Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

haklısın tatlım ama bir türlü başaramıyorum bunu :1no2: nasıl düşünmemek lazım? bilmiyorumkismile benim hiç aklımdan çıkmıyoki klava:

sen de haklısın bi yerde...hemen uzasın istiyosun...ben de yıllarca uzasın uzasın dedim de dedim...ama az biraz uzardı hemen kırılırdı haydiiii gidip kestirirdim uzayan kısmını:a015:...ne anladım bu iştenÇok üzgünüm çoook sinemakiyi ilk yaparken çok taktım bakıp duruyodum... sonra sıcaklar oldu toplamaya başladım...bakıcak halim yoktu o derece yakıyodu düşün...bi de gliserin sürdüm kırılmasını önledi..2 ay oluyo belki daha fazla hala kırık yok desem yeridirgamyoncuiremsu hele sinemakiyi ara verdiğim dönemde müthiş uzadı :lepi:

beş kere yapı ara vermk lzım aslnda

zencefil de neyin nesi :uhm: üçünü aynı anda mı yaptın yoksa bir gün biri öbür gün öteki gibi mi acele cevap istiyoruuuuummmmmm kaydirigubbakcemile

kök zencefili suda kaynatıp suyunu saç diplerime sıkıyorum
aynı anda yapmadım hepsini
aycangülün verdiği tarihlerde sinameki yaptım
eğer bu özel tarihler arasında çok boşluk varsa da zeytinyağı ya da zencefil yaptım o anki duruma göre
albümde foto var şu an görmediysen bakabilirsin yerimseniben

tatlım nasıl giriyoruz albümlere?ben bu siteyi pek çözemiyorumda :kedi:

yok düz saçlarım ztn ama çok hassaslar kurutmuyorum ble ne maşa ne düzleştirici

benim de öyleydi işte..seninki kadar hiç uzamadı ama yine de omuzlarımı biraz geçiyodu..çok hassaslardı bir boyatsam hemen yoluk yoluk oluyodu..kestirdim mecburen..şimdide uzatmaya çalışıyorum emek emek..napıcam hiç bilmiyorum..keşke diyorum bıraksaydım öyle omuz hizasında kalsaydı..tek ümidim şimdi sağlıklı uzaması güçlenmesi..tek amacım buydu zaten kestirmemdeki..a.s

saçımda boya yok hiç boyatmayıda dğşnmüyrum ztn kmyasal şylerde yapmıyorum avonun serumunu ısmarladım glmş dün kullandım akşam yumuşaktı uyandığımda uzun vadede iyi glrse şaşmam ondan

seni arkadaş listeme ekledim canım, kabul et, sonra benim profilime gir, sağ tarafta albüm var göreceksin zaten yerimseniben

dorocum albümlerine girdim ama 1 tane albüm 2 tane resim var ama onlar sen değilsin heralde CADIARZU zencefil ve sinamekiyle bir ilgisi var mı o resimlerin? kusura bakma bağlantı kuramadım,ya da yanlış anlaştık :uhm: eğer resimdekiler sensen zaten,bütün gün kafamda zencefil ve sinamekiyle gezerim vallaha bak laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…