canım benim neye sıkıldaysan boşver,herşey gelip geçer.sen iyi ol yeter ki,elinin iyileşmesine sevindim canım,haklısın ne varsa doğada var,buğday yağı hücre yenileyici ve yaralar için çok iyi derler onunla da ovsan güzel olur,bir de maya canım mayada iyi geliyormuş valla ben içiyorum,saçıma yüzüme sürüyorum her derde deva mübarek.bir de en önemlisi o güzel yüzün hep sevinçle aydınlansın,moralini yüksek tut,ne olursa olsun kendi değerini bil,şimdi kaçmam lazım iftar olcak çok susadım:a015:
canım o yazışmaları okudum ve sadece güldüm sende üzme tatlı canını arada böyle kasisler çıkar önümüze daha bu topikte kılsız tüysüz, ipek gibi uzun saçlarımızı konuşuyo olucaz inş. öpüldün :))
canım benim yazılanları okudum,bence canını hiç sıkma sonucta sen bize elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalısıyorsun,burda hepimiz kendimizde güzel sonuclar aldığımız şeyleri ne olursa olsun paylaşıyoruz burda kimse uygulamak zorunda değil,kişisel karardır,uygulanır ya da uygulanmaz,ama önemli olan herkesin birbirine saygı göstermesidir.genelde meyve veren ağac taşlanır,bu yüzden bu tür olaylara daha soğukkanlı yaklaşmanı tavsiye ederim,kendini üzmekten başka bişeye yaramaz çünkü.bu topikte ve diğer bazı topiklerde senin verdiğin bilgiler çoğunlukla uygulanıyor,insanlar için iyi birşeyler yapıyorsun,sıkılmadan bıkmadan,herkese ayrı yanıtlar veriosun,kimseleri takma kafana canım benim,biz seni bilioruz en önemlisi sen kendini biliyorsun,boşver kanıtlamaya çalısma kendini tatlım.saç konusuna gelince iyi gidiyor canım ya çok şükür,bir ara şöyle güzel bir fön çektirip koyayım foto diyorum aklımda benimde,ama dediğim gibi fönlü şekilli falan olunca benim içime daha çok siner hem de daha çok moral olurbayanssulusmile maya çok iyi bir şey ya gerçekten de nette araştırmasını yaptım en yüksek protein mayada var,ve proteinde saç cilt tırnak için çok faydalı biliyosunuz,o yüzdden devam diyorum,bi de gecen yaptım kil maya gül suyu karıştırdım yüzüme sürdüm kuruyunca ılık suyla yıkadım mis gibi oldu,haftada bir yapıyorum bildiğin gençleştiriyo,pürüzsüzleştiriyoben bu mayayı tuttum bırakmam daha dakaydirigubbakcemile2bayanssulusmile
kızla çok alemsiniz yaa cadı öyle misüper :roflol: bende yabancı bir site buldum buraya site ismi yazmak yasak mı bilmiyorum o yüzden yazmıyorum değilse söyleyin yazarım,orda bitkisel herşey var ve uygun sayılır fiyatları tr ye kargosu da 13 $ yani birkaç arkadaş toplanıp alışveriş yapınca kargo bölüşülebilir..neyse ben orda jojoba yağı sertifikalı organik,badem yağı ve e vitamini yağı aldım dün fısfıslı bir şişenin içine doldurdum azcık,içine de bemix kırdım.çalkaladım sonra bi güzel sıktım saçlarımın her yerine gece de öyle yattım sabah yıkadım.bunu da ben uydurdum kafamdan işe yarar mı bilemiyorum bilmiyorumkismile aycangül kız sen bilirsin :1hug: saçlarım püfür püfür oldu baya yumuşadı ama uzamaya etkisi nolur bilmiyorum.şimdi sabah arkadaşımda ısırgan getirmiş bana annesi toplayıp kurutmuş.onu da pazar falan yapıcam çünkü bu ot yağ karışımları çok hoşuma gitti fena abarttım saçlar yorulacak lmaz: gliserini ise blackmagic ve baş cadı aycangül! bitkiselmi kullanıyosunuz,ben araştırdığımda mutlaka bitkisel olmalı yazıyodu.eczacıya bitkisel gliserin deyince bana bön bön baktı bitkiselimi olurmuş bunun diye,bahsettiğim sitede bitkisel gliserin diye cam şişenin içinde 3$ a satılıyor..eğer fark yoksa burdan alayım varsa siteden söyliyeyim...birde şu avonun yeşil şişedeki serumuda bana iyi gelmişti bir ara,ama şimdi kullanmak istemiyorum çünkü bitkisel diye tutturdum,avon çok kimyasal geliyor bana,ama eğer benim için farketmez diyen varsa evde hiç açılmamış 1 şişe duruyor,kargoyla yollayabilirim tabiki bedelsiz :1hug:
tam iki gündür tüm mesajları okudum. CADIARZU
aklıma da yattı ve bu gün saçımı kestirdim (ki daha 3 hafta olmuştu kestireli) yarın gece de tüylerden kurtulma operasyonu yapıcam inşallah.
