dorocum albümlerine girdim ama 1 tane albüm 2 tane resim var ama onlar sen değilsin heralde CADIARZU zencefil ve sinamekiyle bir ilgisi var mı o resimlerin? kusura bakma bağlantı kuramadım,ya da yanlış anlaştık :uhm: eğer resimdekiler sensen zaten,bütün gün kafamda zencefil ve sinamekiyle gezerim vallaha bak laelaelaelaelae
zencefil de neyin nesi :uhm: üçünü aynı anda mı yaptın yoksa bir gün biri öbür gün öteki gibi mi acele cevap istiyoruuuuummmmmm kaydirigubbakcemile
aycangül ben ayın 9unda yaptım sinemakiyi...meğer o gün kökleri besleyen günmüş...uzama gününü kaçırdım...şimdi bi daha ne zaman yapayım cumartesi falan diyodun okudum da..anlamadım...bugün son değil mi bakım günü?
Günleri kaçırdım( önumzdeki hangi gunler var aycann ablaa
Bu cumartesi pazarmı ?
bide ben uzaması içinn deilde dökulme için bakım yapıcam oda olurmu ?
sorun mu var netinde aycangül bacı...yazmıştım ki cevap yazdın:) iki gün yaaprım bakım...uzasın biraz daha...bugün farkettim yine uzadı saçlarım...öyle güzel oldular ki uff:))
canım dökülme için yapacaksan bugün yap..
pazarı hiç telaffuz etmemiştim ..
nasıl yaaa,benimki niye olmuyorrr :mymeka:
nasıl yaaa,benimki niye olmuyorrr :mymeka:
Tamam ablacım pardonn cuma cumattı. :)
ben ozman bu gün yapayım mayamı :))
valla aycangülcüm canım iyi varsın...saçlarım hiç bu kadar uzun olmamıştı benim...her bakım yaptığımda biraz uzuyo...bazen daha çok uzuyo...bugün farkettim yine uzamış...9unda böyle değildi saçalrım...2-3 günde böyle uzar mı bilemedim ama oldu işte:lepi:
Olur ablacım yaa sen içini ferah tut kaydirigubbakcemile5
versiğim tarihlerin dışında da birşeyler yapıyormucun hayatım..
aycangül saçını çok fazla ısıya mağruz bırakıyomusun düzleştirici maşa falan?? belki ondan olmuyodrbilmiyorumkismile
yok zaten üşeniyorum diğer zamanlar...bi de sonuç garanti olsun diye dediğin tarihlerde yapıyorum hep...gliserin sürüyorum uçlarına işte kırılmasın diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?