Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
başlığı O DA BAKIM YAPIYOR , BİZ NEDEN SONUÇ ALAMIYORUZ gibi okudum
bi sinirlendim kim o paçoz diye daldım konuya
:))
başlığı O DA BAKIM YAPIYOR , BİZ NEDEN SONUÇ ALAMIYORUZ gibi okudum
bi sinirlendim kim o paçoz diye daldım konuya
:))
tatlım bencede kestirmelisin a.s baya temizlesinler kırık yanıkları.çünkü bana 2 kuaför de aynısı söyledi,2 side güvendiğim kuaförlerdir.saçtaki kırıklar çorap söküğü gibi yukarılara tırmanırmış.saçma gelebilir ama ben doğru olduğunu düşünüyorum çünkü benim yanık kısımlarım ve yanık olmayan kısımlarım olmak üzere saçım iki bölümdü bir gün hepsi yanık gibi göründü.kuaför saçlarımı ıslatmadan ve boyuna hiç dokunmadan tam 2 saat kırıklarımı temizlemişti.saçtaki hastalık tepelere tırmanmış demişti çok şaşırmıştım..:1shok:
aycangül saçında kırıklar çok anladığım kadarıyla ben susam badem fındık ve zeytinyağını karıştırıp kullanıyorum istersen dene bana iyi geldi.ayrıca sinamekimin içinede bunlardan karıştırıp koyuorum çok iyi geldi öneririm canım opuyorumnanaktan
aycangül saçımı 22 sinde kestirsem olur mu işten geç çıkıyorum pazartesiye geliyor malum ramazan
epilasyonu ne zaman yapaym kızlar
bi de saçımı ne zaman boyamalıyım?
Dün son anda gördüm bakım günü olduğunu
iyiki de görmüşüm..:icecream:
Aycangül resimdeki sensin galiba saçların bayağı
düzelmiş cnm akannehir canlanmış resmen..:lepi:
boya günü cts galiba?? geriden takip ediom ben bu ara cok yoğunum bilmiyorumkismile bugun tesadufen buldum boyamıda, öyleyse eğer hemen yapacağım opuyorumnanaktan
aycangül senin haberin var mıydı ben foto koymuştum uzama miktarımı yazmıştım
daha sonra başka bi sebepten banlandım siteye giremedim eğer benim için yorum yaptıysan da göremedim de :)
şimdi albüme koyuyorum canım. arkadaş listemde eklisin görebilirsin.
2 foto arasında 1 aylık süre var
hep senin dediğin tarihlerde bakım yaptım
2 önemli bakım tarihi arasında çok boş vakit varsa zeytinyağı falan sürdüm öyle bakım yaptım
2 önemli saç kesim tarihinde de kestim
ikisinde de 1er cm kesmeye çalıştım belki ucundan daha fazla kaçırmışımdır :)
sonuç: 1 ayda 3 cm uzadı
üstümde çizgili bi şey var da ordan ölçtüm
a.s.
öyle canım at kuyruğu yaptığımda daha çok ve kalın görünüyor ordan anlayabiliyorum
diplerden de yeni yeni saçlar çıkıyor kısacık
sana ne kadar teşekkür etsem az
a.s.
1 ayda 3 cm benim zaten uzun saçlarım için çook iyi bi uzama ( uzun saç daha yavaş uzar ya )
zaten düzleştiriciden incelmişti uçları, mısır püskülü gibi. uzamaz sanıyodum bu kadar
:dance:
rica ederim canım..yeni tarihleri yazdım aldın mı ilk sayfadan..
birde hani sinameki küründe ara veriliyor ya..vermen gerekiyorsa 24 ünden sonraki iki hafta boyunca ara verebilirsin..biliyorsun küçülen ay fazı zaten uzama açısından çok verimli olmuyor.büyüyen ayda yapılan ise hem o dönemde etkili oluyor hemde etkisi küçülen ay dönemine sarkıyor.