• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

arkadaşlar yeniayla beraber büyüyen ay fazına geçtik..hayırlı uğurlu olsun..:lepi::teytey::dance: ne kadan mutluyum anlatamam:sm_cool:

büyüyen ay fazında yediğimiz,içtiğimiz,yaptığımız ne varsa iki kat etkili biliyorsunuz..

şu an sinamekili kür saçımda..ay aslan burcunda ve büyüyor..saçlarımda büyüyor..
bayanssulusmile

bende yapcaım bugün ..sinamekini bemixsiz yapmaya başladım ya üşeniyorum gidip almaya 4. bemizsiz kürüm olcak bilmiyorumkismile

arkadaşlar yeniayla beraber büyüyen ay fazına geçtik..hayırlı uğurlu olsun..:lepi::teytey::dance: ne kadan mutluyum anlatamam:sm_cool:

büyüyen ay fazında yediğimiz,içtiğimiz,yaptığımız ne varsa iki kat etkili biliyorsunuz..

şu an sinamekili kür saçımda..ay aslan burcunda ve büyüyor..saçlarımda büyüyor..
bayanssulusmile

ben de yapcam aycangülllllllllll kaydirigubbakcemile4 çok heyecanlıyım ya eskiden 1-2 kere turp yapmıştım sonra bi daa hiç canım yapmak istemedi,bu ay dan dolayı yaptıklarımzın 2 katı fazla fayda ediyor olması konusu beni çok heyecanlandırıyooooooo delikafadulden şuanda hemen eve gidip yapmak istiyorum canım sinamekimiiiii kaydirigubbakcemile2

aycangul ben 7 kere falan yaptım sinamekili bakım
sinameki + bepanthen + saf zeytinyağı ile
bazen de zencefil sıktım, sadece ılık zeytinyağı ile bakım yaptım

saçlarımın belime gelmesine 5-6 cm var yani zaten uzun
uzun saç yavaş uzar mantığı söz konusu olduğu için söyledim

ayrıca okul vakti her gün düzleştirdiğim için saçlarım çok yıpranmış ve incelmiş vaziyette
ve ben bugüne kadar 2 kere 1'er cm kestim (yaz tatiline girdiğimizden beri demek istedim)
belki 1 cm den daha fazladır

sonuca bakarsak:
gözle görülür bir uzama yok, hala aynı boyunda, aynı boyunda ama 2 kere kesmeme rağmen, demek ki uzamış.

küre başlamadan önce foto çekmiştim saçlarım ıslakken. boyu anlaşılsın diye de üzerime enine çizgili bi şey giymiştim

hani 7 kere bakım yapıp ara verdikten sonra uzarmış ya saç
bi müddet böyle kendi haline bırakıyorum
sonra yine saçlarım ıslakken aynı badimle foto çekeceğim
uzama var mı yok mu paylaşacağım sizinde, bilgin olsun diye söyledim

ben senin özel verimli günlerine uydum keserken de bakım yaparken de
mesela 2 verimli gün arasında 15 gün varsa ben bu 15 günün ortasında bakım yaptım boş kalmasın diye
ve bakımlarımı genelde öğleden sonra saat 2 gibi yaptım hep
şimdilik benden bu kadar yerimseniben

ayrıca okul vakti her gün düzleştirdiğim için saçlarım çok yıpranmış ve incelmiş vaziyette
ve ben bugüne kadar 2 kere 1'er cm kestim (yaz tatiline girdiğimizden beri demek istedim)

sonuca bakarsak:
gözle görülür bir uzama yok, hala aynı boyunda, aynı boyunda ama 2 kere kesmeme rağmen, demek ki uzamış.

küre başlamadan önce foto çekmiştim saçlarım ıslakken. boyu anlaşılsın diye de üzerime enine çizgili bi şey giymiştim

mesela 2 verimli gün arasında 15 gün varsa ben bu 15 günün ortasında bakım yaptım boş kalmasın diye

sevgili doro teşekkürler paylaşım için :1hug: kaç saat beklettin kafanda sinamekiyi?

bide unuttum bak aycangül bişe sorcaktm..ben sadece kakül kestircem 11-12 si bakım günü vermişsin kesimde uygunmu bu tarihte..??? değilse ne zaman kestireyim kesim tarihini kaçırmışım :hulya:

kafamda sinameki bekliyorum boshayallersmile gece böyle uyusam sabah 6 da yıkasam nolurki eyvahedigeldismile uykum geldi beeee mirmirmirmir

ayın 10u kesim..

hadi yaa kaçırdım yanii..mafoldumben peki bunun dışında en uygun tarih hangisi cnm ..bide sadece kakül kestircem ya kötü bi tarihte kestirdiğimi farz edelim..sadece kakülün uzamasımı yavaş olur yoksa tüm saçmı etkilenir?? biraz saçma bi soru oldu sanki ama merak işte gamyoncuiremsu

hadi yaa kaçırdım yanii..mafoldumben peki bunun dışında en uygun tarih hangisi cnm ..bide sadece kakül kestircem ya kötü bi tarihte kestirdiğimi farz edelim..sadece kakülün uzamasımı yavaş olur yoksa tüm saçmı etkilenir?? biraz saçma bi soru oldu sanki ama merak işte gamyoncuiremsu

valla ben bilmiyorum ki bu işleri canım
sadece takvime bakım söyledim sana kesim tarihini
ama bugün aycangül dedi ya büyüyen ay fazındaymışız
yaptığımız her şey işe yarayacakmış
11inde kestirsen de bi şey olmaz bence sen yine de aycangül gelince ona sor bilmiyorumkismile

ben de yapcam aycangülllllllllll kaydirigubbakcemile4 çok heyecanlıyım ya eskiden 1-2 kere turp yapmıştım sonra bi daa hiç canım yapmak istemedi,bu ay dan dolayı yaptıklarımzın 2 katı fazla fayda ediyor olması konusu beni çok heyecanlandırıyooooooo delikafadulden şuanda hemen eve gidip yapmak istiyorum canım sinamekimiiiii kaydirigubbakcemile2

oyyy hadi bakalım..bu dönem uzatıcaz saçları :enbuyukkk:

sonuca bakarsak:

7 bakımdan sonra uzar konusuna katılmıyorum ben canım.bence bazılarının uygun döneme denkgeliyor ve hemen uzuyor.kimiside bunu biraz daha geç yakalıyor.o yüzden farklı herkesin.

cnm haziranda haftada 1 cm uzadı gayet güzel..temmuzdada 2 kere bemixli yaptım sonra 2 kere bemixsiz yaptım..bemixlide bemixsizde okadar uzamadı...ağustosa geldik şimdi bugün ilk defa yapcam gene bemixsiz bilmiyorumkismile

yaptığın günleri hatırlıyorsan yazsana bana.bi bakalım tarihlerine,hangi günlere denkgelmiş.

Back