en kısa zamanda güncelleyeceğim kontescim.yeri gelmişken söyliyeyim.ara veriyorsunuz ya belli sayıda uyguladıktan sonra.şimdi küçülen ay fazına girdik.dolunaydan sonraki iki hafta yani.uzamada büyüyen ay kadar etkisi olmayacağı için bu dönem ara vermek için uygun bence.büyüyen ayda ara vermek daha mantıksız yani..
diğer konu benim epey canımı sıktı aslına bakarsan.sizin gördüğünüz buz dağının görünen kısmı.günlerdir özel mesaj trafiği devam ediyordu..şu iki topiğide kapatmayı düşündüm inan.herkes faydalansın istediğim için yazıyorum bunları..dünya kadar video izleyip,kitap okuyup,sizlerin yüzlerce sayfalık mesajlarınızı tek tek okuyup değerlendirmem gerekiyor sırf burda yanlış bilgi vermeyeyim diye.çünkü saç ve tüy konusunda açık ve ayrıntılı biçimde hazır bilgi yok.sonra böyle birşey yaşıyorum..birsürü olumsuz mesaj var ama bu üyeninki çok strese soktu beni.benden daha iki ay önce tümör alınmışken değermi diye düşünmedim desem yalan olur.arkadaşların desteği olmasa hakikaten bırakacaktım yazmayı.
ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum.gönül istiyor ki herkeste süper sonuçlar ortaya çıksın.ama malesef bu mümkün olmuyor.bu benim elimde olsa kendi saçımı uzatırdım sizler gibi haftada bir cm.
seninde mesajın benim için çok güzel bir destek.ne kadar teşekkür etsem az..öpüyorum seni kontescim.
söylenecek çok şey var ama neyse..
demir eksikliğine konusundada çok yakın arkaşım aynı sorunu yaşıyodu 2 tane farklı ilaç kallndı demir ve kansızlkı için ve 1 yılda saçları omuzlarındaydı poposuna kadar uzadı kndisne sordum uzatmak için hiç bişey yapmadım dedi 1 yıldada bu kadar uzaması zor ilaçların etkisi oldu diye düşündüm bn . eğer saçlarızı çok yavaş uzuyorsa kan değerinize baktırın
açıkçası yaptıklarndan bnm düşünce yapım tarzında bişeyler çkıyo turplu su topiğine bakıorum aa aynı nick ve yumurta sürmek iğrenç tarzı bişi hepimz düşnelerimizi dürüstçe söylüoruz ztn senn dürüstlk anlayışnda baya bi farklıAhh ben mi her topiğe olumsuz şeyler yazıyorum? Dikkat çekmeye çalışmak ha? Açıkcası, komiksin. Düşüncelerini "dürüstçe" söylemek mi dikkat çekmeye çalışmak? Düşünce yapına bayıldım...
Canim yumurta hergün yenmez, kolesterol yapar ölüme kadar yol acar Allah korusun.. bu ordan burdan okudugum birsey degil, tv de doktordan dinlemistim..
Vitamin haplarina gelinde. Vitamin hapina gerek kalmiyormus, yumurta ve bira mayasi aldiktan sonra demissin.. Sonucta bira mayasida sac icin vitamin hapi halinde satiliyor..
Ve benim kullandigim silika da zaten var bira mayasi. Ama ayumurtayi asla slk tüketmem saclarimi hizli uzatacak diye. haftada 1-2 yumurta yenmeliymis!
Sonucta saglik daha önemli, sac uzaticam diye kolesterol hastasi olup damarlarim tikandiktan sonra napiyim ben o uzun saci..
Canim yumurta hergün yenmez, kolesterol yapar ölüme kadar yol acar Allah korusun.. bu ordan burdan okudugum birsey degil, tv de doktordan dinlemistim..
Vitamin haplarina gelinde. Vitamin hapina gerek kalmiyormus, yumurta ve bira mayasi aldiktan sonra demissin.. Sonucta bira mayasida sac icin vitamin hapi halinde satiliyor..
