7 kere yaptıktan sonra ara verdim canım, elim kesilmişti o yüzden bakım yapamadım aslında ara vermek şart olmuştu :)
şimdi düzeldi elim rahat kullanabiliyorum, bugünden sonra devam edeceğim bakıma, epey gün kaçırdım yani ama telafi edeceğim :hulya:
22 si uygun değil canım.arada büyük fark var inan..sırf uzasın diye kestireceksen hiç kestirme daha iyi yani.bir ay sonra kestirirsin.
ben bile o kadar istiyorum ki bir an önce kestirmeyi dün gece rüyamda kestirdim resmen :)
yinede 23 ünü bekliyorum..
yine de tercihi sana bırakıyorum..
kafamda alımunyum folyooo boyuyorum acıcam bırazdannbayanssulusmile
röfle mi yaptırıyorsun canım.aliminyum folyo neden ?
ohh geçmiş ne güzel :)
evet tamda büyüen ay fazını kaçırdın ama olsun..ben küçülen ay fazındaki günleri de vericem zaten..o günlerin dışında da boşuna uğraşma derim..
sacımı ewde ben kendım boyuyorum hep, aklıma esen yerlere boya atıorum guzel oluor, kuaforlere hıc guwenemıyorum elının ayarı kacar bıse olur, smdı bakıorum aynada bugun boya yaptğım yer yıpranmamıs we rengıde tam ayarındazemuszemus cok mutluyum tesekkur ederım!!
bakim günü pazartesimi simdi arkadaslar ? Birde internette varmi böyle acik acik anlatan bir takvim acaba ?
ayın 23-24 ünde 20:00 gibi yıkamamızın mantığı ne ben anlamadım.
aycangül birde eğer dolunayda saçlarımızı kesersek uzamasının geçikeceğini söylediğini hatırlıyorum. tüylerimizide zaten bu yüzden tarihte almıyormuyduk
evet canım pazartesi tüm gün,salı akşam sekize kadar..
işini görürse bu var tatlım Ağustos 2010'da Ay Sizi Nasıl Etkileyecek - UZMANTV
yeri deil ama bişey sorucam peki göğüs bakımı yapacak olursak (büyütme,dikleştirme egzersizleri ve formülleri) hangi tarih uygun olur:kedi:
yeri deil ama bişey sorucam peki göğüs bakımı yapacak olursak (büyütme,dikleştirme egzersizleri ve formülleri) hangi tarih uygun olur:kedi:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
tüylerimizi dolunayda almamızın nedenini ilk sayfaya eklemiştim ilgili topikte tatlım.dolunayda kökler çok güçlü olur.dolunayın enerjiside çok yüksektir.tüyleri beslemekte,zarar vermekte iki at etkili olur.
diğer soruna gelince 23 ünde istediğin zaman yapabilirsin.24 ünde ise akşam sekize kadar demiştim.çünkü 20:05 te tam dolunay gerçekleşecek.yani o saate kadar büyüyen ay,yam bu saatte dolunay olacak ve ardından küçülmeye başlayacak.
hem büyüyen ay fazını kullanmak hemde ayın kendini tamamlamaya en çok yaklaştığı saatlerdeki enerjiyi kullanmak açısından öyle bir zaman aralığı verdim.yıkamazsan zarar verir gibi bir şey yok yani..
kızlar merhabalar,görüşmeyeli nasılsınız,umarım herkes mükemmeldiralkisalkisalkis saçlar ne alemde?ben bugün şu meşhur hc saç bakım yağından sürdüm saçlarıma,2sene önce almıştım ara sıra yapıyorum bi düzenli kullanamadım gittiÇok üzgünüm çoook ilk sürüşte etkisini gösteren güzel bir ürün saçları agırlaştırmadan bakımını yapıyor,parlaklık,yumuşaklık veriyor,düzenli kullanılsa daha iyi sonuçlar elde edilebilir.aycangül demişsin ki 24nde saat 3 gibi uygulama yapılsın 8 gibi de yıkansın daha iyi mi sonuç verecek canım?eğer öyleyse saatleri de yazayım bir köşeye:jeyyar: bu arada uzun zamandır bilgi alamadım şu elinin durumu nedir?tamamen iyileşti dimi???:1rolleyes:
canım valla üşendim yazmaya.oruçtan bi tuhaf oldum,bide diğer topikte birine sinirlendim.biraz sert eleştirdim,umarım ceza almam.gerçi hakaret etmedim ama sitede neler yasak bilemiyorum.
bak yukarda açıklamıştım.ondan alıntı yaptım canım.sana nazım geçeceğini düşünerek opuyorumnanaktan
elimde daha iyi..birkaç gündür açıp kapatabiliyorum nispeten.ilaçları bıraktım yağlarla ovuyorum.iki günde düzeldi :) ne varsa doğada var :) sinirler de yavaş yavaş onaracaktır kendini sanırım.uyuşukluk gibi tam tarif edemediğim birşey var sadece.
sağlımı sorman bana çok iyi geldi ayrıca.yazmadan edemeyeceğim.çok gergindim,sağol..
ne olur insan ilişkileri hep böyle incelik ve sevgi mesajları içerse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?