Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

Bu kız her topiğe olumsuz bişeyler yazıyo boşuna uğraşma cnm yeni gliba dkkat çekmeye çalışıo

Bu kız her topiğe olumsuz bişeyler yazıyo boşuna uğraşma cnm yeni gliba dkkat çekmeye çalışıo

Ahh ben mi her topiğe olumsuz şeyler yazıyorum? Dikkat çekmeye çalışmak ha? Açıkcası, komiksin. Düşüncelerini "dürüstçe" söylemek mi dikkat çekmeye çalışmak? Düşünce yapına bayıldım...

canım benim hadi bakalım hayırlı uğurlu olsunzemuszemusinş daha sağlıklı daha güzel uzayacak saçların,moralini ne kadar yüksek tutarsan o kadar iyi,eğer fönsüz hali hoşuna gitmese bile saçlarından nefret etme sakın taaam mıkaydirigubbakcemile5
bu arada kimseye kulak asma aycangülüm sayende önemli adımlar atıyoruzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kitty_nim canım benimopuyorumnanaktan şu I-sistein amino asidi olayı nedir?onu biraz daha detaylandırır mısın ben anlamadımbilmiyorumkismile yani bu takviyeyi nasıl alıcazbilmiyorumkismileyardım etcen mi arkadaşımopuyorumnanaktan

aslan burcu oğlak burcu başak burcundan daha ziyade...ayın büyüyen fazdayken yapılan tüm faydalar,yenilen yiyecekler daha çok depolanıyor vücutta daha faydalı oluyor insanoğluna..bilimsel olarak kanıtlanmış bir gerçektir bu..bizlerin ya da aycangülün mantık yürüterek ulaştığımız bir sonuç değildir..bunu internette araştırabilirsin,uzman tv de konunun uzmanı da detaylı anlatıyor..tabi rağbet edip etmemekte herkes özgürdür..

bebişim yeni bir kitap okuyorum vitaminlerin kutsal kitabı diye..ben de tam bilgili değilim yeni araştırmaya başladım ancak,l-sistein saç büyümesinde etkili rol alır yazıyordu..solgar gnc ya da başka desteklerde bulabiliriz sanırsam..bu bir vitamin çeşidi değil bir amino asit yani protein gibi birşey yanılmıyorsam..yanlış bilgi vermiş olmayayım yine de internette araştırmanızı tavsiye ederim..ben de öyle yapıp emin olucam çünkü tatlım..çok yardımcı olamadım üzgünüm..:çok üzgünüm:

hiç takma kafanı ama sakın fön çektirme özel günler haricinde..şekerim bana 25 tane tahlil yapıldı toplam 700 küsür tuttu özel sigortam var %20 sini ödedim sadece..troidlerime karaciğerime kolesterolüme tam kan sayımına falan herşeye bakıldı.sadece saçla ilgili değil tüm değerlerime bakıldı..sadece hormonlarına fln ya da ne bileyim vitaminlerine baktırmak istersen mutlaka daha uygun bir fiyat bulursun..ben hayatımda ilk kez yaptırdım o yüzden kıydım paraya..hiç daha evvel bu yaşıma kadar bakılmamıştı..magnezyum çok çok düşük çıktı :çok üzgünüm:

lütfen konu saçma geldiyse ve düşüncelerimize katılmıyorsan,bu topiğe katılma..bizi negatif etkileme..vaktimizi alma..biz kendi aramızda dayanışma yaptık kardeşçe destek oluyoruz..sen de inandığın başka konuda başka topikte olumlu eleştiriler yap..

6 aydr GNC kullanıorum, ürün içeriğine GNC HSN formula yazarak internetten ulaşabılırsın, ayrıca Solgar SNH formula war oda saç ve tırnak için uygun onuda aynı şekilde aratabilirsin, bu ürünler sac koklerını guclendırıyormus, cok ekstra bı etkısını goremedm yada görüyorum belkı ben farkında değilim ama en azından pskolojık olarak rahat hıssedıyorum

ben de kullandım onu,l-sistein hakkında araştırma yapıyoruz..bir bilgin varmı?formula snh ın içinde mi vardı :uhm:

dün yaptım sinemakiyi...acayip yumuşak oldu ya..parladı iyice...bayanssulusmile

ya ben sinamekiyi yaptığımın ertesi günü saçlarım bir acayip oluyo -tatlicadiarzu- darmadağınık bir şekilsiz oluyo neden öyle oluyo anlamadım.ertesi günü düzeliyo ama ilk günü fecaat klava:

ben de kullandım onu,l-sistein hakkında araştırma yapıyoruz..bir bilgin varmı?formula snh ın içinde mi vardı :uhm:

smdı baktım ıkısındede yok, GNC womens ultra mega ıcındede yok, oneday for woman dada yok, Solgar SNH tada goremedımbilmiyorumkismile sen memnun kalmsmydın GNC 'den?

