida sac icin vitamin hapi halinde satiliyor..
Ve benim kullandigim silika da zaten var bira mayasi. Ama ayumurtayi asla slk tüketmem saclarimi hizli uzatacak diye. haftada 1-2 yumurta yenmeliymis!
Sonucta saglik daha önemli, sac uzaticam diye kolesterol hastasi olup damarlarim tikandiktan sonra napiyim ben o uzun saci..

şimdi şöyle söyliyim bnm babam her gün ama her gün en az 5-6 tane yumurta yer . tavada kızartılımş . gençken çobanlık yapıyomuş ve annesi hep yumurta pişirmiş o kar alışmış ki önüne mantılar çeşit çeşit yemekler koysak bile illa yumurta yer 50 yaşında babam ve inanılmaz parlak saçları var ve bi kere bile dökülmedi . sağlık sorunuda yaşamadı kolestrl sorunu falan yok . bnde hergün 1 tane yiyorum sevmm aslında ama sağlık açından yiyorum .bnada dokunmuyo ama şunu kesinlikle belirtyim BU DURUM KİŞİDEN KİŞİYE DEĞİŞİR .haftada en az 3-4 defa yiyin bnce sağlık açısından çok iyi

demir eksikliğine konusundada çok yakın arkaşım aynı sorunu yaşıyodu 2 tane farklı ilaç kallndı demir ve kansızlkı için ve 1 yılda saçları omuzlarındaydı poposuna kadar uzadı kndisne sordum uzatmak için hiç bişey yapmadım dedi 1 yıldada bu kadar uzaması zor ilaçların etkisi oldu diye düşündüm bn . eğer saçlarızı çok yavaş uzuyorsa kan değerinize baktırın

ben seni kızdırırmıyım hiç ! sırnaşık şey dadlum benüm opuyorumnanaktan valla ben bu şişeler bitsin hele :roflol: sonrasına daha ekonomik bişeler yapıcam aycan sen araştırmalara devam et bebişim :Saruboceq: bu arada saç için tıp okicaz demişsin ya :roflol::roflol: süper valla aynen ne kadar önemliymiş bizler için.ama olsun sonuca varıcaz kesin hihoyyyt keşke aynı şehirde olsaydık bir yerde toplanır hem sohbet eder hem bilgilerimizi paylaşırdık ama uzağız çoookkk mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…