Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aycangül ben bugün kesim yaptırabildim çokmu geç kaldım. yalnış bi zamanmı
takip etmemiştim. erkenmi kestirmişim yani
tüh üzüldüm şimdi eylülde telefi ederim o zaman.
eylül için kestirme günümüz bellimi
öyleyse bu ay ki tarihlerle sarmaşık gibi olur senin saçlar :)
ben saçlarımı haziranda kestirmiştim tarihi tam hatırlamasam da 23-24-25 bunlardan biriydi acaba doğru tarih olabilir mi
yok zaten üşeniyorum diğer zamanlar...bi de sonuç garanti olsun diye dediğin tarihlerde yapıyorum hep...gliserin sürüyorum uçlarına işte kırılmasın diye...
yok zaten üşeniyorum diğer zamanlar...bi de sonuç garanti olsun diye dediğin tarihlerde yapıyorum hep...gliserin sürüyorum uçlarına işte kırılmasın diye...
canım gliserinin markası bir de saçların ıslakkenmi uyguluyorsun nasıl yapıyorsun
ben aktardan alıyorum gliserini...markası yok...biraz büyük bi şişede oluyo bana verdiği...bitkisel dimi dedim evet dedi adam...bildiğim defne doğa var iyi marka olarak bi de talya diye bi marka...aktarlara sor bunların gliserini var mı diye...
saçlarım ıslakken uyguluyorum...duştan çıkınca taramadan hemen onu sürüyorum saç uçlarına sonra tarıyorum heryere dağılsın diye...2-3 damla bişey kullanıyorum öyle çok değil...gamyoncuiremsu
tatlım gliserinin markasını söylermisin lütfen,internette diyorki hayvansal değil kesinlikle bitkisel gliserin kullanmalısınız..şimdiye kadar 4 tane eczaneye sordum dördüde bitkisel gliserin deyince hayatlarında ilk defa duydukları belli olurcasına şok :1shok: bir şekilde suratıma baktılar.bitkiselimi varmış diye..ben de eczacıyım diye geçiniyosunuz diyerek sinirli sinirli çıktım..şekerim bana markasını söylersen eczane eczane gezmeyeyim..fenalık geldi aaaaaaaa yasakkelime
kızlar bu gece ve yarın geceyi kaçırmayınnnnnnnnn...
tstlım aktara sorsan birde..aktarlarda da gliserin oluyor..