Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

Dün son anda gördüm bakım günü olduğunu
iyiki de görmüşüm..:icecream:

Aycangül resimdeki sensin galiba saçların bayağı
düzelmiş cnm akannehir canlanmış resmen..:lepi:

aycangül saçında kırıklar çok anladığım kadarıyla ben susam badem fındık ve zeytinyağını karıştırıp kullanıyorum istersen dene bana iyi geldi.ayrıca sinamekimin içinede bunlardan karıştırıp koyuorum çok iyi geldi öneririm canım opuyorumnanaktan

evet canım farkındayım..kestirmeden olmayacak..belkide o yüzden uzatamıyom..

teşekkür ederim onu da canım denerim..ama bende hiç kırık yok inanır mısın :) yanık saçlarımdan şikayetçiyim..sert tel gibi.yumuşayınca da mısır püskülü gibi

Son düzenleme:
aycangül saçımı 22 sinde kestirsem olur mu işten geç çıkıyorum pazartesiye geliyor malum ramazan

22 si uygun değil canım.arada büyük fark var inan..sırf uzasın diye kestireceksen hiç kestirme daha iyi yani.bir ay sonra kestirirsin.
ben bile o kadar istiyorum ki bir an önce kestirmeyi dün gece rüyamda kestirdim resmen :)
yinede 23 ünü bekliyorum..
yine de tercihi sana bırakıyorum..

Dün son anda gördüm bakım günü olduğunu
iyiki de görmüşüm..:icecream:

Aycangül resimdeki sensin galiba saçların bayağı
düzelmiş cnm akannehir canlanmış resmen..:lepi:

keşke öyle olsaydı.o fönlü hali.ama son bir haftadır dipler çok sağlıklı görünüyor.aynaya bakıyorum durmadan :)
o yüzden bir an önce yıpranmış yerleri kestirmek istiyorum.pazartesiyi iple çekiyorum resmen..

boya günü cts galiba?? geriden takip ediom ben bu ara cok yoğunum bilmiyorumkismile bugun tesadufen buldum boyamıda, öyleyse eğer hemen yapacağım opuyorumnanaktan

aycangül senin haberin var mıydı ben foto koymuştum uzama miktarımı yazmıştım

daha sonra başka bi sebepten banlandım siteye giremedim eğer benim için yorum yaptıysan da göremedim de :)

aycangül senin haberin var mıydı ben foto koymuştum uzama miktarımı yazmıştım

daha sonra başka bi sebepten banlandım siteye giremedim eğer benim için yorum yaptıysan da göremedim de :)

hayır göremedim canım..merak ettim şimdi.link atabilirmisin bi bakayım..

şimdi albüme koyuyorum canım. arkadaş listemde eklisin görebilirsin.

2 foto arasında 1 aylık süre var

hep senin dediğin tarihlerde bakım yaptım

2 önemli bakım tarihi arasında çok boş vakit varsa zeytinyağı falan sürdüm öyle bakım yaptım

2 önemli saç kesim tarihinde de kestim

ikisinde de 1er cm kesmeye çalıştım belki ucundan daha fazla kaçırmışımdır :)

sonuç: 1 ayda 3 cm uzadı

üstümde çizgili bi şey var da ordan ölçtüm

a.s.

kesmene rağmen güzel uzamışlar doro..ayrıca bana daha canlı ve dolgun geldi.benim saçlarım ıslakken çok az görünür mesela.bakıyorum senin saçın ıslak olmasına rağmen daha dolgun görünüyor. bana mı öyle geldi yoksa ?

öyle canım at kuyruğu yaptığımda daha çok ve kalın görünüyor ordan anlayabiliyorum
diplerden de yeni yeni saçlar çıkıyor kısacık
sana ne kadar teşekkür etsem az
a.s.

1 ayda 3 cm benim zaten uzun saçlarım için çook iyi bi uzama ( uzun saç daha yavaş uzar ya )
zaten düzleştiriciden incelmişti uçları, mısır püskülü gibi. uzamaz sanıyodum bu kadar
:dance:

rica ederim canım..yeni tarihleri yazdım aldın mı ilk sayfadan..
birde hani sinameki küründe ara veriliyor ya..vermen gerekiyorsa 24 ünden sonraki iki hafta boyunca ara verebilirsin..biliyorsun küçülen ay fazı zaten uzama açısından çok verimli olmuyor.büyüyen ayda yapılan ise hem o dönemde etkili oluyor hemde etkisi küçülen ay dönemine sarkıyor.

7 kere yaptıktan sonra ara verdim canım, elim kesilmişti o yüzden bakım yapamadım aslında ara vermek şart olmuştu :)

şimdi düzeldi elim rahat kullanabiliyorum, bugünden sonra devam edeceğim bakıma, epey gün kaçırdım yani ama telafi edeceğim :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…