• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

yok zaten üşeniyorum diğer zamanlar...bi de sonuç garanti olsun diye dediğin tarihlerde yapıyorum hep...gliserin sürüyorum uçlarına işte kırılmasın diye...

tatlım gliserinin markasını söylermisin lütfen,internette diyorki hayvansal değil kesinlikle bitkisel gliserin kullanmalısınız..şimdiye kadar 4 tane eczaneye sordum dördüde bitkisel gliserin deyince hayatlarında ilk defa duydukları belli olurcasına şok :1shok: bir şekilde suratıma baktılar.bitkiselimi varmış diye..ben de eczacıyım diye geçiniyosunuz diyerek sinirli sinirli çıktım..şekerim bana markasını söylersen eczane eczane gezmeyeyim..fenalık geldi aaaaaaaa yasakkelime

canım gliserinin markası bir de saçların ıslakkenmi uyguluyorsun nasıl yapıyorsun

ben aktardan alıyorum gliserini...markası yok...biraz büyük bi şişede oluyo bana verdiği...bitkisel dimi dedim evet dedi adam...bildiğim defne doğa var iyi marka olarak bi de talya diye bi marka...aktarlara sor bunların gliserini var mı diye...
saçlarım ıslakken uyguluyorum...duştan çıkınca taramadan hemen onu sürüyorum saç uçlarına sonra tarıyorum heryere dağılsın diye...2-3 damla bişey kullanıyorum öyle çok değil...gamyoncuiremsu

ben aktardan alıyorum gliserini...markası yok...biraz büyük bi şişede oluyo bana verdiği...bitkisel dimi dedim evet dedi adam...bildiğim defne doğa var iyi marka olarak bi de talya diye bi marka...aktarlara sor bunların gliserini var mı diye...
saçlarım ıslakken uyguluyorum...duştan çıkınca taramadan hemen onu sürüyorum saç uçlarına sonra tarıyorum heryere dağılsın diye...2-3 damla bişey kullanıyorum öyle çok değil...gamyoncuiremsu

peki sonuç nasıl?faydalı oldumu?benim saç uçlarımda hala boyalı kısımlar var ve düzleştiriciden yananlar duruyo..onları da kestiremedim artık..kırık kırık duruyo..iyi gelirmi acaba?son 1 tane eczaneye girdim sonunda bitkisel gliserini bilen birine denk geldim..aldım bakalım nolucak..bilmiyorumkismile

"Saçları uzatmak için: Her gün alfalfa, taze ıspanak ve taze kişniş sularını karıştırıp için. Bu, saçlarınızın daha çabuk uzamasını sağlar." tatlışlar bunu duyanınız oldumu hiç?? alfaalfa da ne ola ki :uhm:

tatlım gliserinin markasını söylermisin lütfen,internette diyorki hayvansal değil kesinlikle bitkisel gliserin kullanmalısınız..şimdiye kadar 4 tane eczaneye sordum dördüde bitkisel gliserin deyince hayatlarında ilk defa duydukları belli olurcasına şok :1shok: bir şekilde suratıma baktılar.bitkiselimi varmış diye..ben de eczacıyım diye geçiniyosunuz diyerek sinirli sinirli çıktım..şekerim bana markasını söylersen eczane eczane gezmeyeyim..fenalık geldi aaaaaaaa yasakkelime

tstlım aktara sorsan birde..aktarlarda da gliserin oluyor..

kızlar bu gece ve yarın geceyi kaçırmayınnnnnnnnn...

tamam tamam taaaamam dur :1: heyecanlandım kıssss eyvahedigeldismile hangisini yapalım,sinamekiyi en son 11 iydi sanırsam yaptım..bu gece de mi yapayım..hem bu gece hem yarın gece yapıcam ben..birinde başka bakım yapıcam ama naapsam bilemedimmm sen napıcaksın aycangül ben de onu yapayımmmm olumunekankayizsmile

mrblar herkese 1 aydr giremiyorum sınavlardan dolayı tarihleride yazmştm takvime ama yapamadım bir türlü :S tarihlerde değişme yok dimi ilk sayfadaki tarhler geçerli sanırsam

ben saçımı geçen ay verdiğin tarhte kestirdm aycangül ama uzama fln yok:S yaptığım dolunayda karışımlarda işe yaramadı herkese işe yarıoda bnde nie olmuo:S çinko demir ekskliği var bende acaba ondanmıki gerçi kan hapı içiorum ama çok dökülüo saçlarım sarımsaklı şampuanda fayda etmedi:(

Back