Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

sen offline olduğun için fotolarımı kaldırmıştım canım, şimdi tekrar ekledim bakabilirsin, o fotodaki kızlar ben değilim, hayalimdeki saçlar boshayallersmile

zencefil de neyin nesi :uhm: üçünü aynı anda mı yaptın yoksa bir gün biri öbür gün öteki gibi mi acele cevap istiyoruuuuummmmmm kaydirigubbakcemile

bi o kalmıştı yapmadığın :))
ayy şaka maka benim de bu sabah uyanırken kafamda hep bakım günleri vardı..uyur uyanık bir an vardır ya..atamıyorumda kafamdan.uyandımda kurtuldum..

kızlar netimde sorun vardı..az önce yapıldı (inşallah) ne alemdesiniz..
ben salı günü bakım yaptım,dün gece de saçlarımı boyadım..

aycangül ben ayın 9unda yaptım sinemakiyi...meğer o gün kökleri besleyen günmüş...uzama gününü kaçırdım...şimdi bi daha ne zaman yapayım cumartesi falan diyodun okudum da..anlamadım...bugün son değil mi bakım günü?

Günleri kaçırdım ( önumzdeki hangi gunler var aycann ablaa

kızlar iki gün üstüste yaparım diyorsanız cuma günü gece ve cumartesi gece yapın.tek gün yapacaksanız cumartesi yapın.
uzaması için çok önemli bu tarihler haberiniz olsun..

sorun mu var netinde aycangül bacı...yazmıştım ki cevap yazdın:) iki gün yaaprım bakım...uzasın biraz daha...bugün farkettim yine uzadı saçlarım...öyle güzel oldular ki uff:))

nasıl yaaa,benimki niye olmuyorrr :mymeka:

valla aycangülcüm canım iyi varsın...saçlarım hiç bu kadar uzun olmamıştı benim...her bakım yaptığımda biraz uzuyo...bazen daha çok uzuyo...bugün farkettim yine uzamış...9unda böyle değildi saçalrım...2-3 günde böyle uzar mı bilemedim ama oldu işte:lepi:

versiğim tarihlerin dışında da birşeyler yapıyormucun hayatım..

Olur ablacım yaa sen içini ferah tut kaydirigubbakcemile5

bu ay da yapacağım canım..olmadı bırakıyorum..başka bir sorun var demektir.bak mayalı sütüde içerim ben dönem dönem..hiç uzama konusunda birşey farketmedim..
du bakalım bu ay ne olacak..duruma göre..

aycangül saçını çok fazla ısıya mağruz bırakıyomusun düzleştirici maşa falan?? belki ondan olmuyodrbilmiyorumkismile

aycangül saçını çok fazla ısıya mağruz bırakıyomusun düzleştirici maşa falan?? belki ondan olmuyodrbilmiyorumkismile

düzleştiriciyi birkaç ay önce tamamen bıraktım terracım .. bu dönemde sadece 6-7 kez fön çektirdim.hatta saçımı çok ılık su ile yıkıyorum.ayriyetten kurutmuyorum.çok acil işim olursada makinenin soğuk bölümünü kullanarak kurutuyorum.
daha ne yapayımmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…