Bu kız her topiğe olumsuz bişeyler yazıyo boşuna uğraşma cnm yeni gliba dkkat çekmeye çalışıohayatım öyle birşey değil bu.öyle olsa ben balık burcuyum.sadece marttamı uzayacak saçım.
şöyle düşün.astrolojiyle ilgilisin madem.ben pek anlamam ama.bahsedilir hani şu günden itibaren balık burcunun yada ne bileyim kova burcunun etkisine giriyoruz diye.bu dönemde kova burcunun özellikleri etkili olur mesela.daha özgür olmak isteriz vs gibi.ay da 2,5 günde bir burç değiştiri ve bu günlerde o burçların etkisinde oluruz.
burdada benzer bir durum sözkonusu.ben topiğin başlarında bir tablo vermiştim.
hava burçlarının besin kalitesinin yağ olduğu yazar ilgili kitaplarda.ve bu günlerde yağ vücutta daha fazla emilir.demekki bu günlerde saçlara yağ ile yapılan bakım diğerlerinden daha etkili olacaktır.yada kolestrolü olan birinin bu günlerde yağ tüketimine dikkat etmesi gerekecektir.
geçenlerde bir tanıdığımız tansiyondan hastaneye kaldırılmış.tuzuda abartmadığını söylüyor.mesela o gün ay toprak burçlarından birindeydi (şu an hatırlayamadım hangisi olduğunu) besin kalitesi tuzdur toprak burcunun.hergün aynı miktarda tuz tüketen bir tansiyon hastasına o gün bu miktar fazla gelemiş.
dışardan ve yüzeysel bakınca garip ve saçma görünebilir.ama vaktin olurda ilk sayfadan itibaren okursan daha fazla bilgiye sahip olursun.
Bu kız her topiğe olumsuz bişeyler yazıyo boşuna uğraşma cnm yeni gliba dkkat çekmeye çalışıo
kızlar günlece bu günü bekledim saç kestirmek için.rüyamda bile kestirdim düşünün artık.bugün kuaförü aradım.süprizz..kuaför kanlı ishal olmuş :S)) o da bana denkgeldi..okutucam şu saçlarımı ,belki kendiliğinden düzelir :)
neyse gittim başka bir kuaföre.şu an saçım fönlü ve hoş duruyor ama fönsüz hali hakkında henüz bir fikrim yok..var gibi de aslında..dile getirmeyeyim hadi..
aycangül şekerim hayırlı uğurlu olsun güzeller güzeli saçlarınnnn bayanssulusmile şimdi yanıksızzz miss gibi ipek gibi uzayacaklar biliyorummm :lepi: ben de her sabah 2 tane bıldırcın yumurtası yemeğe devam ediyorum.b vitaminlerimi almaya devam ediyorum en son bu gece kafama sinameki sürüp öyle yatacam sonra malum ay küçülüyor bizim saçlarda dinleniyorrrr sositososito bu arada yeni birşey örendim hemen paylaşayım l-sistein amino asidi,saç büyümesine yardımcı olurmuşş..ben kan tahlili yaptırdım magnezyumum çokk düşük çktı.bir de o takviyem eksikti onu da alayımm laelaelaelaelae site ismine gelince de iherb. dediğim gibi herşey bitkisel yazıyor ve kargosu ucuz.vitaminlerde burdan daha ucuza satılıyor.burdan aldığım yağları hababam kafam sürüyorum memnunum :roflol: hepimizin saçları beline gelecek kızlar güç birliği yaptık inandık birlikteyizz,ola ki saçlarım uzasa belime gelse bile burayı bırakmicam söz olumunekankayizsmile zaten rahat bi 3 senemi alır
burda saçma olan ayın etkisi konuyu bende saçma buldum ama açan arkadaşa ve uygulayanlara saygı duyuyorum .
söylediklermi yanlış anlamayın ama bu ancak söyle olabilir insanın saç kökleri belli dönemde çok uzar gelişim gösterr bazı dönemse saç dökülmsei artar saç 3 yıl arayla kendini yenileyıp eski saçları atar bu dönemde daha çok dökülme olur sonraki süreçte daha sağlıklı saçlar gelir bu 3 yılda olduğu gibi bir yıl içindede farklı tarihlerde gelişir bu tamamen insan vucudunun dönemsel değişiminden kaynaklanır ayla herhangi bir etksi yoktur yukarıdaki arkadaşın dedği gibi ayla etkisi olsa her burca göre değişir
kitty_nim canım benimopuyorumnanaktan şu I-sistein amino asidi olayı nedir?onu biraz daha detaylandırır mısın ben anlamadımbilmiyorumkismile yani bu takviyeyi nasıl alıcazbilmiyorumkismileyardım etcen mi arkadaşımopuyorumnanaktan
sağol canım..omzumun iki pamak altına kadar kesildi saçlarım.tabi yukarı doğru katlarda var.ama yinede tamamı temizlenmedi.bunun için daha epeyce uzaması lazım.fönsüüzken de toplamayı düşünüyorum saçımı artk,başka çarem yok.
