bu ay 9-10-11-12 de bakıma uyuyo cnm üstüste hergün bakımmı yapcasss :S
yaptığın günleri hatırlıyorsan yazsana bana.bi bakalım tarihlerine,hangi günlere denkgelmiş.
bugün çok umutsuzum benneyaptımki uzamıyor saçlarımlmaz: dün sinameki yaptım gece öylece yattım -tatlicadiarzu- sabah kalktım güzelce yıkadım kremledim,durulanmayan kremimi de sürdüm bayanssulusmile ama gel gör ki bugün o kadar şekilsiz o kadar çok tepeme çıktı ki -tatlicadiarzu- çok umutsuzum mutsuzum mafoldumben o kadar da vitamin hapı içiyorum olmuyo olmuyo olmuyo senağlama aynaya bakınca aynı karışık kısa saçlarımı görmekten bıktım senağlamasenağlama hiçbir şekle girmiyo -tatlicadiarzu- toplasam alttan çıkıyo toplamasam cadı gibi oooof offf..
bende oynca şey yapıyorum ama hiç bakımlı durmuyo moralim bozulmaya başladı
psikolojik olarak rahatlaman gerek öncelikle...uzasın uzasın diyip durursan uzamıyo...aklın orda olmucak...bakımını yap ve gerisiyle ilgilenme...çok taktığımız için uzadığını bile hissedemiyoruz..sadece bakım değil psikoloji de önemli...
aynen.herşeyi bitkisel kullanıyorum.fön bile tutmuyorum,boya zaten 1 yıldır yok.daha ne olsun.etrafıma bakıyorum bütün kızların saçları uzun pırıl pırıl bakımlı.sorunca da "yoo ben hiçbirşey yapmam,market şampuanlarından kullanırım,hiç maske falan da bilmem" diyolar yalanmı gerçekmi bilmiyorum yaaa ama gücüm kalmıyo artık cidden yeter senağlamasenağlamamafoldumbenmafoldumben
ne amaçla yapacağına bağlı aslında daha çok.daha öncede yazmıştım.köklerini beslemek istiyorsan 11-12 yi kaçırma.ister ikisindede yap,istersen gece yap ikisinide kapsasın.tercih senin tatlım.
uzamasını istiyorsan ayın 10 u önemliydi daha çok.bu cuma,cumartesi ve pazar günü uzatma açısından önemli.onu da şöyle yapabilirsin.istersen cuma ve pazar yap.istersen sadece cumartesi yap.istersende cuma gece ve cumartesi gece yap.bu konudada tercihi sana bırakıyorum..
şeytan dioki vurdur sfıra kötükedihüso
Kıyamam ama
işin esprisi tabii..ama şööyle enseme inse azcık o bile yeter bana.ama biliyorumki bir gün saçlarım uzayacak ve o zaman ben de soranlara ay ben saçlarımla hiç ilgilenmem taramam ble bir bakmışım uzamış dicem..minecim avatarındaki fotodaki senmisin peki???eğer öyleyseeee :mymeka:
2 cm kestiğim halde 3 cm uzamış demek ki 5 cm uzamış zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?