Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

Nasıl yaptın saç için maya maskesini CADIARZU

canım benim 4 çorba kaşığı kuru mayayı bir su bardağı ılık suda eritip saç diplerine friksiyon şeklinde sürüyosun istediğin kadar beklet,ben 1 saat bekledim yıkadım sonra.bu tarifle bayagı oluyo canım istersen bunu yarı yarıya indirebilirsin benimki arttı biraz kavanoza koydum tekrar yapıcam ziyan olmasın diye ama bi daha ki sefere yarı yarıya yapıcambayanssulusmile

maya çok çabuk sertleşiyor,nasıl engelledin.sardınmı..
ben ne uygulasam sarıyorum..hatamı yapıyorum acaba..

aa maya icenler vardi ama saca suruldugunu ilk defa duyuyorum canim ...
mantikli geldi hem aldigin sonuclar da olumlu yondeymis
neden denemeyelim ki
ben denicem bunu ilk bakim tarihinde ...

18-19 ve 23-24 deilmi kısslaaaarrrr bu gece birşey yok dimi,valla bakım olmayınca sıkılıyorum :)) çok alıştım eskiden çok üşenirdim ama bakım günlerinde yapmak bana mistik bir hava verdi çok heyecanlandırıcı :))

evet canım..bu tarihlerde yapıyoruz.hatta ben 24 ünde saat 3 gibi yapıcam.dolunayın enerjisine çok yaklaşmışken :)

ya şu anda kafamda sinameki var yanlış zaman mı gece mi en uygun zaman dı bilmiyorumkismile

aslına bakarsan ay söz konusu olduğunda gece yapmak daha iyi.çünkü ışığı ve enerjisi daha yoğun oluyor geceleri.ama bazen bende uymuyorum buna.mesela şu anda benim saçlarımdada sinameki var..
tabi elden geldiğince uymak lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…