Teşekkür ediyorum Aycangül2e ve diğer katkısı olan arkadaşlara...alkisalkisalkis
bu sitenin adresini nasıl alabilirim bir de? ben de organik ve sertifikalı ürünler kullanmak istiyorum.
Teşekkürler şimdiden.
teşekkür ederim onu da canım denerim..ama bende hiç kırık yok inanır mısın :) yanık saçlarımdan şikayetçiyim..sert tel gibi.yumuşayınca da mısır püskülü gibi
aramıza hoşgeldinzemuszemus hadi bakalım saçlar hızlıca uzar,tüylerde hiç uzamaz inşallahkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
rica ederim canım.şifa olsunnn opuyorumnanaktan hoşgeldin aramıza ayrıca a.s.tam iki gündür tüm mesajları okudum. CADIARZU
aklıma da yattı ve bu gün saçımı kestirdim (ki daha 3 hafta olmuştu kestireli) yarın gece de tüylerden kurtulma operasyonu yapıcam inşallah.
Teşekkür ediyorum Aycangül2e ve diğer katkısı olan arkadaşlara...alkisalkisalkis
bu sitenin adresini nasıl alabilirim bir de? ben de organik ve sertifikalı ürünler kullanmak istiyorum.
Teşekkürler şimdiden.
kızlar günlece bu günü bekledim saç kestirmek için.rüyamda bile kestirdim düşünün artık.bugün kuaförü aradım.süprizz..kuaför kanlı ishal olmuş :S)) o da bana denkgeldi..okutucam şu saçlarımı ,belki kendiliğinden düzelir :)
neyse gittim başka bir kuaföre.şu an saçım fönlü ve hoş duruyor ama fönsüz hali hakkında henüz bir fikrim yok..var gibi de aslında..dile getirmeyeyim hadi..
Saçma buldum açıkcası. Ama paylaşığın için teşekkürler.
nedir saçma olan?
aycangül şekerim hayırlı uğurlu olsun güzeller güzeli saçlarınnnn bayanssulusmile şimdi yanıksızzz miss gibi ipek gibi uzayacaklar biliyorummm :lepi: ben de her sabah 2 tane bıldırcın yumurtası yemeğe devam ediyorum.b vitaminlerimi almaya devam ediyorum en son bu gece kafama sinameki sürüp öyle yatacam sonra malum ay küçülüyor bizim saçlarda dinleniyorrrr sositososito bu arada yeni birşey örendim hemen paylaşayım l-sistein amino asidi,saç büyümesine yardımcı olurmuşş..ben kan tahlili yaptırdım magnezyumum çokk düşük çktı.bir de o takviyem eksikti onu da alayımm laelaelaelaelae site ismine gelince de iherb. dediğim gibi herşey bitkisel yazıyor ve kargosu ucuz.vitaminlerde burdan daha ucuza satılıyor.burdan aldığım yağları hababam kafam sürüyorum memnunum :roflol: hepimizin saçları beline gelecek kızlar güç birliği yaptık inandık birlikteyizz,ola ki saçlarım uzasa belime gelse bile burayı bırakmicam söz olumunekankayizsmile zaten rahat bi 3 senemi alır
Ay'ın etkisine göre uzamasını saçma buldum. Ona kalırsa 12 burca göre değişecek bir şey olur bu. Mesela Koç burcu için ideal uzama ağustosken Yay için ağustos değildir gibi. Ayrıca Dünya yuvarlak ve bu varsayıma göre bulunduğumuz konumlarda önemli. Sonuçta tüm dünya aynı anda görmüyor ayı. Paylaşıma diyeceğim yok, fikirlerinize saçma demiyorum. Sadece bana garip geldi. Üstelik astrolojiye inanan ve sık sık takip eden birisiyimdir. Ama buna pek mantığım yatmadı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?