Ve benim kullandigim silika da zaten var bira mayasi. Ama ayumurtayi asla slk tüketmem saclarimi hizli uzatacak diye. haftada 1-2 yumurta yenmeliymis!
Sonucta saglik daha önemli, sac uzaticam diye kolesterol hastasi olup damarlarim tikandiktan sonra napiyim ben o uzun saci..
demir eksikliğine konusundada çok yakın arkaşım aynı sorunu yaşıyodu 2 tane farklı ilaç kallndı demir ve kansızlkı için ve 1 yılda saçları omuzlarındaydı poposuna kadar uzadı kndisne sordum uzatmak için hiç bişey yapmadım dedi 1 yıldada bu kadar uzaması zor ilaçların etkisi oldu diye düşündüm bn . eğer saçlarızı çok yavaş uzuyorsa kan değerinize baktırın
eylül ayı tarihleri nezaman geliyor??
sabırsızlanıyorum da ..
ben seni kızdırırmıyım hiç ! sırnaşık şey dadlum benüm opuyorumnanaktan valla ben bu şişeler bitsin hele :roflol: sonrasına daha ekonomik bişeler yapıcam aycan sen araştırmalara devam et bebişim :Saruboceq: bu arada saç için tıp okicaz demişsin ya :roflol::roflol: süper valla aynen ne kadar önemliymiş bizler için.ama olsun sonuca varıcaz kesin hihoyyyt keşke aynı şehirde olsaydık bir yerde toplanır hem sohbet eder hem bilgilerimizi paylaşırdık ama uzağız çoookkk mirmirmirmir
kıyamam bebeğim yaa bu net alemi böyle bir şey
inananlar destekleyenler olduğu gibi karalayanlar da çıkıyorlmaz:
boşver,biz en azından daha bakımlı olmak saç uzatmak için çaba harcıyoruz
okuyoruz,araştırıyoruz
onu bunu karalamıyoruz,saygısızlık etmiyoruz a.s
konuşup rahatlamak istersen özelden yazabilirsin canımboshayallersmile
ben daha yni baktırdım çok şükür kan değerlerimde hiçbir sorun yok.ama saçlarım uzamıyo.kafamçokkarıştı
hayvansal yağı fazla abartms olabılırım ewet..yağlı ne varsa bayılıorumbu arada gecms olcn cnm
kontescim seni seviyorum opuyorumnanaktan
önceki sayfada olması lazım canım yakın tarihler.güncelleyene kadar onları değerlendirebilirsin opuyorumnanaktan
Aycangul ole abuksabuk mesaj atan varsa ban la gitsin, mutlaka wardır kontrol panelınde onla ılgılı bı ayar..yokmus gbı dawran hıc skma canını:umursamaz: biz burda senın dedıklerını yaptk sonuclarınıda aldık, neyin ne olduğunu gayet iyi bilioruz.boshayallersmile
Kıskanıp çekemeyen çok ne yyani her mantııksız gelen şeye yorum mu yapmş bu insanlarda dürüst olmaktran bahsediolar eleştirirken sen yararlı bişi yapıosun buna kndinde inanıosan bence problem yok seni umursayanlar çamur atmaya çalışanlardan dha çok bunuda unutma normlade düznli yapmaya gayrt ederdm bu başlğı keşfettiğimden beri önmli tarhlerde yapıorum bu kdr insanız burda mantksız gelen nkta olursa bi google ı açıp araştrmayı deneyeblir yorm yapmadan ki bn bunu çok yapıorum bnca insanda saçmalıo ollmaz sen cnnını hiç skma
ben geldim az kaldı tüylerimizi alcağımız güne : )
hoşgeldiinn :) o gün özellikle dudak üstünü ve kaşlarını da al.bakalım bende ki etkiyi sen de görecekmisin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?