Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

haklısın canım.aslında bir hafta sonra bunun için mi sinirlenmişim bu kadar diyeceğimi biliyorum ama elimde değil işte..
http://www.kadinlarkulubu.com/isten...reden-bakmayi-oneriyorum-65.html#post14809507
http://www.kadinlarkulubu.com/isten...reden-bakmayi-oneriyorum-65.html#post14812859
mesajıma verilen karşılık tahammül edilir cinsten değil..şaka gibi.

maya konusuna geleyim en iyisi.geçen bir sitede okumuştum.tüm vitaminler vardı.ve hepsinin en çok nelerde bulunduğu yazıyordu.en çok ile başlayan cümlelerin devamında maya mutlaka kullanılmıştı.şok oldum resmen.içeriği bu kadar zengin bir besin maddesi duymadım şimdiye kadar.bu yüzden olsa gerek her derde deva hakikaten.bırakma derim canım.
saç olayı nasıl gidiyor.foto mota koysanda keyiflensek biraz

canım o yazışmaları okudum ve sadece güldüm sende üzme tatlı canını arada böyle kasisler çıkar önümüze daha bu topikte kılsız tüysüz, ipek gibi uzun saçlarımızı konuşuyo olucaz inş. öpüldün :))

canım benim yazılanları okudum,bence canını hiç sıkma sonucta sen bize elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalısıyorsun,burda hepimiz kendimizde güzel sonuclar aldığımız şeyleri ne olursa olsun paylaşıyoruz burda kimse uygulamak zorunda değil,kişisel karardır,uygulanır ya da uygulanmaz,ama önemli olan herkesin birbirine saygı göstermesidir.genelde meyve veren ağac taşlanır,bu yüzden bu tür olaylara daha soğukkanlı yaklaşmanı tavsiye ederim,kendini üzmekten başka bişeye yaramaz çünkü.bu topikte ve diğer bazı topiklerde senin verdiğin bilgiler çoğunlukla uygulanıyor,insanlar için iyi birşeyler yapıyorsun,sıkılmadan bıkmadan,herkese ayrı yanıtlar veriosun,kimseleri takma kafana canım benim,biz seni bilioruz en önemlisi sen kendini biliyorsun,boşver kanıtlamaya çalısma kendini tatlım.saç konusuna gelince iyi gidiyor canım ya çok şükür,bir ara şöyle güzel bir fön çektirip koyayım foto diyorum aklımda benimde,ama dediğim gibi fönlü şekilli falan olunca benim içime daha çok siner hem de daha çok moral olurbayanssulusmile maya çok iyi bir şey ya gerçekten de nette araştırmasını yaptım en yüksek protein mayada var,ve proteinde saç cilt tırnak için çok faydalı biliyosunuz,o yüzdden devam diyorum,bi de gecen yaptım kil maya gül suyu karıştırdım yüzüme sürdüm kuruyunca ılık suyla yıkadım mis gibi oldu,haftada bir yapıyorum bildiğin gençleştiriyo,pürüzsüzleştiriyo ben bu mayayı tuttum bırakmam daha dakaydirigubbakcemile2bayanssulusmile

sağolun kızlar..aslında cevap vermem okuyorsunuzdur.ama dayanamadım bu kez.
canım fotonu sabırsızlıkla bekliyorum :)

tam iki gündür tüm mesajları okudum. CADIARZU
aklıma da yattı ve bu gün saçımı kestirdim (ki daha 3 hafta olmuştu kestireli) yarın gece de tüylerden kurtulma operasyonu yapıcam inşallah.
Teşekkür ediyorum Aycangül2e ve diğer katkısı olan arkadaşlara...alkisalkisalkis

bu sitenin adresini nasıl alabilirim bir de? ben de organik ve sertifikalı ürünler kullanmak istiyorum.

Teşekkürler şimdiden.

aramıza hoşgeldinzemuszemus hadi bakalım saçlar hızlıca uzar,tüylerde hiç uzamaz inşallahkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

rica ederim canım.şifa olsunnn opuyorumnanaktan hoşgeldin aramıza ayrıca a.s.

site konusunda da uzanımız kitty_n ..o sana yardımcı olur.bilmediği yok..kafasına sürmediği zaten yok :roflol:

kızlar günlece bu günü bekledim saç kestirmek için.rüyamda bile kestirdim düşünün artık.bugün kuaförü aradım.süprizz..kuaför kanlı ishal olmuş :S)) o da bana denkgeldi..okutucam şu saçlarımı ,belki kendiliğinden düzelir :)
neyse gittim başka bir kuaföre.şu an saçım fönlü ve hoş duruyor ama fönsüz hali hakkında henüz bir fikrim yok..var gibi de aslında..dile getirmeyeyim hadi..

aycangül şekerim hayırlı uğurlu olsun güzeller güzeli saçlarınnnn bayanssulusmile şimdi yanıksızzz miss gibi ipek gibi uzayacaklar biliyorummm :lepi: ben de her sabah 2 tane bıldırcın yumurtası yemeğe devam ediyorum.b vitaminlerimi almaya devam ediyorum en son bu gece kafama sinameki sürüp öyle yatacam sonra malum ay küçülüyor bizim saçlarda dinleniyorrrr sositososito bu arada yeni birşey örendim hemen paylaşayım l-sistein amino asidi,saç büyümesine yardımcı olurmuşş..ben kan tahlili yaptırdım magnezyumum çokk düşük çktı.bir de o takviyem eksikti onu da alayımm laelaelaelaelae site ismine gelince de iherb. dediğim gibi herşey bitkisel yazıyor ve kargosu ucuz.vitaminlerde burdan daha ucuza satılıyor.burdan aldığım yağları hababam kafam sürüyorum memnunum :roflol: hepimizin saçları beline gelecek kızlar güç birliği yaptık inandık birlikteyizz,ola ki saçlarım uzasa belime gelse bile burayı bırakmicam söz olumunekankayizsmile zaten rahat bi 3 senemi alır