şu kan tahlilini de yaptırıcam regl olunca.şimdi oruç nedeniyle kan aldıramıyorum.
sen nerde ve kaç liraya yaptırdın bu tahlili tatlım.
bu arada ben çinko içiyordum biliyorsun.dün şampuanıma da attım haptan :)) burda bi arkadaş çinko içerikli şampuanla çok hızlı uzadığını yazmış.ben bulamadım şampuanı..böyle denemeye karar verdim.
birde folik asit almaya başladım günde 5 mg.demir eksikliğim var çünkü.folik asit eksikliğinde demir eksikliği tedaviye rağmen devam edermiş.çünkü eksikliği emilimi engellermiş.çok da ucuz. 1 tl verdim hapa.ondanda mı atsam şampuana :)) sarmısak var sirke var (turşu oldu resmen) çinko var..bire folik asit olsun dimii ama :))
Ahh ben mi her topiğe olumsuz şeyler yazıyorum? Dikkat çekmeye çalışmak ha? Açıkcası, komiksin. Düşüncelerini "dürüstçe" söylemek mi dikkat çekmeye çalışmak? Düşünce yapına bayıldım...
bebişim yeni bir kitap okuyorum vitaminlerin kutsal kitabı diye..ben de tam bilgili değilim yeni araştırmaya başladım ancak,l-sistein saç büyümesinde etkili rol alır yazıyordu..solgar gnc ya da başka desteklerde bulabiliriz sanırsam..bu bir vitamin çeşidi değil bir amino asit yani protein gibi birşey yanılmıyorsam..yanlış bilgi vermiş olmayayım yine de internette araştırmanızı tavsiye ederim..ben de öyle yapıp emin olucam çünkü tatlım..çok yardımcı olamadım üzgünüm..:çok üzgünüm:
6 aydr GNC kullanıorum, ürün içeriğine GNC HSN formula yazarak internetten ulaşabılırsın, ayrıca Solgar SNH formula war oda saç ve tırnak için uygun onuda aynı şekilde aratabilirsin, bu ürünler sac koklerını guclendırıyormus, cok ekstra bı etkısını goremedm yada görüyorum belkı ben farkında değilim ama en azından pskolojık olarak rahat hıssedıyorum
dün yaptım sinemakiyi...acayip yumuşak oldu ya..parladı iyice...bayanssulusmile
ben de kullandım onu,l-sistein hakkında araştırma yapıyoruz..bir bilgin varmı?formula snh ın içinde mi vardı :uhm:
kitty_n arkadaşım bnm yazdıklarıma cevap vermişsin teşekür ederm
önceki yazımdada belirttim bu tamamen insan fizyolojisinn değişim sürecinden geçişiyle alakalı ayla burçlarla hiç ilgisi yok
bnce sizin burda çok inanarak ve dayanışma içinde bu işe başlamanızdan kaynaklanıyo herşey çünkü inanmak çok önemli sen bnm saçım uzamıyo çok kötü dersen zaten uzamaz kötü düşünüyosun kötü görüyosun çünkü
ama sizin yaptığınız gbi inanarak uğraşmak ebet sonuç verr
eğer bu konuda bilimsel bi makale yada kitap ismi önerrirsn bnde bilgilenmek isterim
yazdıklarımı yanlış anlamaman dileğiyle canım
çok teşekkür ederim kitty_n.:Saruboceq:
incelemeye başladım bile.
Bende bu uygun günlere inanarak gidip gecen ay (14 temmuz) kestirmistim, daha hizli uzayacaklar diye ama 1 cm uzamis fisfisfis
eskiden hic özel kestirme günleri diye birsey bilmezdim o zamanda hep ayda 1 cm uzardi simdi uygun günde kestirdik sözde biraz daha hizli uzayacakti :bbo:
yine 1 cm.....
Tamam da canim uygun günde kestirmenin ne anlami var o zaman ayni hizda uzuyorsa ?
Ne bilim eskiden kafama göre gidip kestirirken ayda 1 cm uzardi simdi de uygun günde kestirirken 1.5-2 cm uzar diye düsünmüstim.. ama yine 1 cm uzadi fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?