aycangülcüm senn saçlarında uzama fln vrmı boyutu nerde :)
nasıl yani:1shok:
saçın emeceği kadar emmiştir o yağı bence..korkmadın mı dökülür diye kız :1shok:
bence o saçla daha fazla kalma..yok illa beklicem diyosanda yenile derim ben :roflol:
aycangul ben şimdi gördüm senin saçlarının resmini.. Tamam bakım falan da şart saça ama senin saçın çok yıpranmış tatlım.. Bence bu şekilde uzatcam diye kafanı takıp, hiç uzama elde edememek yerine, git kestr şöyle sağlıksız yerleri. Vala en fazla bi senede eski boyuna döner, sağlıklı saç ve kesilen saç çabuk uzar canm. Bu şekilde bi senede elde edeceğin uzamayı bi iki ayda elde edersin, kendmden biliyorum..
Kısa saçlarda da çok güzel modeller var, azcık cesaretim olsa ben bile düşünüyorum şöyle havalı bi model. Ama var mı diye soruyorsan, tabi ki yok :))
ha bu arada ağustos ayı bakım günleri sayfa kaçta?
bende bu aralarda saçlarımı kestirmek istiyorum hangi tarih uygun olur
omuzlarımdan biraz daha aşağıda canım benim saçlarım..bir ara foto koymuştum,53. sayfada.benimki normal seyrinde devam ediyor.bu büyüyen ay döneminde de uzamazsa uğraşmayı düşünmüyorum artık uzatma işiyle..tıbbi bir sorun var demektir.
şu diyetisyenlerin yaptırdığı kan testinden yaptırmak lazım.onun da adını bilmiyorum ki gidip hastaneye yaptırayım.
endokrinoloji a.s
bıldırcın yumurtasını annem almış burdaki yazışmalarımızı bilmeden..ben şimdi onu kafam süreyim diyorum aycangül olurmu?ha bir de pazar çok akşamsaatlerine kalmadan demişsin ya,bakım için,kaç gibi mesela???en son 7-8 uygun mudur?dışarı çıkıcaz ancak en erken o saatlerde dönebilirim..dün gece de yapamadım malum iftar diye gittik gece 1 di geldik..(
Bişey sorucam kızlar konuyla alakasız ama ya emaille anında bildir yapmıştım abone olurken bugün mail kutumu açtım ne giden var ne gelen dedim bakayım şöyle bi ayarlar email bildirimi yoka dönmişler arada oluyo bana bu nden oluyo ne yapmam gerekiyo bi bilginiz varmı ??
anlamadım ben canım konuyu
hii..ama sen ne yaptın hayatım yaa.bu ne kadar önemli bir tarihti ,inanmak istemiyorum :1no2:
bende iftardaydım dün akşam.gece saat 1 de yaptım.bugün yıkadım.
hemen atlıyayım öbür konuya .. dahiliyeye gitdek yaparmı ki bu tahlili.birde biliyormusun aç karnınamı yapılıyor.
birde yumurtayı sakın saçına sürme..ben ki sarmısak kokusuna dayanan biriyim,ona dayanamadım..
kafama sürdüm ile bebeeemm ohaoldumsmile evet kötü kokuyo ama yıkayınca kokusu gitti bişey kalmadı.ama çok şeker şeyler minik minik yumurtalar bana çok sempatik geldi naniknanik ya valla dün geceyi kaçırmam korkunç oldu biliyorum ama bir dahaki aya napalım :a015: sen yine de uzatma için önemli günleri hatırlat şeker.dahiliye yapmıyor canım ben bugün aldım randevuyu.endokrinoloji diye bölüm vher hastanede olmuyor.zaten söyleyince seni yönlendirirler..ama sigorta karşılarmı bilemem..muayeneyi karşılasa bile testleri karşılamayabilir ve testler kç para acaba :uhm: zaten saçım yüzünden param kalmadı bitti sempatiksalakcinni
18-19 yada 23 ü olabilir tatlım.
yarın da olabilir aslında.
sonra eylülün ortalarına kadar uygun zaman yok..
kızlar selam görüşmeyeli herkesin keyfi yerinde saçları uzamıstır umarım.benim saçlar aldı başını gidiyor bayağı hızlı uzuyorlar ya maşallah,dün 20gündür görmediğim arkadaşım iftara geldi bana,saçlarına napıosun sen ya nasıl uzuyorlar bu kadar hızlı falan diye şaşırdı kızcağızakannehirsaçlarımın belime gelmesine bir karış kaldı sadecekaydirigubbakcemile2belime geldikten sonra daha fazla uzamasını istemiyorum,fazla uzunda kötü duruyor bence, dün saçlarıma ilk defa maya maskesi yaptım sonuç:muhteşem görünen parlak saçlar,hani bir çok arkadaşımızın bazı bakımlardan sonra söylediği saçlarım fönlü gibi oldu çok güzel form kazandı gibi cümleleri ben ilk defa maya maskesi için kullanabildim.uzatmak için kesinlikle entele,diğer bakım için maya,sinameki falan hikaye bana göre.ayrıca ben maya maskesinden kalanı da yüzüme sürdüm cildim harika oldu,daha önceleri de maya maskesi yapıyordum cildime ama daha farklı tariflerle,bu da iyiymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?