tamam tamam taaaamam durheyecanlandım kıssss eyvahedigeldismile hangisini yapalım,sinamekiyi en son 11 iydi sanırsam yaptım..bu gece de mi yapayım..hem bu gece hem yarın gece yapıcam ben..birinde başka bakım yapıcam ama naapsam bilemedimmm sen napıcaksın aycangül ben de onu yapayımmmm olumunekankayizsmile
mrblar herkese 1 aydr giremiyorum sınavlardan dolayı tarihleride yazmştm takvime ama yapamadım bir türlü :S tarihlerde değişme yok dimi ilk sayfadaki tarhler geçerli sanırsam
ben bu gece ve yarın gece yapıcam canım..yemekten sonra dışarı çıkmazsam hemen yaparım.çıkarsamda geç saatte yparım.yarında aynı şekilde.
bunları kaçırmam mümkün değil.zaten yine uzamazsa bırakıcam.ayın 25 ine kadar özel günlerde uygulayacağım ama.
birde şu gliserinin resmini koysan da görsek.bitkisel nasıl oluyormuş..içindekiler falan yazıyormu..
canım onlara ilaveten bu akşam ve yarın akşam önemli.özellikle uzama açısından..
birde verdiğim tarihte saçını kestirmen saçını uzatmaz zaten.normal uzamasını sağlar.
olumsu bir tarihte kestirirsen de normalden daha yavaş uzar.hatta belki uzaması tamamen durabilir.
kitty_n bunu yaşayan arkadaşlarımızdan.istersen o da bahsetsin sana bu durumdan.
sirencim ben geçen yıl ekim ayının başlarında kestirdim saçlarımı ve inanmazsın belki ama 1 senede 3-4 cm belki uzamıştır..bütün arkadaşlarım arada gidip kestirdiğimi sanıyolarmış..uzamıyor yaaa diye şikayet ettiğimde, ee sende gidip kestiriyosun sonrada şikayet eddiyosun diyolardı.hayır kestirmedim hiç deyince alla allaaa diye garip garip bakıyolardı..yapmadığım bakım içmediğim hap kalmadı..sonunda aycangüle rastladım ve söylediği tarihte temmuzun kesim tarihinde gittim kestirdim o 3-4 cm uzayanlarda gitti kuşa döndümmü,ama bir umut vardı içimde aycangüle inanmıştım..zaten olmasaydıda ne kaybedecektim??valla ciddi söylüyorum,1 ayda öyle 3-4 cm uzamadı elbette ama kıpırdanma var kesinlikle var ilk kestirdiğim günkü gibi değil 1 ay daha yeni oldu kesin 1 cm uzadı!ölçmedim,ölçmek istemiyorum ama anlayabiliyorum..normal insanlardan daha geç uzayan saçlarım normal insanlarınki gibi uzuyor şimdi..ama bu da yetmiyor normal insanlardan daha hızlı uzayan saç istiyoruz biz :lepi:
yarın akşam bakım günümü
bnmde kırıklarım fln vrdı saçıma hep maşa yapıodm çnkü göğsümdeydi saçlarım omzumda kestirdm kat fln verdirdm geçen ay temmuz saç kesm tarhnde yptm düzeldi uçlarım ama maşa flnda yapmıorum artk ztn blki uzuoda ben belime glmesini istediğim içn hala kısa glio demekki banaaycangüle bende inanıyorum saolsun araştırıo verio tarhleri oda bizim gibi uyguluo:) dolunaydaki maskeler sayesnde saçlarım daha bi yumuşadı ztn kuaförümde dio canlılık glmş die :) sninde saçların dökülüomu baya bi :S bioblas fln kullandm fayda etmedi çinkomla demirim düşük kan hapı içiom fyda etmio pekmez içiom fyda etmio uyuz oldm kel kalcam die korkuorum
canım yiyebiliyorsan bıldırcın yumurtası ye.normal yumurtadan 8 kat daha fazla demir içeriyor.b vitaminlerini hiç yazmıyorum bile..daha önce içeriğini paylaşmıştım.mesela b2 vitamini normal yumurtadan 15 kat daha fazla.
ben günde 2 tane yemeye çalışıyorum,olduğu sürece.
evet canım..ve bu akşamda öyleydi.sinameki saçımda şu an bayanssulusmile
tadı nsl bıldırcının?
Ben dün yaptımm çarşamba geçti diye tühh haftaya önemli gün hangisi
12 sinde sinameki yaptim
saclar cok cok iyi durumda canlandilar ama su ara bariz bir uzama gözlemlemedim
birkac bakim gunu de kacirdigimdan dolayi.
zencefilli su yapacagim simdi...
hepimize kolay gelsin kizlarr hihoyyyt
ben de dün akşam yağlı bir karışım almıştım onu sürdüm hala kafamda bu akşam yıkayıp yeniden sürsemmi yoksa bu saçla bugün de kalıp yarın mı yıkasam karar veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?