kitty_n arkadaşım bnm yazdıklarıma cevap vermişsin teşekür ederm
önceki yazımdada belirttim bu tamamen insan fizyolojisinn değişim sürecinden geçişiyle alakalı ayla burçlarla hiç ilgisi yok
bnce sizin burda çok inanarak ve dayanışma içinde bu işe başlamanızdan kaynaklanıyo herşey çünkü inanmak çok önemli sen bnm saçım uzamıyo çok kötü dersen zaten uzamaz kötü düşünüyosun kötü görüyosun çünkü
ama sizin yaptığınız gbi inanarak uğraşmak ebet sonuç verr
eğer bu konuda bilimsel bi makale yada kitap ismi önerrirsn bnde bilgilenmek isterim
yazdıklarımı yanlış anlamaman dileğiyle canım

tabiki yanlış anlamam,ancak kendi adıma konuşayım ne kitabını okudum ne de bu konuyla ilgili eğitim aldım..ama zaten dediğim gibi google'a yazdığın zaman ay takvimi diye uzman tv çıkıyor ve uzman astrolog bunu anlatıyor.ayrıca başka internet sitelerinde de görürsün.benim inanış sebebim ise bana mantıklı geliyor bu düşünce yapısı ve etkisini de resmen kendimde gördüm.bunun için de aycangüle minnettarım..

çok teşekkür ederim kitty_n.:Saruboceq:

incelemeye başladım bile.

Aman nolucak ayol yerimseniben ne kadar ucuz dimi vitaminler :1rolleyes: saçlarla ilgili bir sürü şey bulabilirsin ben reklam yapıyormuş gibi olmasın diye söylemiyodum hiç ama,madem konusu açıldı,ben ordan aldığım her üründen çokkk memnunum boshayallersmile üstelik 3 günde falan geliyo taaaaaaaa amerikadan gamyoncuiremsu ben ilk siparişimi salı akşamı söylediydim cuma sabah elimdeydi aynı hafta :1shok:

sinameki kürümü bu kız ayda iki üç cm uzatsın.kaldı ki benim saçımı o bile bu kadar uzatmadı.

Mayıs 2010 Ay Takvimi - UZMANTV (19-20 mayısı izle)

Temmuz 2010 Ay Takvimi - UZMANTV (13-14 temmuzu izle)

özellikle son 10 saniyeyi izle tatlım.

Tamam da canim uygun günde kestirmenin ne anlami var o zaman ayni hizda uzuyorsa ?
Ne bilim eskiden kafama göre gidip kestirirken ayda 1 cm uzardi simdi de uygun günde kestirirken 1.5-2 cm uzar diye düsünmüstim.. ama yine 1 cm uzadi fisfisfis

ben aslında böyle algılanacağını bildiğim için "yanlış anlaşılmasın" cümlesini içeren bir mesaj yazmıştım.bulabilseydim alıntı yapacaktım ama bulamadım..
buna ters açıdan bakmanı istiyorum.etrafımızda duyarız bazen "son kestirdiğimden beri uzatamıyorum..uzaması durdu..saçlarım küstü,uzamıyor" gibi cümleleri.
işte bu tarz olumsuzlıklarla karşılaşmamak için kesim için uygun günleri tercih ediyoruz..böylece sorunsuz uzamasını sağlıyoruz.

daha önce bir arkadaşımdan bahsetmiştim.çok kısa kullanıyor saçlarını.son kestirdiğinde o na bu kesimin yavaş uzar demiştim.bana gülmüştü..sonucu görünce kendisi bile hayret etti.şimdi bana"bi daha kestireceğim zaman senle irtibat kurucam,şimdiye kadar şekli çoktan kaybolmuştu,bu kez çok rahat ettim diyor"
tabi o bana sorup kestirmemişti.ben bu konudan bahsederken "ee ben dün kestirdim,şimdi benimki nasıl uzayacak" demişti.
bende tarihine bakıp "herzamankinden yavaş uzar "demiştim.
inşallah anlatabilmişimdir.hem senin aracılığınla ikinci kez uyarmış olayım arkadaşları.ki yüksek bir beklenti içine girilmesin..
ayrıca bahardan beri bu kesim tarihlerini kendimde kullanıyorum..için rahat olsun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…