Nasıl yaptın saç için maya maskesini CADIARZU
canım benim 4 çorba kaşığı kuru mayayı bir su bardağı ılık suda eritip saç diplerine friksiyon şeklinde sürüyosun istediğin kadar beklet,ben 1 saat bekledim yıkadım sonra.bu tarifle bayagı oluyo canım istersen bunu yarı yarıya indirebilirsin benimki arttı biraz kavanoza koydum tekrar yapıcam ziyan olmasın diye ama bi daha ki sefere yarı yarıya yapıcambayanssulusmile
maya çok çabuk sertleşiyor,nasıl engelledin.sardınmı..
ben ne uygulasam sarıyorum..hatamı yapıyorum acaba..
kızlar selam görüşmeyeli herkesin keyfi yerinde saçları uzamıstır umarım.benim saçlar aldı başını gidiyor bayağı hızlı uzuyorlar ya maşallah,dün 20gündür görmediğim arkadaşım iftara geldi bana,saçlarına napıosun sen ya nasıl uzuyorlar bu kadar hızlı falan diye şaşırdı kızcağızakannehirsaçlarımın belime gelmesine bir karış kaldı sadecekaydirigubbakcemile2belime geldikten sonra daha fazla uzamasını istemiyorum,fazla uzunda kötü duruyor bence, dün saçlarıma ilk defa maya maskesi yaptım sonuç:muhteşem görünen parlak saçlar,hani bir çok arkadaşımızın bazı bakımlardan sonra söylediği saçlarım fönlü gibi oldu çok güzel form kazandı gibi cümleleri ben ilk defa maya maskesi için kullanabildim.uzatmak için kesinlikle entele,diğer bakım için maya,sinameki falan hikaye bana göre.ayrıca ben maya maskesinden kalanı da yüzüme sürdüm cildim harika oldu,daha önceleri de maya maskesi yapıyordum cildime ama daha farklı tariflerle,bu da iyiymiş.
aycangülllll sinamekiyi çarşambamı yapiim perşmbe mi
18-19 ve 23-24 deilmi kısslaaaarrrr bu gece birşey yok dimi,valla bakım olmayınca sıkılıyorum :)) çok alıştım eskiden çok üşenirdim ama bakım günlerinde yapmak bana mistik bir hava verdi çok heyecanlandırıcı :))
Ayy ben yarın akşam yapçam bemiksimde bitti yarın alcamda nasıl zor geliyo oruçlu orulu gitmek
kızlar saçlarımızı nezmn kestirmeliyiz hızlı uzaması için(bu ay için)
!!!! ben 10 unda kestım azcık ustelk tez jurımde wardı, takıp edemedm tarıhlerı aycangül, doğru zamanlamayıd dımı((((
evet canım..bu tarihlerde yapıyoruz.hatta ben 24 ünde saat 3 gibi yapıcam.dolunayın enerjisine çok yaklaşmışken :)
gece 3 mü??? :1shok: ayy nasıl yani akannehir ne diyim kolay gelsin kaydirigubbakcemile3 beni hiçbi kuvvet kaldıramaz o saatte kafamçokkarıştı
bu gece sinaaaaameki gecesiiiiiii hihoyyythihoyyythihoyyyt çabuk akşam olsun hemen! laelaelaelaelae
ya şu anda kafamda sinameki var yanlış zaman mı gece mi en uygun zaman dı bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?