fönsüz haline de alışıcaksın,benimde kısa biliyosun ve fönsüz biri bir tarafta öteki tarafı bir tarafta -tatlicadiarzu- ama hiç önemli değil sonuç önemli çekmediğim fönler sayesinde saçlarım daha sağlıklı uzayacak biliyorummm a.s değişik taşlı süslü pullu tokalar al kendine bayanssulusmile sağdan soldan topla.benimki şuan toplanmıyo ama yarım topluyorum bazen,bazen taç takıyorum fln..ama amaç düzleştirici maşa fön tutmamak lmaz:lmaz: zamanla bak nasıl hızlı uzayıp sağlık bulacak arkadaşımmm :sm_cool:

nedir saçma olan?

Ay'ın etkisine göre uzamasını saçma buldum. Ona kalırsa 12 burca göre değişecek bir şey olur bu. Mesela Koç burcu için ideal uzama ağustosken Yay için ağustos değildir gibi. Ayrıca Dünya yuvarlak ve bu varsayıma göre bulunduğumuz konumlarda önemli. Sonuçta tüm dünya aynı anda görmüyor ayı. Paylaşıma diyeceğim yok, fikirlerinize saçma demiyorum. Sadece bana garip geldi. Üstelik astrolojiye inanan ve sık sık takip eden birisiyimdir. Ama buna pek mantığım yatmadı...

burda saçma olan ayın etkisi konuyu bende saçma buldum ama açan arkadaşa ve uygulayanlara saygı duyuyorum .
söylediklermi yanlış anlamayın ama bu ancak söyle olabilir insanın saç kökleri belli dönemde çok uzar gelişim gösterr bazı dönemse saç dökülmsei artar saç 3 yıl arayla kendini yenileyıp eski saçları atar bu dönemde daha çok dökülme olur sonraki süreçte daha sağlıklı saçlar gelir bu 3 yılda olduğu gibi bir yıl içindede farklı tarihlerde gelişir bu tamamen insan vucudunun dönemsel değişiminden kaynaklanır ayla herhangi bir etksi yoktur yukarıdaki arkadaşın dedği gibi ayla etkisi olsa her burca göre değişir

sağol canım..omzumun iki pamak altına kadar kesildi saçlarım.tabi yukarı doğru katlarda var.ama yinede tamamı temizlenmedi.bunun için daha epeyce uzaması lazım.fönsüüzken de toplamayı düşünüyorum saçımı artk,başka çarem yok.
şu kan tahlilini de yaptırıcam regl olunca.şimdi oruç nedeniyle kan aldıramıyorum.
sen nerde ve kaç liraya yaptırdın bu tahlili tatlım.
bu arada ben çinko içiyordum biliyorsun.dün şampuanıma da attım haptan :)) burda bi arkadaş çinko içerikli şampuanla çok hızlı uzadığını yazmış.ben bulamadım şampuanı..böyle denemeye karar verdim.
birde folik asit almaya başladım günde 5 mg.demir eksikliğim var çünkü.folik asit eksikliğinde demir eksikliği tedaviye rağmen devam edermiş.çünkü eksikliği emilimi engellermiş.çok da ucuz. 1 tl verdim hapa.ondanda mı atsam şampuana :)) sarmısak var sirke var (turşu oldu resmen) çinko var..bire folik asit olsun dimii ama :))

hayatım öyle birşey değil bu.öyle olsa ben balık burcuyum.sadece marttamı uzayacak saçım.
şöyle düşün.astrolojiyle ilgilisin madem.ben pek anlamam ama.bahsedilir hani şu günden itibaren balık burcunun yada ne bileyim kova burcunun etkisine giriyoruz diye.bu dönemde kova burcunun özellikleri etkili olur mesela.daha özgür olmak isteriz vs gibi.ay da 2,5 günde bir burç değiştiri ve bu günlerde o burçların etkisinde oluruz.
burdada benzer bir durum sözkonusu.ben topiğin başlarında bir tablo vermiştim.
hava burçlarının besin kalitesinin yağ olduğu yazar ilgili kitaplarda.ve bu günlerde yağ vücutta daha fazla emilir.demekki bu günlerde saçlara yağ ile yapılan bakım diğerlerinden daha etkili olacaktır.yada kolestrolü olan birinin bu günlerde yağ tüketimine dikkat etmesi gerekecektir.
geçenlerde bir tanıdığımız tansiyondan hastaneye kaldırılmış.tuzuda abartmadığını söylüyor.mesela o gün ay toprak burçlarından birindeydi (şu an hatırlayamadım hangisi olduğunu) besin kalitesi tuzdur toprak burcunun.hergün aynı miktarda tuz tüketen bir tansiyon hastasına o gün bu miktar fazla gelemiş.
dışardan ve yüzeysel bakınca garip ve saçma görünebilir.ama vaktin olurda ilk sayfadan itibaren okursan daha fazla bilgiye sahip olursun.

Bende bu uygun günlere inanarak gidip gecen ay (14 temmuz) kestirmistim, daha hizli uzayacaklar diye ama 1 cm uzamis fisfisfis
eskiden hic özel kestirme günleri diye birsey bilmezdim o zamanda hep ayda 1 cm uzardi simdi uygun günde kestirdik sözde biraz daha hizli uzayacakti :bbo:
yine 1 cm.....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…