mayalı sütü 10 unundan sonra mı içiyorduk kaç gün arayla içicez:bbo:
bugün sinemaki günüübayanssulusmile
bugün sinemaki günüübayanssulusmile
bugun mu yarinmiiiii bilmiyorumkismile
yarın uzama açısından daha etkili.hala küçülüyor ay.12-13 saat kaldı yeniaya..sabah 06:00 dan sonra büyümeye başlayacak.yani büyüyen faza geçtikten sonra uzatmak isteyenler yapabilir.
yok uzamasın kökleri güçlensinb diyorsanız da bugün yapın..
burçlarla ilgileniyorum daha neler var arkadaşım lütfen aydınlatrmısın
lush'ı ben de duydum, saç ürünlerini kullanmak istiyorum,ankara'ya gittiğimde mağazasına gideceğim ürünlere ve fiyatlara bakacağım.
paylaşımın için teşekkürler güzel insan nerden bulabiliriz bu ürünü ben ilk defa duydum açıkcası,bursa da oturuyorum ben bulabilir miyim ki?nerelerde olur?bilmiyorumkismilekızlar selama.s. sizler hep ot yağ araştırıyosunuz çok da faydalı oluyor,benim çok bilgim olmadığı için sizlerden bilgi alıyorum.ben de genelde hep ürün araştırırım en iyisini bulmaya çalışırım kendimce.naçizane sizlere önerebileceğim bir ürün daha var.lush jasmin and henne fluze saç maskesi.bu maskeyi saçınızı yıkamadan önce uyguluyosunuz.20 dk diyor ama ben 1 gece kafamda bekletiyorum missss gibi yasemin kokuyo.lush markasını duymayanınız varsa yüksek oranda bitkisel ürünler hatta el yapımı olduğunu söylüyolar.ben içeriğini size yazayım,uzamada etkilidir falan yazmıyo ama bence etkili olur içindekiler dolayısıyla.ama o kadar yumuşak yapıyo o kadar güzel kokuyoki resmen şımartıyo.sürekli aldığım birşey değil çünkü miktarına göre pahalı geliyo.3-4 ayda 1 kutu alıyorum ancak 3-4 kez uygulayabiliyorum zaten.belki ilgilenirsiniz dedim..
Kırmızı Kına Özü , Zeytinyağı , Ylang Ylang Yağı , Yasemin Çiçeği , Buğday Tohumu Yağı , Jojoba Yağı , Badem Yağı , Brezilya Fındığı Yağı , Hindistan Cevizi Yağı , Kenevir Yağı , Soya Yağı , Castor Yağı .
ya bnm çarşamba gnü çarşmba özel gnmü
bence yarın ve cumartesi yap minecim..
paylaşımın için teşekkürler güzel insan nerden bulabiliriz bu ürünü ben ilk defa duydum açıkcası,bursa da oturuyorum ben bulabilir miyim ki?nerelerde olur?bilmiyorumkismile
şampuan ve sabunları doğal olduğu için saçı çok kurutur, yine lush'ın kremlerinden kullanman gerekirdi boshayallersmile
Cumartesi geç olur ya en son çarşamba yaptım en iyisi yarın ypmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?